LR Sağlık ve Bakım

PudraPembesi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
196
59
98
Arkadaşlar sürekli bir arkadaşım LR LR diye başımın etini yiyordu,araba veriyor, tablet veriyor vs vs inanma diyordum, hep aklımdaydı en sonunda araştırdım, harika vaadlerde bulunuyordu her ürünleri, üye olup daha indirimli alındığından, birilerini üye yaptığında vs hep puan kazanıyormuşsun 2 üye yaparsan saat hediye geliyor, belli bi puan olunca tablet, sonra telefon, sonrada artık ekibiniz olunca herşey yolundaysa araba fırsatı sunuyor tabi onlarla çalıştıgınız sürece arabanız sizindir. araba aşamasına gelene kadar zaten herşeyi öğreniyorsunuz 8.ayında arabasını alanlarla tanıştım. neyse üye oldum ürünler geldi bb krem acil yardım spreyi vs vs.. kullandım bb kremini ve acil yardım spreyini göz altı morluklarımda gözle görülür net sonuç aldım 6 günde.. yüzümede sürüyordum acil yardım spreyini gerçekten sonuçlar harika. seminerlerine katıldım ortamları çok sıcak,samimi,rekabet,kariyer.. kimi kocasınla bebeğinle gelmiş, kimi arkadaşınla.. 3-5inle özel olarak konuştum. bnm böyle çevrem yok dedim.oda dediki ben atanamadım öğretmenim, benimde çok çevrem yok ama artık internet var, kadın grupları vs vs profilinde paylaştıkça konuştukça zaten herşey yoluna giriyor şuanda 5.ayımdayım 3 bin küsuratlı ödeme aldım dedi. son zamanlarda maddi sıkıntılar yaşıyorduk bende bu aileye girdim. aylık şu kadar satman gerek vs gibi hiçbir zorunluluk yok.. aidat falan yok. ücretinizin sınırı yok. ayrıca şunuda söylemeliyimki diğer network şirketleri gibi ücretleride değil. LR üye olanlara LR İŞ ORTAĞI diyorlar, çünkü sattıgınız ürünün fiyatının yarısı kadar karınız. Üye eklediğinizde ve üyelerinizin satışlarındanda prim alıyorsunuz. Almanyada kurulmuş, dünyanın heryerinde ödüller almış, sağlık bakanlığından onaylı çok eski bir şirket. önce sonuçları falan muhteşem. bu LR dediğim firmanın ojeleri,rimelleri bile normal değil. Kirpikleriniz güzel gözükürken besliyor uzatıyor dolgulaştırıyor.. ojelerdede keza öyle. sedef hastalığınden ağız bakımına sağlıgına fondötene kadar,bebek ürünlerine,parfümlere kadar herşey mevcut. Buarada dünyadada cilde sıkılabilir tek parfümmüş. bazı ünlüler bile lr firmasınla çalışıyormuş, nettende araştırabilirsiniz. bende bu işi kendi mesleğimden dolayı yapmıyordum üniversite mezunuyum büyük bi firmada çalışıyodum network yapıyo gibi laflara fırsat vermemek için eşimde istememişti. ama şuan yaşadıklarımızdan, girdiğimiz ortamından, hepsinin ayrı hikayesinden çok çok ilham aldım. kesinlikle ek gelir isteyenlere, ev hanımlarına,çalışanlara duyurulur... Şuan beni üye yapan kişinin şubatta aldığı ücret 8bin lira... inşallah bende görürüm o günleri. buarada LR üye olan kişiler varsa iletime geçebiliriz,movitasyon veririz birbirimize. ayrıca üye olmak isteyen, vücudunda falan sorunu olan varsa iletişme geçebilirsiniz. sağlam kaynaklarla önce sonra fotoğraflarıyla, detaylı bilgilerle yardımcı olurum. Teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…