- 18 Aralık 2009
- 6.170
- 6.812
- 773
- Konu Sahibi Peynirsiz Cheeseburger
Evvet ben de bir başlangıç yapmak istedim bunun için bir kaç parça kıyafet ile katılıyorum aranıza , şimdilik satışa çıkardıklarım aşağıda :)
arkalı önlü bir elbise S M beden uyumlu hiç giymedim hevesle aldım fakat elimde kaldı çok fazla elbisem var sıra gelmedi :) üzerime giyip fotograf cekmek istedim fakat çok fazla dövmem var deşifre olmak istemedim. 20 tl ye satıyorum. sıfırdır asla bir kez bile giymedim paketinden cıkardıgım gibi kaldı.
bu da aynı elbisenin kısa ve tulum olanı yukarıda ki uzun elbise, bu ise aynı modelin kısa şort tulumlu olanı çok şık ikisinin de arkasında beyaz kurdele var çok hoş bir model bu da 20 tl yine hic giymediğim kısa tulum. S M beden uyumlu sıfırdır
bu XS beden bir kapri çiçek motifli çok sevdim kendisini fakat aldığımdan beri yine giyemedim aldığım haftayı takiben çok kilo aldım bilen bilir kilo almaya çalışıyordum bu pantolonu aldıgım gibi kilo da aldım haliyle elimde kaldı ve giyemedim hic XS bedendir 10 tl fiyatı. kapridir beyaz bluz ve beyaz spor ayakkabı ile kombini çok tarz oluyor.
bu gömleği bershka ' dan aldım markalı bir üründür 2 kez giydim ve kaldırdım XS beden fakat S bedene uyumlu çok şık içerisine beyaz askılı giyip önü açık olarak altta kot pantolon ile çok tarz kaldırmamın sebebi cok fazla kıyafetim var dolabımda yer yok tertemiz duruyor öyle 20 tldir.
yazlık tulum bershkadan aldım XS beden fakat aldım tatile gittim içine giremedim yemek yemekten :) sanırım kilo aldım gerçekten de çok şükür. :) bu XS bedendir 10 tl ye veriyorum. çok şık içine giremediğim için ağlayacaktım sıfırdır hiç giyilmedi.
M beden etiketli tarz bir pantolon S M beden uyumlu siyah bir ceket ve içine beyaz bluz alta siyah topuklu fıstık gibi bir kombin :) hiç giymedim sıfır bir üründür aldığım gibi kaldı benzeri bana hediye geldiği için bunu kaldırmıştım. satışa çıkardım tertemiz mis gibidir. fiyat 15 tl
Harika bir elbise o kadar tatlış ki bayılarak aldım ama giymedim bu yaz başında aldım ama tatile giderken götürmeyi unuttum S M beden uyumlu Çok elbisem olduğundan bunu satışa çıkarıyorum 15 tldir.
bu XS beden bir kapri çiçek motifli çok sevdim kendisini fakat aldığımdan beri yine giyemedim aldığım haftayı takiben çok kilo aldım bilen bilir kilo almaya çalışıyordum bu pantolonu aldıgım gibi kilo da aldım haliyle elimde kaldı ve giyemedim hic XS bedendir 10 tl fiyatı. kapridir beyaz bluz ve beyaz spor ayakkabı ile kombini çok tarz oluyor.