Ltfen yardim edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi fadan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a.s. Canım daha çok küçüksün , kendini böylelerine kaptırıp ta üzme . Hem ( Aşk kaçanı kovalar ) .Bilmem anlatabildimmi? Tabiki bazı şeyler yaşanacak ama önce eğitimini düşün ve kafanı derslerine ver olurmu tatlım .Kendine iyi bak ve fazla üzülme :teselli:

:a015:senağlama:sm_confused::çok üzgünüm:arkadaslar yorumlarınız için tesekkür erderim ama o ben onunasıl sallayabilirim ki eğer beni kandırıyosa allah onnu bildiği gibi yapsın diyorum ama keske böyle olmsaydı keske beni sevseydi ama kader diiyim

bence de kaçan kovalanır...sen onun peşinden koşacağına o senin peşinden koşsun..takma bile

bence keşke hiç yorum yapmasaydınız daha ii olurdu.çoluk çocukla uğraşıyoruz derken?
bence bu yaşlarda bi genç kıza yardım etmek çok güzel.çoluk çocukla uğraşıyoruz diye şiikayet etmek yerine hiç yazmasanız olurdu.18 yaşında bi genç kızın aşk acısı çekmesinden daha doğal ne olabilir acaba.tabiki üniversiteyi,geleceğini de düşünecek ama bence aşk acısı çekiyor olması bunlara engel değil.:1closedeyes::1closedeyes:

geçen akşam karsılastık bana küstahca güldü selam bile vermedi bende sizin dediğiniz gibi yüzüne bile bakmadım .......ama bu durum daha ne kadar devam edicek ben onu seviyorum .......ama ben demekki onun gerçek yüzünü göremeiyecek kadar aptalmısım........

fadancım.kendinle dalga geçilmesine izin verme canım benim.sen şimdi bunu aşk zannediyosun.çünkü o sana yüz vermiyo.sen bunu biraz zaman geçince anlayacaksın.sana 2 dakika yakınlık gösterip senin tepkini ölçüyo.belki de arkadaşlarına anlatıp anlatıp seninle dalga geçiyolardır.anladın mı bitanem.boşver.ama biliyorum boşveremeyeceksin.ama bazı arkadaşların dediği gibi yap.msn den sil onu.bak kendini üzdüğünle kalırsınb.aklın hep onda olduğu için de kendini derslerine veremezsin.üniversiteyi düşün.ordaki aşklar daha başka,daha olgun oluyo.kendini oraya odakla.kesin şimdi bu çocuk tembelin de tekidir.kendini onunla oyalama canım.hadi yolun açık olsun

offf offf ben şimdide bi oyuna girdim bi msn açtım onu öle işletiorum çıkıoruz hatta ama o bilmio benm olduğumu ya bu işş büyürse off offff

offf offf ben şimdide bi oyuna girdim bi msn açtım onu öle işletiorum çıkıoruz hatta ama o bilmio benm olduğumu ya bu işş büyürse off offff
Görmediği biriyle netten nete çıkıyor yani. -tatlicadiarzu-
Bu durum senin,onu kafanda daha çok takıntı haline getirmeni,onunda egolarını tatmin etmesinden başka bir işe yaramaz.
Senin olduğunu öğrenince iş büyümez bence,bir-iki tavır yapar,sonrada senin bu yanını yine kullanmaya başlar.
Yapma bu kötülüğü kendine ya.
Onu şımartıpta kaldırtma bi taraflarını. benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…