D deren08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 4 0 86 İstanbul 23 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi deren08 #1 ben eve yeni mikrodalga fırın aldım fakat üstüne örtü veya benzeri şeyler koymalımıyım bilmiyorum. lütfen yardım edin.teşekkürler
ben eve yeni mikrodalga fırın aldım fakat üstüne örtü veya benzeri şeyler koymalımıyım bilmiyorum. lütfen yardım edin.teşekkürler
evrim2008 Sabırlıyım,bekliyorum:) Kayıtlı Üye 18 Mart 2009 572 0 116 Kocaeli 23 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi deren08 #2 deren08 .!.: ben eve yeni mikrodalga fırın aldım fakat üstüne örtü veya benzeri şeyler koymalımıyım bilmiyorum. lütfen yardım edin.teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ben koymuyorum çünkü üstü çok ısınıyor sorun olur diye düşünüyorum genelde baktıklarımda üstüne birşey koymuyor genelde fanları arkada oluyor arka kısmını duvara yada dolaba çok yaklaştırma birde ne olur ne olmaz sen bilirsin tabi...:smiley-cool:
deren08 .!.: ben eve yeni mikrodalga fırın aldım fakat üstüne örtü veya benzeri şeyler koymalımıyım bilmiyorum. lütfen yardım edin.teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ben koymuyorum çünkü üstü çok ısınıyor sorun olur diye düşünüyorum genelde baktıklarımda üstüne birşey koymuyor genelde fanları arkada oluyor arka kısmını duvara yada dolaba çok yaklaştırma birde ne olur ne olmaz sen bilirsin tabi...:smiley-cool:
D deren08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 4 0 86 İstanbul 23 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi deren08 #3 teşekkürler