mrb kızlar bende dün gittim doktora tüp bebek için doktor 3 ay boyunca lucrin depot yazdı tek seferlik diye biliyordum
her ayn 8de vur dedi birde unsilin iğnesi gibi mi kendimiz vurabiliyormuyuz heyecandan stresten doktora sormayı bile unuttum bu ilaç neden vuruluyor çikolata kistim var ben sandım ki küçülsün diye verdi
sanıırım onun için değil ya kızlar bilen bilgi verebilirmi
mrh şimdiden tedavin hayırlı olsun.bende bu tedavimde sulandırılmış lucrin kullnadım.lucrin yumurtaları baskılayıcı bir iğne.yani bunu yumurtayı kontrollü bir şekilde büyütmek için kullanıyor.bende 50 lik insülin iğnesiyle yaptım lucrini. kendim vuruyordum ucu zaten ince günde iki defa 16 ünite vuruyordum.şimdiden kolay gelsin.
[ı]tşk canım amin hepimiz için her ayın 8inde kullan demişti ben tek seferlik sandım iğneyi zaten doktorada birşey soramadım stresten
yani bunla menepoza girilmiyor dimi[/ı]
canım o kadarını bilemiyeceğim bence sen doktorunu ara ona sor en iyi o bilir.iyice emin ol.hadi bakalım bol şans.
canım o kadarını bilemiyeceğim bence sen doktorunu ara ona sor en iyi o bilir.iyice emin ol.hadi bakalım bol şans.
mrb kızlar bende dün gittim doktora tüp bebek için doktor 3 ay boyunca lucrin depot yazdı tek seferlik diye biliyordum
her ayn 8de vur dedi birde unsilin iğnesi gibi mi kendimiz vurabiliyormuyuz heyecandan stresten doktora sormayı bile unuttum bu ilaç neden vuruluyor çikolata kistim var ben sandım ki küçülsün diye verdi
sanıırım onun için değil ya kızlar bilen bilgi verebilirmi
merhaba canim oncelikle gecmis olsun lucrin depot ignesini doktor veya hemsire yapmali.. benimde ilerlemis duzeyde endometriozis var 3 defa ameliyat oldum sonra 4 defa asilama oldum sonra doktorum lucrin depot verdi bu igne adet gormemen icin adet gordugunde endometriozis artiyo yumurtaliklar dinlensin diye veriyolar ben aylardir kullaniyorum..
arada kanaman olabilir bu cok normal..
ben normal her zamankinden yoğun adet gördüm ve 5 gün yoğun 5gün ara sıra geldi
bugün bile oldu kanama
sana da geçmiş olsun senin durumun ne
ben tüp bebek yapacam kistte adet görmezse küçülr diye ama oldum
canım ya geçmiş olsun allah yardım etsin ben bi defa aşılama yaptım sonra yapmadım çünkü şans meselesi bu yöntemlerle hamile kalan çok az olduğu için bende tüp bebekten yanayım inş.bu sefer hayırlısıyla hiç bi engel çıkmaz tüp bebektede rabbimm emeklerini boşa çıkartmaz hepimizin inşallahsagol canim benim sorunum gercekten cok buyuk4 seviyede endometriozis var 3 defa ameliyet oldum 4 dafe asilama oldum sonuc negatif bir defada tup bebek tedavisi gordum tedavi yumurtalar dollenmedigi icin yarida kesildi simdi icsi tedavisine basladim yarin yumurta toplama islemi yapilacak hayirlisi bakalim cok umitli degilim.
