• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lush sabun kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Selam kızlar
Bu aralar arkadaşlar arasında suyduğum lush isminde güzellik sabunu varmış. Bunu kullanan varmı? yani tam ne işe yarıyor. ben sayfasna baktım, fakat açıkçası yeni bir ürün gibi geldi?kaydirigubbakcemile4

ürün yeni değil canım Türkiye'ye yeni geldi
Lush markanın adı yani The Body Shop , Avon vs.. gibi düşün
Çeşit çeşit ürünleri var cildine göre secmen gerekir tabi
Ürünlerin hepsi doğal hatta taze ( günlük ) meyve maskeleri de satıyorlar
mağazadaki satış uzmanları yardımcı olabilir sana bu konuda

bu sabunun diğer cilt sabunlarından (mesela sebamet gibi) ne artısı var? biliyormusunuz? chocotripi sen bu sabunlardan hiç kullandınmı?

tamamen doğal ve günlük olarak üretiliyor bildiğim kadarıyla..
ayrıca kokuları mükemmelmiş

Ben naneli, yosunlu sabunlarını kullandım güzel ama öyle ahım şahım değil. Ama naneşekerli yüz maskesi ve çay ağacı toniği süper bence.

ben papatya ve kil özlü sabununu yüzüme böğürtlenli sabununu vücuduma kullanıyorum inanılmaz güzel bir ürün herkese şiddetle tavsiye ediyorum.cevahir alışveri merkezi giriş katta dükkanı mevcuttur bilginize

Her sabunun faydalı olduğu yerler farklı. Hayvanlar üzerinde deney yapmıyorlar ve tamamen doğal olarak yapılıyor. Ben en çok ROCK STAR ı seviyorum. Saç kremi olarak AMERICAN CREAM i kullandım. Yok böyle bişey :)
Bu arada unutmaman gereken tek şey, her sabun yüz için kullanılmıyor. Satış danışmanlarına mutlaka sormalısın.

ben selülit sabunu, sıkılaştırıcı sabunu şampuanını kremini vücut sabunlarını kullanıyorum. Çokta memnunum kokuları o kadar güzelki. Mağazalarındaki danışmanlar istediğini net olarak anlatırsan çok güzel yardımcı oluyorlar. anneme saçları için sabun aldım ben hayatımda böyle bir şey kullanmadım diyor. Tavsiye ederim.

ürünleri gerçekten doğal ve etkili... ben fresh pharmacy'yi problemli cildimde temizleyici olarak kullanıyorum... yani makyajımı onunla temizliyorum + sabah-akşam kullanıyorum.. görünür sivilcelerimde azalma ve durma var ancak yüzeye çıkamayanlara çare olamıyor malesef :(

katılıyorum bu sabunu benım sıvılcelı problemlı cıldme ıı geldı kesınlıkle superr crcem:)okadar urun kullandım ama bıtek bu sabun sorunlarımı cozdu

Back