Lübnan'ın ve Arap Dünyasının Harikası! Nancy Ajram...

sesine diycek yok ama mezdeke 3teki meshur shik shak shok u bu sölüyomuş hep derdim kim bu ya ses çok tatlı.yüzünde evet göz rengi hariç heryeri estetik ama lübnanlı kadınların hepsinde var estetik nedenini anlamadım, hoş arap kadınlarının sadece gözleri güzel oluyo o yüzden estetik tercih ediliyor galiba, bunlara ek haifa wehbe, ellissa heleki elissa tam estetikle kaplı.

sesine diycek yok ama mezdeke 3teki meshur shik shak shok u bu sölüyomuş hep derdim kim bu ya ses çok tatlı.yüzünde evet göz rengi hariç heryeri estetik ama lübnanlı kadınların hepsinde var estetik nedenini anlamadım, hoş arap kadınlarının sadece gözleri güzel oluyo o yüzden estetik tercih ediliyor galiba, bunlara ek haifa wehbe, ellissa heleki elissa tam estetikle kaplı.

Evet tatlım shik shak shok'u söylediğini bende yeni öğrendim harika bi ses!
Estetik öncesi hali gerçekten çok kötü zaten dediğin gibi arap kadınlarının çoğunda var bu estetik merakı. Gözleri hariç yüzlerinin fazla güzel olmamasından dolayı olabilir.kaydirigubbakcemile2

Sen haıfa wehbeyı gÖrdÜnmÜ ılk halını hayatım... ŞaŞkına dÖndÜm... Dur o resmı bulup paylaŞayım:1:

d8cbccf507.jpg

BUYMUŞ

[/QUOTE]
BU OLMUŞ:1shok:

Başkalaşım geçirmiş resmen akannehir kaydirigubbakcemile3
Ama güzel olmuş kadın yaa sempatiksalakcinni
ıyiki estetik diye bişi varr :1:
Ama dudaklar dolgunmuş önceden de

YA HAYATIM DUDAK DOLGUNDA O SURATTA NASI DURUYO ÖYLE YA BOTOKSLA ŞıŞRıLMıŞ YÜZÜKı OTURMUŞ DUDAK YERıNE. ESTETıK OLUCAKSA MAKYAJLA GÜZEL DURUYO GERÇEKTEN MAKYAJSIZ ESTETıK ÇOK KORKUTUCU AMA HAıFA NIN DOKTORU BAYA ıYıYıMıŞalkisalkisalkis

YA HAYATIM DUDAK DOLGUNDA O SURATTA NASI DURUYO ÖYLE YA BOTOKSLA ŞİŞRİLMİŞ YÜZÜKİ OTURMUŞ DUDAK YERİNE. ESTETİK OLUCAKSA MAKYAJLA GÜZEL DURUYO GERÇEKTEN MAKYAJSIZ ESTETİK ÇOK KORKUTUCU AMA HAİFA NIN DOKTORU BAYA İYİYİMİŞalkisalkisalkis

Haklısın cnm sadece dudaklada bitmiyo iş,
Yüzünde estetik olmadığı zaman hiçte güzel değilmiş
Nancy de öyle estetiksiz bambaşka biri gibi
Ama harbiden ikisininde doktorları süpermişalkisalkisalkis
Belkide aynı kişidir :))

bu arada çokta tombullar dikkat ettinmi bilmem göbekli dolgun hatunlar nancy okadar diilde elissa haifa falan

Nancy Ajram

NANCYE BAKSANA CANIM BURDA ŞAKA GİBİ BİR DEĞİŞİM YAAAA, PEKİ BU ARAPLAR ÇOK DİNCİLER BUNLAR NE İŞ

bu arada çokta tombullar dikkat ettinmi bilmem göbekli dolgun hatunlar nancy okadar diilde elissa haifa falan

Valla cnm bu estetiğin demekki dinle falan alakası yok böyle rahat yaptırdıklarına göre kaydirigubbakcemile2
Nancy de tombiş yaa kaydirigubbakcemile3
Sevimli tombiş :1:

Back