• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen konum brda klsın biraz zor durumdayım.Depersonalizasyon!

Bende yasadim canin 6 ay kadar sonrabdayanmayip doktora gittim sebebi kansiz ve b12 vitamin eksikligiymis bide kahveyi birak uykunu duzne koy dedi dokor sakin korkma seninde durumun boyle icini ferah tut Allah yardimcin olsun

Arkadaslar su an cok kotuyum. Özetlemek gerekirse bir ay oncesinde kadar panik ayak Benzeri bisey yasadım.Genel olarak endişeli biriyim saglık konusunda gecenlerde bir akrabamda bir korku hali yaşadım hani böyle karanlık korkusu falan ondan bir GUN sonra sahur vakti birden bire ruhum bedenimden ayrılmış gibi hissettim kendimi hissedemedim o gun bu gundur günlerim azap geciyor ne olur bir psikolog veya bunu yasayan varsa yardımcı olabilrmi kriz gecşeiyor gibiyim her an hareket ediyorum ama kendimi benimseyemiyorum. Bayramdan sonra doktora gideceğim
Herhangi bir psikolojik sorunum varmı bilmiyorum hiç gitmediğim için teshisim yok ama bu dediğiniz bende ramazanın sonuna doğru oldu. Gece sebepsiz korkmalar vs ki normalde ben evimde tek başına sabahlayan ve korkmayan biriryim. Neden olarak ta ramazanda değişen uyku düzenini görüyorum. Bakalim zamanla oturur inşallah düzene gerçi hala bu saate ayaktayım ama

Hah tamam beddua mı aldım artık huzur içinde gidebilirim :ruh:
Derdinizi doğru düzgün yazarsanız insanlar daha çok yardımcı olur küçük bir tavsiye :KK66:

Sanki dert sadece bunlarda var. Beğenmediği bir yorum olunca hop yok yaşamayan bilmez, yok başına gelsin de gor minvalinde laflar. Sanki bizim derdimiz yok. Tek farkı yazıcı değil okuyucuyum. Gıcık olmaya başladım artık.

Canım öncelikle geçmiş olsun bende yaşadığının birebirini yaşamıştım, panik atak ve obsesyon rahatsızlığım var. Ve bu durum panik atak içerisinde yaşanabilen bi süreç bi zaman sonra geçiyo, sana diyebilceğim geçicek diye kendine telkinde bulunman, korkuya kapılma, doktor olayını ihmal etme. Sağlıcakla kal.
Gerçekten geçiyormu cnm bende aynısını yaşıyorum

Back