How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ltfen konum brda klsın biraz zor durumdayım.Depersonalizasyon!

guguklusaatTR

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
164
85
28
32
Arkadaslar su an cok kotuyum. Özetlemek gerekirse bir ay oncesinde kadar panik ayak Benzeri bisey yasadım.Genel olarak endişeli biriyim saglık konusunda gecenlerde bir akrabamda bir korku hali yaşadım hani böyle karanlık korkusu falan ondan bir GUN sonra sahur vakti birden bire ruhum bedenimden ayrılmış gibi hissettim kendimi hissedemedim o gun bu gundur günlerim azap geciyor ne olur bir psikolog veya bunu yasayan varsa yardımcı olabilrmi

Son düzenleme:
Arkadaslar su an cok kotuyum. Özetlemek gerekirse bir ay oncesinde kadar panik ayak Benzeri bisey yasadım.Genel olarak endişeli biriyim saglık konusunda gecenlerde bir akrabamda bir korku hali yaşadım hani böyle karanlık korkusu falan ondan bir GUN sonra sahur vakti birden bire ruhum bedenimden ayrılmış gibi hissettim kendimi hissedemedim o gun bu gundur günlerim azap geciyor ne olur bir psikolog veya bunu yasayan varsa yardımcı olabilrmi kriz gecşeiyor gibiyim her an hareket ediyorum ama kendimi benimseyemiyorum. Bayramdan sonra doktora gideceğim
bende de var panik atak anksiyete

depersonalizaayon yasadigini dusunme bence.

korku olduğuicin acaba bende bu oldu mu diye dusunup ona kaygi yapmis olabilirmisin?

malum hassasiz bu konularda.

okuyup arastirma onu. bazen fazla bilmek iyi gelmiyor.

doktora gidene kadar zihnini meşgulet ve yalniz kalmamaya calis.

Öncelikle sakin olmaya çalış. Bunu çoğu zaman herkes yaşıyordur anlık veya süreli. Ben de yaşadım kısa süreliydi. Önemli olan bu hisse takılıp kalmaman, kendini geçici bi his olduğuna ve iyi olacağına dair telkinde bulunman. Sürekli bir şeylerle uğraş, kendini dinleme. Ve psikiyatriste görün mutlaka.

Arkadaslar su an cok kotuyum. Özetlemek gerekirse bir ay oncesinde kadar panik ayak Benzeri bisey yasadım.Genel olarak endişeli biriyim saglık konusunda gecenlerde bir akrabamda bir korku hali yaşadım hani böyle karanlık korkusu falan ondan bir GUN sonra sahur vakti birden bire ruhum bedenimden ayrılmış gibi hissettim kendimi hissedemedim o gun bu gundur günlerim azap geciyor ne olur bir psikolog veya bunu yasayan varsa yardımcı olabilrmi kriz gecşeiyor gibiyim her an hareket ediyorum ama kendimi benimseyemiyorum. Bayramdan sonra doktora gideceğim
Canım öncelikle geçmiş olsun bende yaşadığının birebirini yaşamıştım, panik atak ve obsesyon rahatsızlığım var. Ve bu durum panik atak içerisinde yaşanabilen bi süreç bi zaman sonra geçiyo, sana diyebilceğim geçicek diye kendine telkinde bulunman, korkuya kapılma, doktor olayını ihmal etme. Sağlıcakla kal.

bende de var panik atak anksiyete

depersonalizaayon yasadigini dusunme bence.

korku olduğuicin acaba bende bu oldu mu diye dusunup ona kaygi yapmis olabilirmisin?

malum hassasiz bu konularda.

okuyup arastirma onu. bazen fazla bilmek iyi gelmiyor.

doktora gidene kadar zihnini meşgulet ve yalniz kalmamaya calis.
Gercekten oyle hissediyorum kendimi cok zor birsey bu yürüyorum ama bilinçsiz gibi bisey yapıyorum kendimin farkında değilim dün kriz benzeri bisey geçirdim o yuzden su anda Yazarken bile soguk terler akıtıyorum korkuyorum boyle kalmaktan

Canım öncelikle geçmiş olsun bende yaşadığının birebirini yaşamıştım, panik atak ve obsesyon rahatsızlığım var. Ve bu durum panik atak içerisinde yaşanabilen bi süreç bi zaman sonra geçiyo, sana diyebilceğim geçicek diye kendine telkinde bulunman, korkuya kapılma, doktor olayını ihmal etme. Sağlıcakla kal.
Geciyor Mu gercekten. Ruhum baska bi yerde bedenim baska yerde gibi sende de bunlar oldumu delireceğimi dusundum bir ara bunlar panik ataktan bir süre sonra meydana geldi

Kendini hissedememek, kendinin farkinda olmamak nasil oluyo yaa. Ben anlamadım sorununuzu.

