Ben 200 mg kullandım doz yükseltirken bu yan etkileri Yaşaman çok normal içini ferah tut doktoruna danışMerhaba arkadaşlar panik bozukluk teşhisi ile selactra 50 mg kullandım 3 ay . Daha sonra doktorum dozun az geldiğini söyledi ve lustral 100 mg verdi. 18 gündür kullanıyorum ama beni daha kötü yaptı sanki. Sürekli uykum var ve en rahatsız eden şey sanki titreme ve kafa sersemligi yapıyor. Başım dönüyor gibi ama dönmüyor kafam gidip geliyor gibi hissediyorum ve bu panigimi çok daha tetikliyor beni rahatlatmadi slectra daha iyiydi sanki. Böyle durum yaşayan var mı varsa da ne zaman normale dönerim lütfen yardımcı olun
Cuma günü 1 ay oluyor danisicam bakalım birde uyku düzensizliğim çok oluyor gece sık uyanıyorum bir değişik hissediyorum ama böyle demeniz beni rahatlattı.Ben 200 mg kullandım doz yükseltirken bu yan etkileri Yaşaman çok normal içini ferah tut doktoruna danış
Gerçekten işe yarıyor mu bu ilac1 aya tamamen oturur düzenin.
İlk zamanlar bu şikayetler oluyor sonra senden mutlusu yok hiç yan etki olmuyor.
Benim tedavimde yaramıştı.Gerçekten işe yarıyor mu bu ilac
Ne zaman etkisini göstermeye başlar ki hiç yan etki yapamadınız miBenim tedavimde yaramıştı.
Sosyal fobi ve bebek kayiplarimdan dolayı depresyon vardı insan içine karışmaya başlamıştım iyi gelmişti günlük rutin işlerimi yapar hale gelmiştim .
İlk zamanlar yaptı uyuyamıyordum sabah kalkınca midem bir tuhaf oluyordu titriyordum yemek yiyesim gelmiyordu .Ne zaman etkisini göstermeye başlar ki hiç yan etki yapamadınız mi
Aynı ben öyleyim midem kötü uykularım kaçıyor titreme var beni anlattınİlk zamanlar yaptı uyuyamıyordum sabah kalkınca midem bir tuhaf oluyordu titriyordum yemek yiyesim gelmiyordu .
1 aya alıştım ben seneler önce bıraktım tabi baya oldu.
Gerçekten güzel ilaç benimkinide misol 1 yılda düzeltti aynı tarzda bir ilaç lusttralleBeni iyileştiren ilaçtır. İlacı bırakalı 3 yıl oluyor, 3 yıldır çok iyiydim. OKB için kullandım, maalesef benim hastalığım sanırım tekrarladı. Bugünlerde tekrar başlayasım var hatta. Birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Yan etkileri kısa süre içinde geçer merak etmeyin.
Çok normal mesela ben uykuya dalamıyordu sabaha kadar yatakta döndüğümü bilirimCuma günü 1 ay oluyor danisicam bakalım birde uyku düzensizliğim çok oluyor gece sık uyanıyorum bir değişik hissediyorum ama böyle demeniz beni rahatlattı.
Şuan ben öyleyim. Ne kadar süre sonra geçti sizinÇok normal mesela ben uykuya dalamıyordu sabaha kadar yatakta döndüğümü bilirim
Lusral 100 mg kaç günde etki ederGerçekten güzel ilaç benimkinide misol 1 yılda düzeltti aynı tarzda bir ilaç lusttralle
Gün demeyelim ama hafta hafta farkederer iyileşme hali.Ben şuanda maşallah iyiyim güzel ilaç sabredin güzel günler gelecek.Lusral 100 mg kaç günde etki eder
Sizin de mi anksiyete idi sizde ne zaman etki etmeye başladı 100 mgGün demeyelim ama hafta hafta farkederer iyileşme hali.Ben şuanda maşallah iyiyim güzel ilaç sabredin güzel günler gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?