• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen yardim edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi fadan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

fadan

Ziyaretçi
:Saruboceq::Saruboceq:arkadaslar ben 18 yasındayım okuldan bir çocuğa asık oldum 1 yıl boyunca sevgimi belli etmeğe çalıştım ama o sürekli aptal numarasına yatıodu. Sürekli kavga ediyoduk sürekli bana kötü davranıodu bazende bana çok ii davranıooo anlamıodum ne yapmaya çalıştığını.
Geçen günmsn de konuşurken bana çok yakın ilgi gösterdi senin derdin benim derdim falan, bu akşam dısarı çıkalımmı, kamera açsana. Ya bide dediki ben çok zor durumdayım bir kız meselesi yardım et falan dedi ben de :kızın adını söyle yardım etmeğe çalışıyım dedim söylemedi adını bende bir kız arkadasımın adını söyledim o da yok daha neler konumuz sen sin nie hala anlamıosun dedi ben naapıım onu dedi ben tabi onun ağzından böyle laflar duymak çok hosuma gitti.dısarı çıkalım dedi tamam dedim çıktım dısarı yarımsaat bekledim sonra eve geldim neden çıkmadın dedim ya oyuna girdim kusura bakma fln dedi şimdide hiç bişe demio bana selamm bile vermiooo
SİZCE BENİ KANDIRIYOMU..................................................
LÜTFEN YARDIM EDİN

oyun oynamış anlaşılan senlede:1closedeyes:
selam vermeye sende verme.Konuşmada boşversene ya:mymeka:

hala soruyo musun "kandırıyo mu?" diye
yeterince açık değil mi?
sinir oldum, vallahi o hızla 7 sülalesine yagardim ben bu cocugun
velede bak hele oyuna dalmişmiş
sil msnden engelle şutla
gördüğün yerde de ipleme, tanımamazlıktan gel
kaçan kovalanır unutma şakkıdı

Vay eşşeoğlusu, dalgamı geçiyor o kıt aklıylaÇok üzgünüm çoook

Bence ona unutamayacağı bir ders vermen lazım. Mesela bir kağıda "ben bir eşşeğim" yaz ve çaktımadan arkasına yapıştır.kaydirigubbakcemile:jeyyar:

bence artık hiç üstüne düşme senin ona olan ilgini anladığı için çok havalanmış..... :oklava:
ilgilenmediğin zaman peşinden koşar.. kaydirigubbakcemile4

Ben yerinde olsam yüzüne bile bakmazdım:mymeka:Çok üzgünüm çoook

cnm bence de sen ona ilgi gösterince bi tarafı kalkmış afedersin ama bence en güzeli biraz kendini çek.eğer sana karşı biraz ilgisi varsa o üstüne düşmeye başlayacaktır.yerimseniben

kızlar demekki ben onu iyi tanıyamamısım.Ben o kadar çok seviyodumki geçen gün msn de benle konuşurken hıçkıra hıçkıra ağlıyodum.kız kardesim de diyorki o bence o değil onun ağabeyi çünkü ağabeyiyle aramızda 1 yaş var o bana ilgi duyduğu için belki kendi yazmıstır oğuzun msn sinden diye süpheleniyo ama ben saskın bir durumdayım gerçi kızlar bu ilk değill ki okuldada bazen gerçeği söyleme oyunu söylüyodu sürekli bana sana sarılıyım sende sarıl diyodu bende asla falan diyodum sonra oğuz hadi gerçeği söyleme oyunu oynalım dediğinde hiç bir kız oynamadı beni masamdan kaldırıp hadi senle oynayalım dedi.......Ya bakın bu anlattıklarım size çok sıradan geliodur belki ama ben ilk defa asık oldum her zaman onu görünce karnıma ağrılar saplanıyoo ben ondan nasıl vaz geçerim lütfen bu nada bir çözüm bulun (yorumlarınız için şimdiden tesekkürler).

Ben senin yerinde olsam artık ilgilenmeyi bırakır onun ilgisini denerdim. Bakalım senden ses çıkmayınca o ne yapacak???fisfisfis Hayırlısı neyse o olsun kaydirigubbakcemile5

oyunamı dalmış,bak seeeenn??terbiyesiz e bak..
ben senin yerinde olsam onu gördüğüm ilk yerde rezil eder sonrada yüzne bakmazdım bidaha..
belliki dalga geçmiş..
böyle olmasa daha mantıklı bi bahane üretirdi..
salla gitsin güzelim be..

senin ilgilendiğini biliyor yaa şimdi oyuncak gibi oynuyor..:oklava:bence üstüne düşmeye devam edersen o da oynamaya devam edecek.. kendini aptal yerine koydurma cnm..umursamaz davran.. sana şuan zor gibi gelebilir ama zola kendini..ilerde nasıl saf davranmışım dememek içinyerimseniben

Ne günlere kaldık ya çolul çocuğa akıl veriyoz.
Güzelim sen git bırak bu çocukla zaman geçirmeyide üniversiteyi düşün....Nasıl çalışacağını falan sor hangi bölüm istediğini sana daha çok yardım ederiz.Ailen pc.almış internet kurmuş sen nelerle uğraşıyon okulda......
Yakında annende üye olur yazar benim kızım okuldan birine aşık olmuş.....üiversiteyi düşünmüyo diye....Sen bırak bu çocuğu ne olduğu belli zaten.

bu yasalrda oluyor bizde lisede aşık olduk ama şimdi unututm gitti yani...üztelik senink tehlikeli kafadan problemli bence boşver.

daha 18 yasında oldugun bellı zaten,bıraz daha olgunlassan erkek mılletının ne dengesız oldugunu ve bosuna onları yola getırmekle ugrasmaman gerektıgını hemen anlardın,bıraz gurur lazım sana ..ılk işin onu msn den silmek ve araya mesafe koymak olmalı yoksa hep kaybedersın..baskalarına sans vermeyı denesen daha mantıklı olur,unutmakı tek erkek o dııl ve aşk hep var..

ben bikere onla hiç konuşmamamayı denedim selam bile vermdedim aslında geçen konuşmamızda o selam yazmıstı. şimdi de msn yi açoyor ben ona dedimki neden benim olduğumu görünce msn yi kapatıyosun dedim ve aradan 5 saniye geçti hemen msn si kapandı sonra açtı dediki seni kandırmak gibi bir niyetim yok senle daga geççmiyorum dedi

ben olsam umursamazdım........yüzüne bile bakmazdım....senin ilgini bildigi için şımarıyor bence.....

bence sen onun dedigine bakma dalga gecmiyorum diye...
hic takma selam bile verme ve ne yapiyorsa sorgulama cünkü neden böyle yaptin neden söyle yaptin diyince tam istedigi oluyor
bence salla

kesinlikle seni kandirmissin sakin sana slm vermeyene sende slm verme. Konuşmaya çalişirsada sakin onu dinleme eğer sicak davranmaya çalişirsa hisslerin seni yaniltmasin burnunu sürttür uzun zaman eğer vazgeçmez peşini birakmassa o zaman emin olabilirsin ama sakin ilgigini kes onunla

Back