• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen yardm edin(kzlgm ile ilgil):(

arkadaşlar bn 19 yasındayım gecen hafta spor salonuna yazıldım orda bacak acma aletleri fln var ondan yapmıştım bikaç kere. sonra iki gün bacaklarım iç kısmı ve genital bölgem çok agrıdı yürüyemedim ve aradan 2 gün gectikten sonra kıpkırmızı bi kan geldi. hasta olmama daha 3 hafta var ve bnm adet dönemimde çok düzenlidir. korkuyorumm önceki başlıklara bakamadım çok acil oldugu içn önce sizden bilgi almak istedim olursa bekaret testi yaptıracagım:S noolur yardım edinn :(

yok daha neler....

canım sen kendini zorladığın için o bölgedeki damarlardan birine zarar vermişsindir. kızlık zarı olsaydı hemen kanardı ve övajinaya birşey girmeden de zar yırtılmaz. bence kuruntu etme. hem kızlık zarı yırtılınca kan kıp kırmızı değil daha koyu renkli gelir.

yha o kadar da zorlamadım bacaklarımı sonuna kadarda acmadım ama işte 2 gün sonra böle olması endişelendirdi ama biras daha içim rahatladı çok tşk ederim. )

cnm genede muane ol bence kimi kız bisikletten düşüyor ve kızlık zarı patlıyor seninkide çok önde olabilir bence hemen bir doktara git sevgiler

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba canım kızlık zarı vajinaya birşey girmeden gitmez.ayrıca arkadaşlarında deiği gibi kızlık zarı yırtılsaydı o an kanardı bir kaç gün sonra değil.sen rahatlayacaksan doktora girt ama bence alakası yok.adetin düzenli olabilir ama spora başladığın için motebolizman farklı çalışmış olabilir ayrıca ilaç kullanma ve strreste erken regli olmana sebep olabilir.sen sakın üzülme ve korkma oraya senin anlattığın gibi birşey olmaz.içini ferah tut.sevgiler

Son düzenleme:
bisikletten düşürken emin ol orasına bir cisim girmiştir.doktorlar kızlık zarının asla vücut sarsıntısıyla gitmeyeceğini sölüyor.ozman her düşenin doktora gitmesi gerekiyor tek bisikletten düşenin değil.

kızlık zarı keşke bu kadar kolay yırtılsa arkadaşlar yapmayın evli olanlara diyorum kolaymı allah yaratırken düşünerek yaratmış merve kondu nun yazdığı gibi vay zavallı balerinlere o zaman:))

herkeze slm.canım bencede kızlıkla ilgili birşey değildir çok zorladıysan belini inciltmiş olabilirsin ve buna bağlı olarak kan gelmiş olabilir.çünki ben bekarken düştüğümde yada ağır kaldırdığmda çok az lekeyle karışık kan gelirdi belin ağrıyorsa ondandır bence.korkma kızlık öyle kolay bozulan bişi değil.doktora gidince sonucu bizede söyle ok.sevgiler geçmiş olsuna.s.

Back