lüften okuyup geçmeyin köpek pati temizliği

ben de bu mesajınızı gözden kaçırmışım şimdi gördüm. 2 lavabo var bizde de ama bizimki orta-küçük ırk arası birşey. lavaboya sığmaz küçük dana :)) su birikintisi görünce umrunda değil üstüne üstüne basar benim inadıma yapıyor heralde
siz sadece suyla mı yıkıyorsunuz ?

Hergun gezmeden gelince ayaklarini sadece suyla yıkıyorum.Normal banyo yapmasi gerektiğinde sampuan kullaniyorum

selam bu konu başlığı gerçekten bir ihtiyacın karşılanması açısından çok önemli aslında. biz kızım Aslı sayesinde bu dertten kurtulduk uzun bir süredir. İnternette bir cihaz buldu hem de Türk malı ve ikiz kız kardeşler yapmış bir sürü de patent falan almışlar. Süper bir şey, tertemiz yapıyor ve benim yakışıklım çok rahatlıyor o sırada, masaj gibi geliyor ona :) sizlere de tavsiye ederim. peggymatic temizpati yazınca çıkıyor internette. www.temizpati.com muş yeri. resmini de koyuyorum. dünürlere de tavsiye etmiştim biraz sıra varmış ama gönderiyorlarmış. en çok da yorumlardan etkilenmiştim, iyi de olmuş bu havalarda ne yapacaktım yoksa iyi ki almışız. herkese iyi günler umarım memnun kalırsınız hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…