Lunaparka intihar saldırısı: 55 ölü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Lunaparka intihar saldırısı: 55 ölü
Saldırıda ölenlerin sayısı 55'e yükseldi, yaralı sayısı ise 200'ü geçti
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

İSLAMABAD (AA)

Pakistan’nın Pencap eyaletinin başkenti Lahor'da bir lunaparkta düzenlenen saldırıda, hayatını kaybedenlerin sayısının 55'e yükseldiği bildirildi.Pencap eyaletindeki Başbakanlık kaynakları, "Gülşen İkbal" adlı lunaparktaki bombalı saldırıda, 55 kişinin yaşamını yitirdiğini, 200'den fazla kişinin de yaralandığını belirtti.

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif de saldırının ardından üç günlük yas ilan etti.

Pencap eyaletinin başkenti Lahor'daki saldırının canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği ve pazar tatili nedeniyle lunaparka eğlenmeye gelen halka yönelik düzenlendiği açıklanmıştı.

http://www.milliyet.com.tr/lunaparka-intihar-saldirisi-55-olu/dunya/detay/2216743/default.htm

Bu ne ya dünyanın her yeri böyle kaos muydu hep yoksa ben mi yeni görebilecek kadar büyümüşüm
ders çalışmaktan haber mi izledik ki okulda yıllarca..

Allah kahretsin bu ne ya,sürekli bir saldırı sürekli bir kaos,ne yapmaya çalışıyorlar,sırayla dünyayı dolaşıyorlar,amaç ne,nereye kadar devam edecekler,güçleri sanki tüm dünyayı yok etmeye yetecekmi...

Kimisi islam inancı adı altında gerçekleştiriyor bu saldırıları,sanki cennetten 2 dönüm arsa,5 huri vaad ediyorlar,bilmediğimiz 5.bir kitap varda bizimmi haberimiz yok.

Dini,dili,ırkı ne olursa olsun insanın insanı öldürdüğü bir dünyaya karşıyım ben,heleki masum insanların öldüğü!

Ahh kiyamam ya o masumlardan ne istediniz. cocuk ya bu cocuk savunmasizlar. bazilari yannda biri olmadan yemek bile yiyemiyor. Siz ölün insallah hata ölemeyin sùrünun sizi toprak kabul eder mi acaba. Nazim Hikmetin siiri aklima düstu cocuklar öldürülmesin sekerde yiyebilsinler.

Allah kahretsin sizi. Nasıl gözü dönmüşlük bu çocuklardan ne istediniz? Dünyanın en masumu değil mi onlar

Ekside bi yazı gördüm
''şeytana git lunaparkta bomba patlat desen yok orda çocuklar var der,insan dememiş.'' demisler

Insanliginiz, aldığınız nefes, inandığınız dava batsın.

Lunapark diye okuyunca yüreğime ateş düştü. Gözyaşımı tutamadım.Bu nasıl caniliktir..

Çocuklardan ne istiyor bunlar Allah hepsini kahretsin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden

Bir arkadaşım yıllardır " bu pis dünyaya çocuk getirilmez " der. Hep abarttığını söylerdim. O kadar haklıymış ki, yeni yeni anlıyorum. Çocuklardan bile nefret eden cellatlar var heryerde.
Rabbim ailelerine sabır versin, gerçekten korkunç.

Gözlerimden yaşlar akıyor şu an nasıl kıydınız o küçücük canlara

Allahım cidden yeni okudum haberi, dün hiç tv izlemedim, offfff çocuklar ölmüş.

Ulan vicdansız zaten teröristsin, vicdanın yok da lunapark ne ya lunapark ne???

Bazı arkadaşlara katılıyorum Avrupa'da olsa patlama yer yerinden oynar, Pakistan olunca yoruma bile gerek yok.

Demek ki bizde de patlama olunca çoğu dünya ülkesi tınmıyorsa orta doğu olur bunlar diyorsa demek ki. 50 Pakistanlı 1 Türk, 50 Türk 1 Avrupalı etmiyorsa zaar.

Allah kahretsin yaa lunaparkta bomba patlattıklarına inanamıyorum çoğu çocuktur ölenlerin aklım almıyor nasıl zihniyette bunu yapanlar lunapark yaa insanların özellikle çocukların eğlenmek gülmek için gittiği yer nasıl kana bularsınız bunun hangi dinde yeri var amaçları ne bunların

olan hep çocuklara ve masum insanlara oluyor. Çok yazık çok insanlık zıvanadan çıktı.

69 olmuş ölü sayısı, paskalyayı kutlayan hristiyanları öldürdük demişler

Olenlerin hepsi neredeyse kadin ve cocuk. Nereye gidiyor bu dunya? Kimsenin umrunda değil olenler Pakistanlı diye herhalde Bu aci secenlerin de Allah belalarini versin

Sayı çok daha fazlaymış maalesef , nasıl bir kafa çocukların oynamasına , mutlu olmasına dayanama akıl alır şey değil . O masum çocuklarla derdiniz ne , ne istediniz caniler ne geçti elinize ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…