04.02.2009 tuğba öztürk bizim kardeşlerimiz
merhabalar ben üniversite öğrencisiyim ve şuan yarı tatildeyim pc başında otururken gelen bu maille tüylerim diken diken oldu biz bu türkiyenin biz bu cumhuriyetin çocuklarıyız herşeyin karmaşıklaşmış bu düzende aslında o kadar çok şeyi ihmal ediyoruz ki en başta çocuklarımızı kardeşlerimizi Allah aşkına bu kadar duyarsız kalmayalım lütfen... evet belkıde söylemesi kolay fakat birilerinin özellike başımızdakilerin adım atması lazım ki bizde daha fazlasını yapalım.. aslında diyecek fazla bir şey de yok.. gerisi takdir.. ama elimden gelenin daha fazlasını yapacağım.. ben bir üniversite öğrencisi olarak..
02.02.2009 sevgi şengel bişeyler yapılmalı...
kanserli insanlara yardım etmeyen insan olamaz.birtek kanser değil tabi kanser gibi birçok ölümcül hastalıkla savaşmalıyız.ne yapacağımı ben bilemiyorum .henüz 15 yaşındayım ama birşeyler yapılmasını istiyorum
31.01.2009 buket aydınlı YANINIZDAYIM AMA...
ANKARADA BİR DAYIM ŞİŞKİN BİR CÜZDANIM YOK.ASGARI ÜCRETLİ BİR MAAŞIM HER AY _UMARIM İŞTEN ATMAZLAR KORKUMLA KÜÇÜCÜK DE BİR YÜREĞİMLE YANINIZDAYIM AMA... BUKET AYDINLI
31.01.2009 PELİN ÇUBUKÇU ömrümün bittiği yere kadar yanınızdayım
Geçmis olsun hepimize allah sağlık ve sabır versin bütün lösemi hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Erkek kardeşim kan kanseriydi oda lösemi hastasıydı.14 sene sava verdi ve 17 yaşında kaybettik.Acınızı anlıyorum ..yapabiliceğim maddi imkanım bitsede manen sizinleyim..
hepinizi seviyorum kendinizi sakın üzmeyin değerleriniz düşmesin.Savaşırsanız eğer moraliniz hastalığı bitiricek .
30.01.2009 canan yıldırım yazık bu çoçuklara
onlar bizim geleceğimiz.lütfen vermiş olduğunuz sözleri yere getirin.onlardan biri sizin çoçuğunuzda olabilir.
24.01.2009 sevtap tümer hani ana baba idik hani vicdan vardı
Türkiye nin bugünden geçmişine şöyle baktığımızda birçok siyasetçi birçok sözler verdi ama iktidar olunca bu sözler unutuldu hadi onlar tamam ama burda birçok hayatlar gelecekler nesiller söz konusu hani vicdan sahibi idik hani ana baba idik nerde bu anlatılanlar duy sesimizi ey ilgili bir hayatın kurtulması yardımcı olunmasının ödülünü diğer tarafta zaten alacaksınız imkan varken neden yapılmıyor bence bu vakıfa devletten de mutlaka bir pay aktarılmalı ki nesillerimiz kurtulsun onlar çocuk küçücük hiç mi hayalleri yok onların hiç mi çocuk olmadınız siz koşmak oynamak istiyordur onlar bak filistindeki çocuklara yardım ediyoruz neden kendi ülkemiz için de herkesi ayağa kaldırmıyoruz ben bunu hazmedemiyorum işte!!!!!!!!!!!!!! hayat bu kadar ucuz mu!!!!!!!!!!!
24.01.2009 emrahcan demırel yazık gunah
yazıktır bunlara boyle dawranılmaması lazımdır..
24.01.2009 Yasemin KIYMAZ ben 17 yasındayım ve ben de bi lösemi hastasıyım
ya ben bu hastalığa hastaneye çok şiddetli bi baş ağrısı oldu ve benim teşhisimi doktrlar çok arastırdı ve lösemi oldduğum bana direk söylenmedi ben ailemin yüz ifadesinden anladım anneme ben lösemimiyim diye sordum onunda gözleri dolmuş bi şekilde bana basını salladı bende o anda yıkıldım tabii ama şimdi allahıma bin şükür çok daha iyiyim ama yine de içimde bi burukluk var çünkü okuluma devem edemedim orta sondan liseye geçtim ama liseye hiç gidemedm yani o kadar çok istiodum ki liseye gitmeyi ama olmadı
22.01.2009 Gülden Işık Verilen söz tutulmalı..
Hele ki kendisini adil ilan edenler ! Bu arsaya göz diken kimbilir kimler baskı yapıyordur bu söz verenlere..onu geçebilmek yürek ister !
