• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen yardm edin(kzlgm ile ilgil):(

y_aprk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
45
0
96
33
Ankara
arkadaşlar bn 19 yasındayım gecen hafta spor salonuna yazıldım orda bacak acma aletleri fln var ondan yapmıştım bikaç kere. sonra iki gün bacaklarım iç kısmı ve genital bölgem çok agrıdı yürüyemedim ve aradan 2 gün gectikten sonra kıpkırmızı bi kan geldi. hasta olmama daha 3 hafta var ve bnm adet dönemimde çok düzenlidir. korkuyorumm önceki başlıklara bakamadım çok acil oldugu içn önce sizden bilgi almak istedim olursa bekaret testi yaptıracagım:S noolur yardım edinn :(

slm cnm oncelıkle gecmiş olsun ama ben kızlık zarıyla alakalı bısıy oldugunu sanmıyorum cunku zaten zar wajınadan bı kac cm gerıdedır bı batma falan olmadıysa oraya yada genıtal bolgeye bısıy gırmedıyse eger yırtılma olmaz heralde dıe bılıyorum yanı zorlanmadan dolayıda kan gelmiş olabılır hem kızlık zarına bısıy olmus bıle olsa o an kanarda 2 gun sonra diil bence ama için rahat etsın bı doktora gorun cnm

bnde öle düşnüyorum ama korkuyorum yinede:s kaslarımı hareket ettirdigm için fln olabilirmi

canım pek emin olmamakla birlikte söylüyorum kızlık zarı kanarsa hemen kanar az da olsa daha sonra gün içinde devam edebilir. ama bikaç gün sonra zannetmiyorum kanasın

canım yazıyı okuyunca bütün bale yapanların kızlık zarı gitmiştir diye düşündüm,,bacajlarını baya bi açıyolar yani ama kaslarını hareket ettirmiyolar herhalde , sen kaslarını sanıyorum fazla zorladın ama yinede bi dr,a görün derim ne olur ne olmaz:1shok:........

Canım birşey girmedikten sonra bozulmaz kızlık zarı ama bacak germe vs gibi hareketlerden dolayı kanaman olmuş olabilir o çok ayrı bir durum sıkılmana gerek yok.

canım bunu ancak doktor söyleyebilir...
daha öncede demiştim,kızlık zarı ancak vajinanın içine sert bişeyin girmesiyle bozulur...

bencede bozulmamıştır bozulsaydı hemen kan gelirdi ayrıca bişey girmeden bozulacağını sanmıyorum bütün sporcuların bozulurdu
bende geçen ay zayıflama kemeri takmıştım adetime 2 hafta vardı ama ertesi günü hastalandım yine.kızlık zarından değildir ama bu senin aklında hep soru işareti olarak kalıcak aklını kemiricek bence doktora git rahatla

Canım gelen her kanama kızlık zarıyla ilgili olmayabilir,başka bişey ne biliyim bi damarla ilgili bişey olabilir ama kontrol ol için rahat etsin

kızlıkla ilgili bişi olsa idi 2 günü beklemezdi:)
bir enfeksiyon olabilir
merak etme bişi olmamıştır..

kızlık zarınla kesınlıkle alakası olduğunu duşunmuyorum fakat kendını çok zorladıysan sonuçta genıtal bolgede de kaslar var onlarda bı zorlama olmuştur ama endışelenıyorsan bı doktora gorunmende fayda var

kızlık zarı ile alakası yok bencede çünkü gelen kanın kıpkırmızı olduğunu yazmışsın biraz pembemsi oluyo zorlamadan dolayı olabilirkaydirigubbakcemile5

yaptıgın hareketler pelvis kaslarını acar kasar
adetınızın erken gelmesının sebebı bu
eger spor yapıp ve pelvi kasların çalıstıran sporlarsa adetın erken glmıs olabılır dogum sancısı ceken kadınları bu yuzden yuruturler

bu kızlık zarı öle kolay kolay bozulan bişey değil,evlilerin bile bazen zor bozuluo,seninki spordan dolayı olmştr kaslarn açılmştr,ayrıca spor yapmasn bile zaman zaman adet düzenszliği yaşaman çok doğal,sıkma canını.Çok sıkılıosan bir doktora başvur anlat o gerekirse müdahele yapar ;)

bencede zar olsa hemen kanardi galiba kendini zorlamisin canim ondan olmus ama icin rahat etsin istiyorsan bi muayne ol derim

Back