Kendini hissedememek, kendinin farkinda olmamak nasil oluyo yaa. Ben anlamadım sorununuzu.
Panik atak gibi rahatsızlıklardan sonra kimi insanda gorunuyor. Cok zor bir durum insan kafayı yiyeceğim gibi oluyor bazen hareket ediyorsunuz ama siz farkında değilsiniz gibi

Geciyor Mu gercekten. Ruhum baska bi yerde bedenim baska yerde gibi sende de bunlar oldumu delireceğimi dusundum bir ara bunlar panik ataktan bir süre sonra meydana geldi
Kıyamam, güven bana inan ki geçiyo, panikatağımın içerisinde bende de deliriyor muyum korkusu vardı. Ara ara hala yokluyo.korkma canım geçiyo.

Hah tamam beddua mı aldım artık huzur içinde gidebilirim :ruh:
Derdinizi doğru düzgün yazarsanız insanlar daha çok yardımcı olur küçük bir tavsiye :KK66:
Hayır beddua etmek gibi bir niyetim kesinlikle olamaz sadece demek istediğim gercekten günlerimi mahveden bir hastalık derdimi anlatmaya calistim bu kadar oldu

Bende yaşadım hamileyken deliriyorum sandım karanlık ve sıcak boğuyor beni nefes alamıyorum ruhum çıkıyor sanki beni izliyor soru sorulmasından konuşmaktan nefret ettim o an, daha sonraları daha temkinli davrandım atak geçireceğim zaman Bulunduğum ortamı terk ettim bir arkadaşım var küfürlü konuşur her zaman kızardım ona gittim bir iki küfür etti ben gülmeye başladım baktım ki rahatlamışım, mutlu Olduğun şeyle Kafanı dağıt, gece 11 de iki hastane gezdik hamileyim diye bir şey Yapamadılar gece olunca dışarı bakamıyordum çıkamam dışarı diyordum sanki mezara koymuşlar gibi oluyordum şuan Sıcaklar başlayınca ara ara olacak gibi oluyorum, ama daha iyiyim çok şükür..

Bende yaşadım hamileyken deliriyorum sandım karanlık ve sıcak boğuyor beni nefes alamıyorum ruhum çıkıyor sanki beni izliyor soru sorulmasından konuşmaktan nefret ettim o an, daha sonraları daha temkinli davrandım atak geçireceğim zaman Bulunduğum ortamı terk ettim bir arkadaşım var küfürlü konuşur her zaman kızardım ona gittim bir iki küfür etti ben gülmeye başladım baktım ki rahatlamışım, mutlu Olduğun şeyle Kafanı dağıt, gece 11 de iki hastane gezdik hamileyim diye bir şey Yapamadılar gece olunca dışarı bakamıyordum çıkamam dışarı diyordum sanki mezara koymuşlar gibi oluyordum şuan Sıcaklar başlayınca ara ara olacak gibi oluyorum, ama daha iyiyim çok şükür..
Ama bende bie haftaya yakındır var neden hala bitmedi aglama krizleri geliyor artık

6 senedir panik atak hastasiyim iyi zamanlarim oldu cok fena zamanlarim oldu iste o fena zamanlarda sizin hissettiklerinizi hissettim. Sanki avmde filan yuruyorum ama ben degilim gibi. Cok normal hemen bi destek ve ilac tedavisi sart. Ben ilac tedavisiyle bi nevi ustesinden geldim. Allahin isi 2 hamilelligimdede hic panik olmuyorum ama dogum sonrasi berbat. Kadinda hormonlarda etki ediyor. Kafanizdan kotu dusunceleri atin benim beynim hep sirf olabilecek en kotu seylere calisiyordu ama biraz torpulemeye calistim son 6 aydir. Rabbime dua et yardimcin olsun

Back