lucrin depotu ilk kullandigimda 1. ayda iki defa adet gormustum bende senin gibi ise yaramadi diye dusunuyordum doktorum bunun normal oldugunu ilk ay vicudun illaca alismasi gerektigini ve gordugun adetin sadece kanama yani normal bir adet olmadigini soyledi
gercektende ikinci ayda duzeldi arada kanamalar oluyo bir yada iki gun ama bu cok normalmis
canım ya geçmiş olsun allah yardım etsin ben bi defa aşılama yaptım sonra yapmadım çünkü şans meselesi bu yöntemlerle hamile kalan çok az olduğu için bende tüp bebekten yanayım inş.bu sefer hayırlısıyla hiç bi engel çıkmaz tüp bebektede rabbimm emeklerini boşa çıkartmaz hepimizin inşallah
bende adet görülse bile etkisi sürüyor diyebiliyordum yanı alışkın olmalıyım ayda 2 keza adet olmaya korkmuycam
bu ilaçla kistin küçüldümü
Cok sagol.. Ben Hollandada yasiyom ve burda prosodur geregi 4 defa asilama yaptirman lazim tup bebege gecmek icin sansim sadece %10 du ama yinede hepsini yaptilar burda sen karar veremiyon doktorlar karar veriyo
igne ise yariyor benim kistim bagarsaklarda ama bende endometriozis cok fazla doktorum ise yaradigini ve intehaplanmanin azaldigini soyluyor..
bana asil verme nedenleri asilamadan sonra sol tupumun tikandigi ve icinde su biriktigi anlasildi ameyatla sol tupumu tamamen kapattilar bu aradaki zamanda adet olmayayim diye vermisti cunku her adet olusum hamile kalmami dahada zorlastiriyor..
sonra tup bebekte basarisiz olunca 2 ay beklemeliydim bu aradada kullandim
Mevlam evlat hasreti ceken herkese hayirli evlatlar versin insallah.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
canım ya nerden bilebiliyoruz bağırsaklarda ben yumurtamda sanıyordum birde nerden bilebiliriz bu iğne ile ilt.söküldüğünü
tüp bebek yaptırdınmı yani bu iğneyi tüp bebek öncesi kullansaydın daha iyi olmazmıydı
aminnnn canım ya rabbim bizlerede en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
benim 2,5cmlik kistim var dr.başarı şansını artırmak için verdi bu iğneyi doğru yoldamıyım acaba
bu arada tekrar tüp bebek yapacakmısın[/
Canim ben 3 defa ameliyat oldum ameliyatda rahim arkasindaki tuplerdeki ve yumurtaliklardaki endo.yu temizlediler ama ameliyat sirasinda bagarsagimdada oldugunu gormusler ama dokunmamislar cunku eger onu alsalardi bagasagimin bir bolumude almalari gerekirmis hatta resim felan cekmisler banada gosterdiler
bende tup bebekten once 3 ay kullandim o igne hastaligi baskiliyomus ve hic adet gormeden tup bebek yapildi ama sonuc yine husran oldu cunku yumurtalar hic dollenmedi..
suan Icsi tedavisi goruyorum bugun yumurtalar toplandi yine hayel kirikligi cunku sadece 4 yumurta toplanmis :)
moralim cok bozuk yarin dollenip dollenmedigini arayip soyleyecekler..
canım ya nerden bilebiliyoruz bağırsaklarda ben yumurtamda sanıyordum birde nerden bilebiliriz bu iğne ile ilt.söküldüğünü
tüp bebek yaptırdınmı yani bu iğneyi tüp bebek öncesi kullansaydın daha iyi olmazmıydı
aminnnn canım ya rabbim bizlerede en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
benim 2,5cmlik kistim var dr.başarı şansını artırmak için verdi bu iğneyi doğru yoldamıyım acaba
bu arada tekrar tüp bebek yapacakmısın[/
Canim ben 3 defa ameliyat oldum ameliyatda rahim arkasindaki tuplerdeki ve yumurtaliklardaki endo.yu temizlediler ama ameliyat sirasinda bagarsagimdada oldugunu gormusler ama dokunmamislar cunku eger onu alsalardi bagasagimin bir bolumude almalari gerekirmis hatta resim felan cekmisler banada gosterdiler
bende tup bebekten once 3 ay kullandim o igne hastaligi baskiliyomus ve hic adet gormeden tup bebek yapildi ama sonuc yine husran oldu cunku yumurtalar hic dollenmedi..
suan Icsi tedavisi goruyorum bugun yumurtalar toplandi yine hayel kirikligi cunku sadece 4 yumurta toplanmis :)
moralim cok bozuk yarin dollenip dollenmedigini arayip soyleyecekler..
