Çok teşekkür ederimBana doktor açıklama yapmıştı
Bende e nabıza düştü ve referans aralığı ve sonuç değeri şeklinde çıktıÇok teşekkür ederim
Peki pozitif negatif şeklinde mi oluyor yoksa değer mi çıkıyor bi de sizin nasıl geldi sonuç
Yaa çok teşekkür ederimBende e nabıza düştü ve referans aralığı ve sonuç değeri şeklinde çıktı
Bende de e nabızda düştü sonra sağlık ocağinda doktora gösterdim sonucu o yorumladı.Yaa çok teşekkür ederiminşallah benim de öyle olur sürekli sürekli doktora gitmekten çok yoruldum
Teşekkür ederimmBende de e nabızda düştü sonra sağlık ocağinda doktora gösterdim sonucu o yorumladı.
Merhababu değerlere ne için bakılıyor?
Teşekkür ederimMerhabatekrarlayan gebelik kaybından dolayı önce genetiğe ve pıhtılaşmaya bakılıyor onlar normal çıkınca bu değerlere bağışıklık problemi mi var diye bakılıyor yani bağışıklık bebeği virüs olarak algılayıp atmaya çalışıyor mu diye
Rica ederimmTeşekkür ederimbu testleri yaptırdım ama aklımda katil hücre testi de kaldı acaba ona gerek var mı yada bunlardan bağımsız mı?
Ben de yakin zamanda yaptirdim 2-3 gun sonra e nabiz tahliller bolumunde gordumKızlar merhaba
3 kaybım var. Daha önce genetik ve pıhtılaşma testleri vermiştim normal çıkmıştı.
Bu sefer başlıkta yazdığım 3 testi verdim (Lupus, IgM, IgG) en geç 1 aya sonuç çıkar dediler.
Bu testlerin sonuçları çıkınca e-nabıza düşüyor mu yoksa hastaneden sonucu alıp doktora göstermemiz mi gerekiyor?
Ben de yakin zamanda yaptirdim 2-3 gun sonra e nabiz tahliller bolumunde gordum
Hayur tek kaybım oldu ama ben tekrar gebelik öncesinde perinatolog tavsiyesiyle baktırdım bu testlere. Katil hücreyi kimse söylemedi bu siteden öğrenmiştimRica ederimm
O test hakkında bilgim yok ama doktorum kalan hepsine bakalım diyerek bu testleri ve rahim filmini eklemişti o testi yapmadı sanırım.
Siz de tekrarlayan kayıp mı yaşadınız?
Çok teşekkür ederim
Herhangi bi sıkıntı çıktı mı peki pıhtılaşma da baktırdınız mıHayur tek kaybım oldu ama ben tekrar gebelik öncesinde perinatolog tavsiyesiyle baktırdım bu testlere. Katil hücreyi kimse söylemedi bu siteden öğrenmiştim
Evet baktırdım pıhtılaşma varmış bendeHerhangi bi sıkıntı çıktı mı peki pıhtılaşma da baktırdınız mı
Sebebi bulunmuş sizde o teste gerek kalmamış o zaman tekrar istediğinizde uygun yöntemlerle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızEvet baktırdım pıhtılaşma varmış bende
Aminnn insAllah canimÇok teşekkür ederimne güzel normal çıkmış darısı başıma
Merhaba Genetik ve pıhtılaşma sonuçları e nabıza düşüyor mu peki nereden öğrendiniz sizKızlar merhaba
3 kaybım var. Daha önce genetik ve pıhtılaşma testleri vermiştim normal çıkmıştı.
Bu sefer başlıkta yazdığım 3 testi verdim (Lupus, IgM, IgG) en geç 1 aya sonuç çıkar dediler.
Bu testlerin sonuçları çıkınca e-nabıza düşüyor mu yoksa hastaneden sonucu alıp doktora göstermemiz mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?