Lucrin 3.75mg kullanan varmı?

Cok teşekkür ederim emriyo gününe göre ayarliyorlar sanırım transfer gününü de sizin kaçıncı gün emriyosuydu
Aaa öyle mi bilmiyordum ben 3.gün embriyosuydu ayy bu sefer 5.gün embriyosu transfer edilecek , kaçıncı günde transfer eder ki o zaman şehir dışına çıkmak zorundayım tüh inşallah denk gelmez

Evet kullandım transfere hazırlıkda , 21 cı gunde vurdum reglın
Merhaba, bu evde kendimiz yapabileceğimiz türden bir iğne mi diğerleri gibi? Yoksa eczanede vs. mı yaptırmak gerekiyor? Şimdiden teşekkürler cevabınız için.

Bana doktorum bir önceki reglimin 18-20inci günleri arasında kullanmamı söyledi. Anladığım kadarıyla folikğllerin daha senkronize büyümesi için yapılan bir işlem. (Uzun protokol yerine) Yani Ekim ayı adeti ile tüp bebeğe başlayacaksak, Eylül adetinin 18-20inci günleri arasında tek doz lucrin verdi. Bunun alternatifi olarak bir önceki reglide doğum kontrol hapı kullanmak olacaktı. Ben daha kolay olacağı için lucrin kullanmaya karar verdim. Benzer bir tecrübesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…