- 8 Haziran 2022
- 31
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi Leylamahmutt
İyi günler hepinize eşime 2 ay önce AML lösemi tanısı konuldu geçiren var mı. Süreç nasıldı. Kurtulma şansımız ne kadar. İlik nakli düşünüyorlar eşime. Lütfen yardımcı olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45 50 yaşlarında erkek bir komsumuza teshis konmuştu. 1 1.5 yıl kadar tedavi sürdü o sirada calismadi izinliydi vs sonra ilik nakli yapildi ve eski hayatina geri döndü maşallahı var şu an. Iyi düşünün iyi olsun. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.İyi günler hepinize eşime 2 ay önce AML lösemi tanısı konuldu geçiren var mı. Süreç nasıldı. Kurtulma şansımız ne kadar. İlik nakli düşünüyorlar eşime. Lütfen yardımcı olun
Geçmiş olsun.İnş(Bu lösemiye.Çabucak gitmesi için)Gerçekten mi. Ben 25 yaşındayım eşimde 26 umarım oda iyi olur ve bebegim ize birlikte bakıp büyütürüz
Size de Allah iyi sonuçlar versin. Geçmiş olsunMerhaba çok geçmiş olsun, sanırım sizi en iyi anlayabilecek insanlardan biriyim, benim de eşime 4 Mart’ta lösemi teşhisi koyuldu, 2 ay hastanede yattık, şu an ayaktan tedavi sürecindeyiz. Direkt ilik nakli demediler bize, yarın yapılacak biyopsi sonucunda belli olacak. İyi düşünelim iyi olsun. Acil şifalar diliyorum size de bizim alt türümüz all.
Amin Allah razı olsun, üzülmeyin dik durmaya çalışın. İlik nakli korkulacak bir işlem değil, kan vermek gibi. Tabii süreç sonunda biraz etkileri oluyor ama Allah’ın izniyle geçer gider inşallah moralinizi yüksek tutunSize de Allah iyi sonuçlar versin. Geçmiş olsun