fiyati hangi lucrini kullanacagina bagli lucrin depotmu kullanican yoksa tup bebek tedavisindede gunluk lucrin veriyolar yoksa onumu
ben turkiyede yasamiyorum ama sigorta bunu karsiliyo biliyorum
ben lucrin depot kullanacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyati hangi lucrini kullanacagina bagli lucrin depotmu kullanican yoksa tup bebek tedavisindede gunluk lucrin veriyolar yoksa onumu
ben turkiyede yasamiyorum ama sigorta bunu karsiliyo biliyorum
canım hoş geld,in tüm eczanelerde 251tl ama kaç tane yazdı doktorun hepsini birden alırsan ucuza alırsın ben öyle yaptım 3 tane asldım noırmalde 750tl alıyordular ben 600 verdim raporlu alsana dahada ucuza alırsınbu ay lucrin kullanacağım kızlar fiyatı ne aile hekimine yazdırsam öder mi benim de 2 cm lik kistim var
canım gonalf ta bazen anormallik oluyor sanırım menegon daha etkilicok sagol canim menegonu hic duymadim benim bu 6. oluyo hepsinde gonal-f verdiler gercekten cok zorlu bu surec Allahim benim durumumda olan herkese yardim etsin insallah..
durumun ne oldu
canım hoş geld,in tüm eczanelerde 251tl ama kaç tane yazdı doktorun hepsini birden alırsan ucuza alırsın ben öyle yaptım 3 tane asldım noırmalde 750tl alıyordular ben 600 verdim raporlu alsana dahada ucuza alırsın
canım gonalf ta bazen anormallik oluyor sanırım menegon daha etkili
durumun ne oldu
selam canim cok sukur iyi gidiyor pazar gunu opu oldu 5 yumurta sannediyolardi 4 taneymis ama cok sukur ikisi dollendi bugun oglen transfer olacak cok heycanliyim
bu arada kusura bakma canim yaa ben calistigim icin gec cevap verebiliyorum
menegonu doktoruma soracam insallah birdaha kullanmama gerek kalmaz ama yinede ogrenicem cok tesekkurler canim..
su mubarek mirac kandilinde Mevlam herkesin duasini kabul etsin insallah.. Herkesin Mirac kandili mubarek olsun..
canım hoş geld,in tüm eczanelerde 251tl ama kaç tane yazdı doktorun hepsini birden alırsan ucuza alırsın ben öyle yaptım 3 tane asldım noırmalde 750tl alıyordular ben 600 verdim raporlu alsana dahada ucuza alırsın
selam canim cok sukur iyi gidiyor pazar gunu opu oldu 5 yumurta sannediyolardi 4 taneymis ama cok sukur ikisi dollendi bugun oglen transfer olacak cok heycanliyim
bu arada kusura bakma canim yaa ben calistigim icin gec cevap verebiliyorum
menegonu doktoruma soracam insallah birdaha kullanmama gerek kalmaz ama yinede ogrenicem cok tesekkurler canim..
su mubarek mirac kandilinde Mevlam herkesin duasini kabul etsin insallah.. Herkesin Mirac kandili mubarek olsun..
as canımmm bende heyecanlandıom burda canım ya inş.bebişler tutunur sana allahın izniyle rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah tutunurda sana menegonu kullanmak nasip olmaz sana hayırlısıyla
bu arada canım seninde kandilin mübarek olsun bugünün hatırına rabbim hayırlısıyla ol desin olsun sende müjdelersin haberini
as canımmm bende heyecanlandıom burda canım ya inş.bebişler tutunur sana allahın izniyle rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah tutunurda sana menegonu kullanmak nasip olmaz sana hayırlısıyla
bu arada canım seninde kandilin mübarek olsun bugünün hatırına rabbim hayırlısıyla ol desin olsun sende müjdelersin haberini
Amin insallah canim cok sagol Rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah ..
Rabbim evlat hasreti ceken herkese bu Mubarek gun hatrina hayirli vede saglikli evlatlar nasip etsin insallah ..
canım sanırm sende geçici menapoza sokulacaksın ilk ki adet değil vucut fizyolojik olarak kendini dışarı atıyormuş iğne etkisini kanama olsa bile gösterir ayda bir aynı günde vurulmalıısın mesela ben her ayın 8de vuruyorumArkadaşlar benim 8 cm lik çikolata kistim var. Yumurtalık rezervim oldukça kötü. Tüp bebek tedavisine başladım. Doktorum lucrın 11.25 3m depo başladı.. Iğneni vurulduktan 2 ay sonraya randevu verdi. Normal adet tarihimden 1 hafta önce adet oldum ve oldukça çok geliyor. Bu normalmi? Iğneyi önümüzdeki aydamı yaptırmam gerekiyor acaba. Bundan sonra beni hangi süreçler bekliyor acaba ne yapmalıyım ne tafsiye edersiniz?
canım sanırm sende geçici menapoza sokulacaksın ilk ki adet değil vucut fizyolojik olarak kendini dışarı atıyormuş iğne etkisini kanama olsa bile gösterir ayda bir aynı günde vurulmalıısın mesela ben her ayın 8de vuruyorum
sonra umurta geliştirici iğnelere başlayacak doktorun hadi sana bana herkese tedaviler hayırlı olsun
canım arkadaşlık isteğin geldi öncelikle teşekkür ederim. Benimle aynı zorluklarla aynı süreci yaşayacak birinin dostluğu gerçekten çok önemli. Doktor bana lucrını bir kere vurul ( adetli yada adetsiz bir gün farketmez) sonra iki ay sonra ara randevu vericem dedi. Ben yanlış mı hatırlıyorum kafam karıştı ama eminim sanki öyle dediğine. Kanamamın yoğunluğu bitti ama lekelenme tarzında devam ediyor. Ilişkiden sonra da geliyor. 14 ağustosta allah nasip ederse orada olucam. Dediğin gibi yumurta geliştirici iğnelere başlıycam. Sen hangi aşamadasın. Ilk denemen mi olucak seninde? Sürekli msjlaşalım. Inşallah iyi geliriz birbirimize.