Lucrin E 20 Ile Başlayan Var Mi????acil Cevap Lütfen

Alaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
113
0
45
:çok üzgünüm:mrb kızlar bende 2.mikromu Seyhan başkente yaptırıyorum ama bugün biraz kafam karıştı.İlk micromu özel adana ankara tüp bebekte yaptırmıştım.başlarken eşime ve bana 2 şer adet antibiyotik vermişlerdi.bi de her gün folik asit vermişlerdi.ordan aklımda kaldı.17 mayısta lucrine başlayacağım bu gün hastaneyi aradım.bana folbiol+azro tablet+neopenetran yazdırdı.çok kızgınım.daha önceden tecrübem olmasa demekki bunu atlayacaklardı.bide lucrine ilk denememde 10 ile başladım bunlar 20 ile başla dediler.20 ile başlayan varmı ??????????

bende 2. microenjecsiyon tedavimde sabah 9 da 10 cc akşam üzeri 16 da 10 cc lucrin kullandım. 1. de olumsuz sonuç alınınca ilaç kullanımıda biraz değişiyor endişelenme.

canım bunu burda bizlere sorarak sağlıklı bilgi alamazsın ki sonuçta hepimizin farklı yapısı var ve herkesede farklı tedavi uygulanıyor sana en iyi bilgiyi verecek olan yine tüp bebek merkezin ve ebrizmin de dediği gibi bu dozajlar değiştiriliyor senin kontrollerin doğrultusunda eğer çokta tereddütte kaldıysan merkezi arayıp sorabilirsin genelde arkadaşlarıma 10 cc olarak başlatılıyor bende nie 20 ile başlattınız diye burda yazılanlar çokkafanı karıştırmasın bence yine en iyisini doktorlar bilir canım

tşk kızlar 2.olmasına karşın tedirginim.üniversite olduğu için dr direk ulaşılamıyor.hemşirelerde tatmin edici bilgi veremiyorlar.

ben 20 ile başladım korkma.çoğu doktor 10 ile başlıyor. bende şüphelenmiştim ama doktora güvenmek lazım.

saolun kızlar.Bügün tekrar hastaneyi aradım.yaşım 29 olduğu için 20 cc denmiş.Ama neopenetran fitil beni çok rahatsız etti.Akşam 2 tane kullandım baş dönmesi ve miğde bulantısı yaptı.Allah emeklerimizi boşa ÇIKARMASIN

alaren merhaba..Lucrin in 20cc verilmesinin yaşınla ne alakası var anlayamadım.Ben 30 yaşındayım.10 cc kullanıyorum..Tedavinde hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…