22.01.2009 Evrim GÜLER bu davayı lösemili çocuklar kazancak
yetkililerin anlamamları mümkün değil çünkü onların tuzu kuru çeken bilir ama biz kazanacağız çünkü bizim hakımız biz yetkililerde hakımız olanı istiyoruz. ama bu hükümütte bir şey beklenmez çünkü ziyniyeti belli bunların ama umudumuzu kaybetmeyelim kazanacağız. teşekkürler
21.01.2009 BELKIZ ÇOBAN EMPATİ YAPALIM
DEVLET YETKİLİLERİ VE VATANDAŞLAR LÜTFEN KENDİMİZİ ONLARIN YERİNE KOYARAK BU KONUDA NE KADAR DUYARLI OLACAĞIMIZA KARAR VERELİM.ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ.GELECEĞİMİZE GÜZEL YATIRIMLAR YAPALIM.LÖSEV İ HER KONUDA GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM VE DESTEKLENMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM.
21.01.2009 songül ulu siyasiler
siyasiler neden bu tür projeleri desteklemez? Bu küçük hayatları kurtarmaz?Bugünlerde beyanlarında sürekli ben de herşeyden önce bir babayım diyor.Bende 3 yaşındayken babasını kanserden kaybetmiş bir çocuğun annesiyim.Tüm kalbimle yanınızdayım.
21.01.2009 ali özgüneş duyarlı olabilmek
insan sağlıklı olabilir ama ilerde bu bozulmayacak diye birşey yok hepimizi duyarlı olalım yanlarında olmaya çalışalım haydi hep beraber
19.01.2009 ARZU TUTAR COCUKLARIMIZ GELECEGIMIZDIR!!
İnsanlar artık pek çok yardım kuruluşuna şüphe ile bakar oldu! Çünkü yardım adına atılan adımların arkasından kötü emelli insanlar çıkıyor. Bu durum dürüst insanlarada aynı şüphe ile yaklaşılmasına sebep oluyor!!! Çocuklarımızın hayatı çok önemli onlar bizim geleceğimiz. Lösemili çocularda bu vatanın evlatları, bizim çocuklarımız. Toplum olarak birlikte hareket edebilirsek bir şeyler yapabiliriz... Eğer medyadan tanıdığı olan birileri varsa sesimizi duyurabilmek için tekrar tekrar bu konu gündeme getirilmeli.. Türk halkı olarak, bir şeyler gündemde olmayınca acılar çok çabuk unutuluyor! yani gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor!!! Çocuklarımızı kurtarmak bizim görevimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya mecburuz. Devlet ve millet olarak!!!
19.01.2009 agül koc lösemi hastanesi
akademisyen ve anne olarak özel bakımla tedavide yüz güldürücü sonuçlar alınabilecek ve hayat kurtarıcı olacak lösemili çocuklar için hastaneye tam destek veriyor ve istiyoruz.
19.01.2009 münevver bu insanlar neden böyle
internette olur olmaz videoları felan binlerce insan tıklıyor ama söz konusu başka insanların sağlıklarıyla ilgili bi konu oldumu okumuyorlar bile.. niye böyleyiz biz anlamıyorum.. herkesin duyarlı o9lmasını istiyorum.bu projede emeği geçen herkese başarılar diliyorum
17.01.2009 SELDA SARIAĞAOĞLU KARANLIKTA YAŞAMAK
SELAM BÖYLESİNE ZORLUKLARLA KAZANILMIŞ GÜZEL VATANIMIZIN ARAZİLERİNİ HERKEZLE PAYLAŞABİLEN AMA ZORLUKLAR VE DAYANILMAZ ÜZÜNTÜLER ÇEKEN KENDİ İNSANIMIZI BUDENLİ GÖRMEZDEN GELEN AMA GÜNÜN BİRİNDE KENDİ DAYANILMAZ ACILARINI DA YAŞIYACAK OLAN DEVLET ADAMLARINI SONSUZAKADAR NEFRETLE BİNLERCEKEZ KINIYORUM BU TEDAVİEDİLEBİLİR AMA ZOR YOLLARDAN GEÇİLEN HASTALIKLA SAVAŞAN TÜM ARKADAŞLARIMIA SEVGİLER YÜREĞİNİZ HEP UMUTLU YOLUNUZ HEP AÇIK OLSUN
17.01.2009 Ezgi Yalın biz birşeyler yapmalıyız
Merhaba Siteden ve hedefinden ancak bugün gelen bir mail ile haberdar oldum.ve gördüm ki 7 milyon küsür tık almış site.. şu 7 milyon , 1 tl verse ; 7 milyon tl miz olurdu (sanırım bu eski parayla 7 trilyon yapıyor)..gerekli izinler alınsa hesaplar açılsa...mesela Acun Ilıcalı dan rica edilse ; bir gece de LÖSEV evi için kutuları açsa;yardım toplanmasına yardımcı olsa arsa almak için...bilemiyorum ... ama daha çok ana kuzusu kaybetmemek için bizler kolları sıvamalıyız gibi geliyor bana...
