- 12 Nisan 2019
- 24.156
- 38.351
- 598
Sanırım yanlıs alıntı olduSelinnnn nasılsın bebişi alıp eve gittin mi ??![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım yanlıs alıntı olduSelinnnn nasılsın bebişi alıp eve gittin mi ??![]()
Sağolun çok teşekkür ederim. Peki embriyo kaliteleştirmek için ne gibi yollar izleniyor biliyor musunuz? Bana Prp yapıldı ama fayda etmedi. Son 2 seferdir sağlıklı embriyo bulamıyoruz. Eşim Emodex içmeye başladı. Ama doktor diyor ki senin yaşın olduğu için spremi düzeltmeye yetmiyor.Rahim içinde intihap varmış rapora göre. Embriyonun tutunmasını engellediği için sağlıklı embriyolarınız tutunmamıştır. Ama antibiyotik kullanınca geçer. Ben kalsiyum magnezyum içeren bir multivitamin ve antioksidan ek gıda alıyorum. Bende olmadı belki oldu ama hissetmiyorumsadece karın şişliğim var, sivilcelendim ve bazen aşırı ağırlık çöküyor. Ama prospektüste kemik ağrıları eklem ağrıları yan etkilerde yazıyordu. Ben visanne diye bir ilaçda kullanıyorum onun yan etkileride olabilir tabi bunlar. Bence antibiyotikte etki ediyor olabilir. Sonuçta intihap kurutmak için veriliyor bol su için bence idrarla atarsınız biraz rahatlatır antibiyotikler ödem de yapıyor vücutta
Prp iyi bir tercih ama kesin bir sonuç vermiyor diye biliyorum. Yaş ilerledikçe kromozomal yapılarımız değişiyor o yüzden embriyo genetiği düzgün çıkmıyor olabilir ama bu çıkmayacağı anlamına da gelmiyor. Tek bir embriyo bile yeterSağolun çok teşekkür ederim. Peki embriyo kaliteleştirmek için ne gibi yollar izleniyor biliyor musunuz? Bana Prp yapıldı ama fayda etmedi. Son 2 seferdir sağlıklı embriyo bulamıyoruz. Eşim Emodex içmeye başladı. Ama doktor diyor ki senin yaşın olduğu için spremi düzeltmeye yetmiyor.
İsim karışıklığı olmuşSanırım yanlıs alıntı oldu![]()
Güzel geçti, cok heyecanlıydı embriyoların bırakıldığı anı görmek..İsim karışıklığı olmuştransferiniz nasıldı
![]()
İnşallah sağlıkla gelirlerGüzel geçti, cok heyecanlıydı embriyoların bırakıldığı anı görmek..![]()
Yok canım..İnşallah sağlıkla gelirlerçikolata kisti var mıydı sizde
Yasmin verdiler bana. İnşallah devam eder küçülmeye. Sizin de tedaviniz iyi sonuçlanır umarımAynen fazla bir Bilgi yok. Lucrin depot yanında visanne de verdiler mi size de ? 4 cm çok iyi inşallah üç ayın sonunda iyice küçülür. Benim 8.5 cm ne kadar küçülür bilemiyorum![]()
Kaç cm şuan kistinizBen de opu sonrası lucrin depot vurundum. 2. İğneyi oldum yarın kontrole gideceğim bakalım ne durumda
Benimm 4 cm di ama derim endometris hastasıyım. Ayrıca adenomyosiz de var. Transfer öncesi rahimi temizlemek için kullandırdıKaç cm şuan kistiniz
2. İğneyi olmuşsunuz ilk iğnede küçülme olmuş muyduBenimm 4 cm di ama derim endometris hastasıyım. Ayrıca adenomyosiz de var. Transfer öncesi rahimi temizlemek için kullandırdı
2. İğneyi olmuşsunuz ilk iğnede küçülme olmuş muydu![]()
Aaa bilmiyordum ilk iğnede adet olunduğunuİlk iğneden sonra kontrole gitmedim. İlkinde zaten adet oluyosun. 2. İğnede adet olunmuyor.
Evet ilkinde vurdum 1 hafta sonra adet oldum, sonrakinde olmadım. Yan etki pek yok bende sadece ateş basmaları oluyo. Ve vajinal kurulukİlk iğneden sonra kontrole gitmedim. İlkinde zaten adet oluyosun. 2. İğnede adet olunmuyor.
Nihal hanım ağrılarınız geçti mi nasılsınız ?Bende geçen hafta tek doz Lucrin Depot vuruldum. 4 mayısta transferim. Sonrasında inanılmaz bel ağrım oldu. Sizde yan etki yaptı mı? Ya Lucrin yüzünden ya da antibiyotik kullanıyorum, enfeksiyonu kurutmak için. İflahım kesildi.
S snow1132 Evet çok teşekkür ederim. Ağrılarım Azaldı. Ama bu seferde erken regl oldum ve 4 mayıs’ta transferim olacak.Nihal hanım ağrılarınız geçti mi nasılsınız ?
Hayıııır karamsarlık yapmak yok. Allah ol derse olurS snow1132 Evet çok teşekkür ederim. Ağrılarım Azaldı. Ama bu seferde erken regl oldum ve 4 mayıs’ta transferim olacak.Yarın ilk iş doktoru arayacağım. Bana ilaç şeması yapmıştı. Onları yine aynı şekilde mi kullanmam gerekiyor onu soracağım. Bir tarafım umutlu ama diğer tarafım embriyoları genetik taramaya yollamadığım için sağlıksız çıkar, hayal kırıklığı yaşarsın diyor ama Allah inşAllah bu mübarek ayın yüzü hürmetine yüzüme bakar diyorum.
Sorduğunuz, hatırladığınız için çok teşekkür ederim![]()
Merhabalar ilk iğneden sonra ki adetiniz ne kadar sürdü. Bende oldum ama 1 gün sürdüİlk iğneden sonra kontrole gitmedim. İlkinde zaten adet oluyosun. 2. İğnede adet olunmuyor.