Luoca Patisca marka ev tekstili ürünleri

Smurfette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
50
0
86
Kızlar merhaba,

İnternette ev tekstili ürünlerini araştırırken Luoca Patisca markası ile sık sık karşılaşıyorum.
Daha önce hiç duymadım. Aşağıdaki linke bakarsanız Days in colors markasında sepet havlu ile birebir aynısını yapmışlar.

Sevimli Evim - Ev Tekstili ve Araç Gereçleri. Luoca Patisca Havlu

Bu markanın nevresim takımları, battaniyerler, havlu vb ürünleri var.
Kullananlar, markayı bilenler olumlu olumsuz düşünceleri ile bize fikir verebilirler mi?

Çok Teşekkürler hepinize.

cnm days in colours'in ta kendisi bu urunler sadece days in colours isim degistirmis artik louca patisca
nevresimlerinden (saten pamuk) ben memnunum

cnm days in colours'in ta kendisi bu urunler sadece days in colours isim degistirmis artik louca patisca
nevresimlerinden (saten pamuk) ben memnunum

Çok teşekkürler canım, gönül rahatlığı ile alacağım o zaman. Sen de güle güle kullan inşallah aldıklarını.

canım arkadaşın dediği gibi days in coloursun yeni ismi bu bende uçuk pembe örgü battaniyesini beğenmiştim çok güzel ürünleri var ya bayıldım

Çok teşekkürler canım, gönül rahatlığı ile alacağım o zaman. Sen de güle güle kullan inşallah aldıklarını.

Canım ben 13 eylülde evleniyorum louca patiscanın çeyiz setini aldım çok beğenerek aldım. İnşallah memnun kalırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…