- 12 Temmuz 2006
- 161
- 1
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim günışıgı.Seninde tedavin hayırlı olsun.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah.Bende adetimin 21. günü başladım ama 15 ünite hergün.Yarın kan esti için çağırdılar sanırım diğer iğnelere de yarın başlıycam.Ben lucrin i koldan yapıyorum acaba diğerlerini göbektenmi yapıcam bilgin varmı?
Heeeeeyyyyyyyyyyy:lepi:
Tüp bebek yaptıranlar kimse lucrin kullanmadı mı:uhm:[/QUOTE
SLM Ben iki sene önce yaptığım tüp bebekte lucrin kullanmadım.Tekrar deniyoruz 06.07.2008 de lucrine başladım regl olmayı bekliyorum dr gitmek için dilerim Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder
kizlar peki adetin 21. gunu baslanan tedavi ne zaman son buluyor yani embryon transferi bende 22. gun basliycam doktorum ortalama olarak hersey yoluna giderse diye bir hesap yapti ve embryon transferi ignelere basldiktan 28 gun sonraya geldimi normalmi bu yaaaaa??????(uzun protokol ama bana cokk uzun geldi (
ayyy Allahim insallah hersey yolunda gider ....korkuyorum...
canım başladınmı sende tüp bebek ıcın tedeavıye ben pazar gunu lucrine başlıyorum yalnız bana doktor gonalf degılde puregon dıye farklı bır ıgne verdı gonalflerle aynıymış bılgısı olan varmı kızlar bununla ılgılı
öncelikle hayırlı olsun. Hepimiz muradımıza erelim inşallah. Ben de Puregon kullandım. gonalf, Puregon, Monegon birbirinin aynısı ilaçlar....
kizlar peki adetin 21. gunu baslanan tedavi ne zaman son buluyor yani embryon transferi bende 22. gun basliycam doktorum ortalama olarak hersey yoluna giderse diye bir hesap yapti ve embryon transferi ignelere basldiktan 28 gun sonraya geldimi normalmi bu yaaaaa??????(uzun protokol ama bana cokk uzun geldi (
öncelikle hayırlı olsun. Hepimiz muradımıza erelim inşallah. Ben de Puregon kullandım. gonalf, Puregon, Monegon birbirinin aynısı ilaçlar....
Neden sadece 1 yumurta oluştugunu söyledimi doktorun.Sanırım herkeste aynı etkiyi göstermiyor
canım başladınmı sende tüp bebek ıcın tedeavıye ben pazar gunu lucrine başlıyorum yalnız bana doktor gonalf degılde puregon dıye farklı bır ıgne verdı gonalflerle aynıymış bılgısı olan varmı kızlar bununla ılgılı
mehaycım hesap doğru çok uzun değil.benim de 1 ay kadar sürecek.