lovewinning de çeyizlerini eklediiii :)

lovewinning

1_nisan_2012 <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
258
5
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar sizlerin çeyizlerini gördükçe benimde ekleyesim geldi herkes çok güzel şeyler almış :52:
Benim düğün nisan 1 de bayaa bi eksiğim var inşallah hızlı bi şekilde tamamlıycam tamamladıkça ekliycem :34:

işte bunlarda benim çeyizlerimm :16::16::nazar:

$611lila.webp$vestelbulas&#305;kmakinas&#305;.webp$vestel.webp$vestel 8 kg.webp$tac-vision-deluxe-saten-nevresim-takimi-kirmizi.webp$SHFALMIRA_1.webp$shf 2039.webp$OZDILEK-NEPAL-BORNOZ-TAKIMI-KARGO-BIZDEN__48577635_0.webp$maress.webp$indir.webp$indir (1).webp$images.webp$ghjn.webp$Fakir-Teapot-Cay-Makinesi-Su-Isiticisi__36385734_0.webp$cats.webp$B28284374-1.webp$anfora.webp$5893_20225859.600X400.webp$yakamoz&#231;elik&#231;eyizseti.webp

aslında yatak odasınıda aldık ama resim yok bulamadım çekip koyarım onu da birde dantel,patik flan o kısım tamamen bitti hazır onlarıda eklerim inş. bir çoğunun resimlerini bulamadım onları da eve gidince çekip koyarım artık:10::36:

Yatak odamın dolabını çekmiştim mağazada onu da ekledim kızlar:) 2. sayfada...

Son düzenleme:
benim günlük oturma odam çok küçük lakin köşe takımı düşünüyorum ufak köşesi puff olandan senin kırmızı da çok güzel hangi mobilyanın köşe takımı acaba

guzel gunlerde kullanman dılegımle canım Allah herseyı gonlunuze gore versın hep mutlu olun-olalım ıns..:16:

benim günlük oturma odam çok küçük lakin köşe takımı düşünüyorum ufak köşesi puff olandan senin kırmızı da çok güzel hangi mobilyanın köşe takımı acaba

teşekkür ederim canım valla kiracı olcaam için marka bi takım flan düşünmedim polestar die bi markası var birebir gördüm beğendim aynı modeli tv de umutsuz ev kadınları die bi dizi var yaseminin evinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti bizde aldık :1::1::16:

teşekkür ederim canım valla kiracı olcaam için marka bi takım flan düşünmedim polestar die bi markası var birebir gördüm beğendim aynı modeli tv de umutsuz ev kadınları die bi dizi var yaseminin evinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti bizde aldık :1::1::16:

çok teşekkür ederim tatlım :16:
bende kiracı olucam ama kira parasını verdiğimiz sürece ev zaten bizim :16: daha yaşımız küçük çalışıp alırız kendimize ev:16: yeterki Rabbim geçim versin:16:

Back
X