Kesinlikle gecerken ugradiniz..bizim olsa bu sitede ne işim var ya can sıkıntısı işte
Haha anlatişindaki akicilik yeterince açik degilmi..Dogruysa bile bu konu ki suphelendim bende. Paraniz varken saklayin da gelecege biseyler yatirin. Mesela bebek dogunca adina hesap acin onunla buyusun gelecekteki garantisi olsun. Boyle seyler zevk meselesi ama hem aslaaa sevmem hem bu fiyatlar fazla abarti bence. Sonra 1 tanesi kirilacak kaldir at takimi olacak
AynenHaha anlatişindaki akicilik yeterince açik degilmi..
Tepsisinden firina.. firindan buzdolabina hersey var diyor
:)) bilezik ceyrek aliriz biz o parayla ancakAynenValla merakimdan bi girdim siteye. Girmez olaydim. yani bunlari kullananlar gosterisin, goze sokmanin zirvesini seven birileri olmali. Fiyatlarda cabasi. Sen deyince baktim
Ben boyle tabak canaga as ermedim kiOrkide_sever senin bide ikizdi..
Hormonlarini hic dusünemiyorum batirmişsindir adami. Neler aldin hamileyken bi desene :))
HahahaBen boyle tabak canaga as ermedim kiDaha cok elmas yakut safir zumrut topaz takilara as erdim
Ama gel gelelim ikiz oldugunu ogrenince tasi skip suyunu cikardim oyle harcadim
Yemin ederim aklima direk altin almak geldi:)) bilezik ceyrek aliriz biz o parayla ancak
Ee aklin yolu bir tatlim :))Yemin ederim aklima direk altin almak geldibenim evde ki tabaklar bardaklar bildigin bi melyoncudan. Agzimdan kacmiyolar cok sukur gelenlerde dislamiyo beni
Altin kaplamalilarmis ama oyle demeEe aklin yolu bir tatlim :))
Ne dışlicak canim parayi sakiz diye ciğneyenler alir bunlari tabak tabaktir yemek yemek icin var.. tabaģimi yicez yemeģimi
Yok hepsinde kaplama yokAltin kaplamalilarmis ama oyle demesen altin kaplama mumlugu gordun mu isirasim geldi olmayan sutum cekti
Bizim sucumuz yokki arkadaşa yardimci oluyoruzOnlysmile burdan selam olsun. ilk bani senin konunda yemistim. 2.ci de burdan gelebilir. Simdiden hepsinizi sevdigimi bildirmek isterim.
simdi bunu yaziyodum geliyo galiba biseyler hissediyorum
Aci ama gercekleriiii.Bizim sucumuz yokki arkadaşa yardimci oluyoruz
Hayatin baska yuzlerini gosteriyoruz :))