canı m ya bende tüp bebekten önce bu tedavi şşekliyle yapacam inş.hayırlısıyla olur
bu arada neden 4 tane gelişmişki hangi iğneyi kullanıyorsun ki canım ya allah büyük inş.dördüde döllenr transferin gerçekleşir rabbim emeklerini boşa çıkarmasın yaş kaç moralini bozma arkadaşım allah büyük rabbim yüzünü güldürsün süreç çok zor
canı m ya bende tüp bebekten önce bu tedavi şşekliyle yapacam inş.hayırlısıyla olur
bu arada neden 4 tane gelişmişki hangi iğneyi kullanıyorsun ki canım ya allah büyük inş.dördüde döllenr transferin gerçekleşir rabbim emeklerini boşa çıkarmasın yaş kaç moralini bozma arkadaşım allah büyük rabbim yüzünü güldürsün süreç çok zor
Amin canim insallah cok sagol Mevlam insallah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin evlat hasreti ceken herkese hayirli vede saglikli evlatlar versin..
neden 4 tane gelistigini bilmiyoruz Gonal-f kullandim hatta bu defa dozunu yukselttiler ilk tup bebek denemesinde 150 idi simdi
187-5 yaptilar ve daha az oldu nedenini bilmiyorum
bugun embiryolog umitsizdi hastanede aglama krizine girdim resmen bu arada ben 4 bucuk yildir hastanelere gitgel yapiyorum
o yuzden piskolojimde bozuldu iyice..
yarin 12 de belli olacak yumurtalarin dollenip dollenmedigi hayirlisi bakalim ama inanki hic umidim yok cunku 4 bucuk yildir hastaneye her gittigimde aglayarak eve geldim her gittigimde dahada kotu haber aldim
insallah Mevlam hepimizin yuzunu guldurur
buarada yasim 30 oldu
Amin canim insallah cok sagol Mevlam insallah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin evlat hasreti ceken herkese hayirli vede saglikli evlatlar versin..
neden 4 tane gelistigini bilmiyoruz Gonal-f kullandim hatta bu defa dozunu yukselttiler ilk tup bebek denemesinde 150 idi simdi
187-5 yaptilar ve daha az oldu nedenini bilmiyorum
bugun embiryolog umitsizdi hastanede aglama krizine girdim resmen bu arada ben 4 bucuk yildir hastanelere gitgel yapiyorum
o yuzden piskolojimde bozuldu iyice..
yarin 12 de belli olacak yumurtalarin dollenip dollenmedigi hayirlisi bakalim ama inanki hic umidim yok cunku 4 bucuk yildir hastaneye her gittigimde aglayarak eve geldim her gittigimde dahada kotu haber aldim
insallah Mevlam hepimizin yuzunu guldurur
buarada yasim 30 oldu
amin canım
allah hepimize yardım etsin canım ya ben şu gonalf hiç beğenmiyorum ççok etkili değil giime geliyor benim aşılamada zor bir tane yumurtam olmuştu sanırım menegon daha iyi ben öyle düşünüyorum kullanmadım ama diğerlerine göre daha etkili diye duydum
allah büyük yarın bi olsun allahın izniyle inş.güzel haberler verirsin seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin ya çok kötü zorlu süreçler
amin canım
allah hepimize yardım etsin canım ya ben şu gonalf hiç beğenmiyorum ççok etkili değil giime geliyor benim aşılamada zor bir tane yumurtam olmuştu sanırım menegon daha iyi ben öyle düşünüyorum kullanmadım ama diğerlerine göre daha etkili diye duydum
allah büyük yarın bi olsun allahın izniyle inş.güzel haberler verirsin seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin ya çok kötü zorlu süreçler
cok sagol canim menegonu hic duymadim benim bu 6. oluyo hepsinde gonal-f verdiler gercekten cok zorlu bu surec Allahim benim durumumda olan herkese yardim etsin insallah..
bu ay lucrin kullanacağım kızlar fiyatı ne aile hekimine yazdırsam öder mi benim de 2 cm lik kistim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?