- Konu Sahibi eylul_4mevsim
-
arkadaşlar ne olurr yardım
ben denedim canım geçen hafta, saçım kestane rengiydi önce palette açıcı ile açtım diplerimi açmadım sonra üzerine yeni loreal preference 6.35 açık irize kahve boyadım 15 dk tuttum çok koyu olmasın diye, çok hoş oldu karamel açık kumral arası. saçlarım omuz hizamdan kısa 1 kutu tam yetmedi bilgin olsun foto eklerim yarın senin için.
benim saçlarım komple platindi canım uçlarım neredeyse yanıktı 4 cm kadar kopmalar var saçımda diplerim 2 parmak kadar kendi saçımdı excelence serisinin kestanesine boyadım 10 gün hergün yıkadım akar diye ama akmadı lanet boya sonra bi cesaret diplerim hariç bütün saçıma sürdüm açıcıyı 10dk içinde açmaya başladı 20 dk tuttum neredeyse bal rengine kadar ulaştı açıklık sonra yıkadım şampuan kullanmadım sadece saç kremi sürdüm kuruttum ve hiç bir yıpranma olmadı çok yumuşaktı saçlarım ekstra bir kopma keçeleşme oluşmadı yarım saat sonra preference serisine boyadım o dahada yumuşattı şu an kopma oranı 1 cm düştü yanık saçlar bile kendini toparladı şiddetle tavsiye ederim. diplerin kendi saçınsa eğer açıcıyı sürmemeni tavsiye ederim zaten boyadığım preference 6.35 de açıcı özellikli bir boya diplerim sadece boyanın açması.Paletteyle actigin sacinda yipranma oldumu? Nasil uyguladin kac dk beklettin? Benim saclarimda suan koyu kestane boya var bikac hafta icinde akmazsa bende acici kullanicam bu rengi hic sevmedim cunku
ben önceki serinin floransa koyu sarı dore bakırına boyamıştım. açtığım konularda olması lazım, foto da koymuştum. hürremin saçı gibi olmuştu ve çok parlak ve canlı bir renkti... bence renk verme açısından iyi, kaliteli. diğer boyalar gibi kremsi değil, sıvı. yalnız beyazları iyi kapatmıyor. siz hangi rengini aldınız?
Eki Görüntüle 459531
ekledim şimdi varmış yeni çekilmiş foto:) çok güzel renkler yani ben beğendim.. saçlarımın uçları yanık olmasına rağmen tuttu renk..
arkadaşlar bu yenilenen feria preference serisini kullanan var mı eski feriaya göre biraz daha pahalı renkler çok güzel ve çok parlak bazı yerlere gelmemiş sanırım ben indirimde buldum hemen aldım ama deniyenlerin yorumlarını almadan boyamak istemiyorum.. Yardımcı olur musunuz
Ben kızılına boyadım, paletteye göre fazla akıyor sanki ve kokusu çok ağır, balkon kapısı açıkken önünde oturup boyadık yinede kokusu beni öldürcek sandım okadar ağır geldi bana, bidaha düşünmüyorum hem çok akıyor hem ağır kokuyor, ama yanında verdikleri krem çok iyi geldi o kremi ayrı satsınlar alalım bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?