16.01.2009 alphan duman haydi kardeşlerimize destek verelim
ben 15 yaşında bir öğrenciğim.lösemili kardeşlerimizin sorunlarını okudukça içim parçalanıyor.nolur onlara istedikleri arsa tahsis edilsin
16.01.2009 kamil hüseyin BAŞLIK
merhabaaalaar ben bu bize arsa vermeyenleri protesto etmek istiyorm bizden özür dilesinler
15.01.2009 müge ay DAİM OLUN
niçin hiç kimse verdiği sözde durmuyo bu ülkenin başkanına güvenemiyosak biz kime güvenicez.hemde böylesine kutsal sayılabilecek bu konu için bile duyarsız kalabiliyosalar daha ne denirki bunlara.bu uğurda çalışan herkese başarılar diliyorum.allah yolunuzu açık etsin.DAİM OLUN......
15.01.2009 serpil akgöl çok yakınımdaydı
Çok kısacık hikaye benimki.Ablam aradı ve talasemi taşıyıcısı olduğunu söyledi tüm aile bireylerininde yaptırması gereken bir tahlilmiş bu.Özellikle çocuklar ve bekarlar için önemliymiş.Ben oğlumuda alıp yaptırdım tahlillerimi ama hastalığı hiç tanımıyorum.Araştırmada yapmadım bununla ilgili.Önce oğlumun tahlil sonucu çıktı ve benim evliliğim akraba evliliğydi.Talasemi taşıyıcısıymış.Sonucu aldığım zaman neye uğradığımı şaşırdım:Evimiz sağlık ocağına yürüyerek 5 dakikalık mesafede ama o yol bitmek bilmedi.Öyleki kalbim duracak sandım.Talasemi ölümcül bir hastalık sadece bunu biliyordum ama taşıyıcılığın ne anlama geldiğini bile bilmiyordum ve kendimi oğlumun öleceği fikrine alıştırmaya çalışıyordum yolda:Allah kimsenin başına vermesin benim yaşadığım panik ve korku sadece 5 dakikaydı.Lösemili çocuğu olan insanların bulunduğu durumu ve yaşadıklarını düşünmek bile istemiyorum.Çok zor eminim.Bu duygularla yazıyorum bu yazıyı ne olur birazıcık imkanı olan insanlar varsa ellerinden gelen yardımı esirgemesinler.Keşke imkanım olsaydı ve bende bişiler yapabilseydim.Ama maalesef sadece mail atabiliyorum.Hayat böyle tuhaf birşey başımıza hiç gelmeyeceğini sandığımız şeyler var ama yanıbaşımızda.Oğlumun talasemi taşıyıcısı olduğunu öğrendiğimde ilk düşündüğüm şey onda bu hastalık çıkarsa umarım bendede çıkar olmuştu...
14.01.2009 yeliz bulut lösemili çocuklarımızın yaşam alanı
lösemili çocuklarımızın yaşam alanı için lütfen yetkililer bu kücük isteğimizi görmezden gelmesınler.yaşamak bizim nasıl en dogal hakkımızsa unutulmasın kı bu onlarında en dogal hakları.çogu toplu yasam alanlarında bızler bu ımkanları onlara saglayamıyoruz barı projemız gerceklessınde kendı kentlerınde ozgurcu yasayabılsınler.
14.01.2009 fulya92 Gençler Susmasın..
Kanser çok zor bir hastalık.. Hele de çocuk olunca küçücük yaşında daha da ağır yükler bindiriyor sırtına hastalık.. Öyle filmlerdeki gibi 2 kemoterapi almakla , saç dahi dökülmeden lay lay lom atlatılmıyor bu hastalık..İmkan gerek , para gerek.. Babamdan biliyorum , hiç kolay olmadı o süreç.. Onlar bizim çocuklarımız bizim kardeşlerimiz.. Onlar bizim toplumuzda bizim ülkemizde yaşıyorlar.. Ortada böyle bir acı yaşanırken kayıtsız kalmak niye.. ! Birgün kendi başımıza gelince mi anlayacağız..! Bu konuda tüm Türkiye yi özellikle de gençleri duyarlı olmaya çağırıyorum.. Lösemi atlatılmayacak bir hastalık değil.. Savaşmadan kazanılmaz hiçbir hayat..!
14.01.2009 Kubilay Çelik Gönülden Tebrik Ederim
Bu proje hem toplum yaşantısı hem de löselimi kardeşlerimiz için bir umut ışığı olacağına inanıyorum.Bu tür engelli kardeşlerimize yönelik projelerin birey ve millet olarak destek verip teşvik etmeliyiz.Hem lösemili kardeşlerim hem de kendim adına size canı gönülden tebrik eder ve teşekkür ederim...