Merhaba arkadaşlar, ben 21 yaşındayım. Üç ay önce mide bulantılarım oldu halsizlik nefes darlığı sürekli acillik olma sürekli üşütme gibi durumlar ama tam üşütme de diyemiyorum. O dönemde aynı zamanda eklem kemik ağrılarım başladı. Kan testlerim normal çıkıyordu belki anksiyete hastası olduğum içindir ve kış ayı falan diyip geçtim ama yine de kolonoskopi endoskopi yapıldı. Hafif gastrit ve küçük bir iç hemoroid dışında bir şey çıkmadı. Sonrasında mide sorunlarım ve acillik olma durumlarım bitti ama üç aydır eklem ve kemik ağrılarım geçmiyor hala. Ortopediye gittim romatolojiye gittim fizik tedaviye gittim röntgenler çekildi ilaçlı tomografi bakıldı romatizma kan testleri yapıldı hiçbir şey çıkmadı hepsi de Romatolojik hiçbir şey yok diyip yönlendirdi. Dahiliyeye gittim çünkü vücudumda küçük yeşil morluklar olmaya başladı. Hematolojiye yönlendirildim. Orda da iki kere periferik yayma bakıldı diğer kan hastalıkları için kan tahlilleri yapıldı ama hiçbir sorun görülmedi. En son Hematoloji doktoru bence kan hastalığın yok dedi ve hormon hastalıkları bölümüne gidebileceğimi söyledi ama bana zaten dahiliyede parathormon vs testleri de yapılmış ve temiz çıkmıştı. Tüm lösemi belirtilerini gösteriyorum son sıralar dişlerim çok ağrımaya başladı bademciklerimde beyaz şeyler oluştu ve boğazım ağrıypr bunlar da lösemi belirtisiymiş. Kemik ağrılarım da daha çok eklemlerde oluyor onun dışında gezici tarzda gibi bıçak saplanırcasına noktasal ağrılar. Üç aydır kanser olduğumu düşünüyorum psikolojim çok bozuk. Lösemi bir tek kemik iliği biyopsisi ile tam belli oluyormuş sanırım ama doktor kan tahlillerimde hiçbir şey çıkmadığı için yapmadı şimdilik. Kesin lösemi değilsindşr demiyor ama öyleysen şaşırırım dedi çünkü kanında hiçbir şey yok dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum çok kötü haldeyim lütfen fikir verin kızlar. Bu arada kansızlığım da yok ama demir eksikliğim vardı ve d vitamini eksikliğim bir buçuk aydır vitamin kullanıyorum ağrılarım hiç azalmadı.