How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lorenzo Carcaterra - Kardeş Gibiydiler

Balbocegii

Ya Baki Entel Baki
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
539
2
118

Çocukluğunu yaşamaları gerektiği gibi yaşayamayan ve başlarına gelen çok dandik bir kaza yüzünden hapishane de bir süre hapis yatan, bu sırada bir çocuğun başına gelecek en büyük felaketleri yaşayıp mafoldumbenhayatlarının akışları değişen 4 arkadaşın hikayesidir.
Kesinlikle okunması gereken bir kitap daha.. Ben çok üzülerek okumuştum daha sonra filmini de seyrettim tabi kitaptan sonra film fiyasko. Mutlaka okunmalı diyorum.. a.salkisalkisalkis

kitaptan sonra film size berbat gelmiş:)
ben aynı şeyi ölü ozanlar derneği ve daha bir cok filmde yaşadım öncesinde kitap okununca insan hayal gücüyle bağdaştıramıyor ve flm yavan geliyor
bu eresi ise kitabı okumadan filmini izlediğimden sanırım filmi cok begenmiştim ben

Evet canım aynen öyle oluyor. kaydirigubbakcemile5Ama ben kitap okumayı daha çok seviyorum. Hayal gücüm çok yüksek olduğu içinde bir türlü bağdaştıramıyorum filmdeki karakterlerle falan. Filmide güzel yapmışlar fakat kitaptan sonra olması kötü benim için. yerimseniben

Back