Lüks Dekoratif Ürünler Bağımlısı mı Oldum ?

baltan00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
14
5
34
Selam hanımlar, bizim minik bebişi beklerken artık hormonların harekete geçmesinden midir nedir evim için bir süredir paraya kıyar oldum. Son zamanlarda da en çok kullandığım markalardır biri de Anatoli Home. Ev içi sunumlarınızı keyifle gerçekleştirebileceğiniz, ağır misafirler gelirken sunum için sabırsızlanmanıza yol açacak şıklıkta ürünlere sahipler. Mumluktan, çay kahve takımına, gümüş ve altın kaplama tepsilerden, kol düğmelerine kadar mest eden güzellikte bir çok farklı tarzda ürünleri var.
Bir de siz bakın istedim yoksa ben mi abartıyorum yahu ?Hormonlar mı beni böyle dengiz yaptı yoksa ürünlerin güzelliği karşısında normal bir dengesizlik mi bendeki marka çok bilindik olmadığı için buraya da yazmak istedim.

Fikirlerinizi merakla bekliyorum,

Küçük bebişim için de şans dileklerinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim olsa bu sitede ne işim var ya can sıkıntısı işte

Dogruysa bile bu konu ki suphelendim bende. Paraniz varken saklayin da gelecege biseyler yatirin. Mesela bebek dogunca adina hesap acin onunla buyusun gelecekteki garantisi olsun. Boyle seyler zevk meselesi ama hem aslaaa sevmem hem bu fiyatlar fazla abarti bence. Sonra 1 tanesi kirilacak kaldir at takimi olacak

Reactions: H M
Haha anlatişindaki akicilik yeterince açik degilmi..
Tepsisinden firina.. firindan buzdolabina hersey var diyor

Haha anlatişindaki akicilik yeterince açik degilmi..
Tepsisinden firina.. firindan buzdolabina hersey var diyor
Aynen Valla merakimdan bi girdim siteye. Girmez olaydim. yani bunlari kullananlar gosterisin, goze sokmanin zirvesini seven birileri olmali. Fiyatlarda cabasi. Sen deyince baktim

Orkide_sever senin bide ikizdi..
Hormonlarini hic dusünemiyorum batirmişsindir adami. Neler aldin hamileyken bi desene :))
Ben boyle tabak canaga as ermedim ki Daha cok elmas yakut safir zumrut topaz takilara as erdim
Ama gel gelelim ikiz oldugunu ogrenince tasi skip suyunu cikardim oyle harcadim

:)) bilezik ceyrek aliriz biz o parayla ancak
Yemin ederim aklima direk altin almak geldi benim evde ki tabaklar bardaklar bildigin bi melyoncudan. Agzimdan kacmiyolar cok sukur gelenlerde dislamiyo beni

Yemin ederim aklima direk altin almak geldi benim evde ki tabaklar bardaklar bildigin bi melyoncudan. Agzimdan kacmiyolar cok sukur gelenlerde dislamiyo beni
Ee aklin yolu bir tatlim :))
Ne dışlicak canim parayi sakiz diye ciğneyenler alir bunlari tabak tabaktir yemek yemek icin var.. tabaģimi yicez yemeģimi

Ee aklin yolu bir tatlim :))
Ne dışlicak canim parayi sakiz diye ciğneyenler alir bunlari tabak tabaktir yemek yemek icin var.. tabaģimi yicez yemeģimi
Altin kaplamalilarmis ama oyle deme sen altin kaplama mumlugu gordun mu isirasim geldi olmayan sutum cekti

Onlysmile burdan selam olsun. ilk bani senin konunda yemistim. 2.ci de burdan gelebilir. Simdiden hepsinizi sevdigimi bildirmek isterim.
simdi bunu yaziyodum geliyo galiba biseyler hissediyorum

Onlysmile burdan selam olsun. ilk bani senin konunda yemistim. 2.ci de burdan gelebilir. Simdiden hepsinizi sevdigimi bildirmek isterim.
simdi bunu yaziyodum geliyo galiba biseyler hissediyorum
Bizim sucumuz yokki arkadaşa yardimci oluyoruz
Hayatin baska yuzlerini gosteriyoruz :))
Bizim hormonlar ucuza calisiyor :))

Bizim sucumuz yokki arkadaşa yardimci oluyoruz
Hayatin baska yuzlerini gosteriyoruz :))
Aci ama gercekleriiii.
Neyim degil ne olacam demeli.
Parayi buna bayarsak ilerde ne yicez demeli.
Tabak canak heleki TEPSI ICI ORTULERI karin doyurmaz demeli.

Ben de şimdi baktım 2 kişilik çay seti (ince belli cam bardak + tabak + kaşık) 395₺ Tövbe estağfirullah ya bi evin rızkı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…