• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lovergirlss'ün çeyizlerine buyrun kızlar:):)

canım aldığın herşey çook güzel ve çook zevkli güzel günlerde aşkla kullan..country ve vintage tarzını seviyosun benimde çok hoşuma gidiyor :) <3

Canım salon takımını ve yemek takımını çok beğendim,

Acaba hangi markadan ve nereden bulduğunu sormamın bir sakıncası var mı:26:

kızlar uzun zamandır yoktum ve harikalar diyarı gibi olacak evimin beyaz eşyalarının araştırmasındaydım ve smeg markasını buldum ve beğendiğim siparişini verdiğim beyaz eşyalarımı sizlere sunuyorum hepsi toplam 25 bin civarı tuttu ama istediğim gibi eşyalarım oldu güzel yorumlarınızı esirgemeyin benden:16:

buzdolabım
$FAB30RO7.webp

bulaşık makinesi
$BLV1RO-1.webp

çamaşır makinesi
$LBE16RO.webp

fırın
$FP610SV.webp

ocak
$P755SV.webp

Son düzenleme:
Beyaz eşyaların çokkk güzel bayıldım rengine mis gibiiiiiii güle güle kullan canım:16:

doğruyu söylemek gerekirse eşyalarının hepsine bayıldım, ayırım yapamıyorum :) Allah bir ömür boyu mutlu mesut yaşatsın sizi, umarım ben de önümüzdeki 2 3 yıl içinde kendimi bu kargaşanın içinde bulurum :D

kızlar uzun zamandır yoktum ve harikalar diyarı gibi olacak evimin beyaz eşyalarının araştırmasındaydım ve smeg markasını buldum ve beğendiğim siparişini verdiğim beyaz eşyalarımı sizlere sunuyorum hepsi toplam 25 bin civarı tuttu ama istediğim gibi eşyalarım oldu güzel yorumlarınızı esirgemeyin benden:16:

buzdolabım
Eki Görüntüle 665915

bulaşık makinesi
Eki Görüntüle 665916

çamaşır makinesi
Eki Görüntüle 665917

fırın
Eki Görüntüle 665919

ocak
Eki Görüntüle 665920
Harikalar gerçekten tek kelimeyle muhteşem

hatun senle zevklerimiz çok benziyor, hele son aldığın elektrikli ev eşyaların... bayıldım renklerine, tarzına... fiyatını görünce ayıldım, sonra tekrar bayıldım :27:

belki çok zengin bir koca bulursam bunlardan aldırırım kesinlikle
:52:

şaka bir yana, cidden çok beğendim, maşallah nazarlardan korusun Rabbim çeyizlerini kuzum
:nazar:

cnm ablamın aldığı ekmek kızartma makinem :16: teyzeciğimin hediyesi ütü masam :9:

buzdolabım
Eki Görüntüle 665915

bulaşık makinesi
Eki Görüntüle 665916

çamaşır makinesi
Eki Görüntüle 665917

fırın
Eki Görüntüle 665919

ocak
Eki Görüntüle 665920

ilk olarak ütü masana hayran kaldım diğer herşeyine hayran kaldığım gibi Allah güle gle kullanmayı nasip etsin. benimde evlenesim geliyor çeyiz köşesine baktıkça ama aday var teklif yok nasıl olacak bu. bir teklif etse de çeyizlerimi paylaşsam burada evlensem :43::43::43::43:

ilk olarak ütü masana hayran kaldım diğer herşeyine hayran kaldığım gibi Allah güle gle kullanmayı nasip etsin. benimde evlenesim geliyor çeyiz köşesine baktıkça ama aday var teklif yok nasıl olacak bu. bir teklif etse de çeyizlerimi paylaşsam burada evlensem :43::43::43::43:

hayırlısını dile kuzumm :34:

ilk defa bu model bu renk beyaz eşya görüyorum parası biraz tuzlu ama çok şekerler:) güle güle kullan canım

Canım mobilyalarına bayıldım resmen harika renkleri modelleri sehpan zigonların büfen koltuğun hepsi çok güzel evini buraya eklersin inş çok merak etmeye başladım :16:

Mobilyalar çok çok güzel ama fiyatını sormaya korkuyorum valla beyaz eşyalar 25.000 tutduysa bunlarda bi 50-60 vardır:1:

Back
X