Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal YENİ Feria Preference Serisini Deneyenler ???

eylul_4mevsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
27
0
36
İstanbul
arkadaşlar bu yenilenen feria preference serisini kullanan var mı eski feriaya göre biraz daha pahalı renkler çok güzel ve çok parlak bazı yerlere gelmemiş sanırım ben indirimde buldum hemen aldım ama deniyenlerin yorumlarını almadan boyamak istemiyorum.. Yardımcı olur musunuz

ben önceki serinin floransa koyu sarı dore bakırına boyamıştım. açtığım konularda olması lazım, foto da koymuştum. hürremin saçı gibi olmuştu ve çok parlak ve canlı bir renkti... bence renk verme açısından iyi, kaliteli. diğer boyalar gibi kremsi değil, sıvı. yalnız beyazları iyi kapatmıyor. siz hangi rengini aldınız?

arkadaşlar ne olurr yardım :(

ben denedim canım geçen hafta, saçım kestane rengiydi önce palette açıcı ile açtım diplerimi açmadım sonra üzerine yeni loreal preference 6.35 açık irize kahve boyadım 15 dk tuttum çok koyu olmasın diye, çok hoş oldu karamel açık kumral arası. saçlarım omuz hizamdan kısa 1 kutu tam yetmedi bilgin olsun foto eklerim yarın senin için.

$0507201vvvvvv2130.jpg

ekledim şimdi varmış yeni çekilmiş foto:) çok güzel renkler yani ben beğendim.. saçlarımın uçları yanık olmasına rağmen tuttu renk..

Paletteyle actigin sacinda yipranma oldumu? Nasil uyguladin kac dk beklettin? Benim saclarimda suan koyu kestane boya var bikac hafta icinde akmazsa bende acici kullanicam bu rengi hic sevmedim cunku

ben denedim canım geçen hafta, saçım kestane rengiydi önce palette açıcı ile açtım diplerimi açmadım sonra üzerine yeni loreal preference 6.35 açık irize kahve boyadım 15 dk tuttum çok koyu olmasın diye, çok hoş oldu karamel açık kumral arası. saçlarım omuz hizamdan kısa 1 kutu tam yetmedi bilgin olsun foto eklerim yarın senin için.

siz yazınca hatırladım, yazmayı unuttum, saç boyu omuzdan uzunsa 2 kutu almak lazım...

Paletteyle actigin sacinda yipranma oldumu? Nasil uyguladin kac dk beklettin? Benim saclarimda suan koyu kestane boya var bikac hafta icinde akmazsa bende acici kullanicam bu rengi hic sevmedim cunku
benim saçlarım komple platindi canım uçlarım neredeyse yanıktı 4 cm kadar kopmalar var saçımda diplerim 2 parmak kadar kendi saçımdı excelence serisinin kestanesine boyadım 10 gün hergün yıkadım akar diye ama akmadı lanet boya sonra bi cesaret diplerim hariç bütün saçıma sürdüm açıcıyı 10dk içinde açmaya başladı 20 dk tuttum neredeyse bal rengine kadar ulaştı açıklık sonra yıkadım şampuan kullanmadım sadece saç kremi sürdüm kuruttum ve hiç bir yıpranma olmadı çok yumuşaktı saçlarım ekstra bir kopma keçeleşme oluşmadı yarım saat sonra preference serisine boyadım o dahada yumuşattı şu an kopma oranı 1 cm düştü yanık saçlar bile kendini toparladı şiddetle tavsiye ederim. diplerin kendi saçınsa eğer açıcıyı sürmemeni tavsiye ederim zaten boyadığım preference 6.35 de açıcı özellikli bir boya diplerim sadece boyanın açması.

Suan diplerim cikmadi henuz. Koyu kestane boyayali kuafor bugun tam 1 hafta oldu.akio ama tam acilmadi. Dipleri zaten platin sariydi yipranik ustune ben 5-6 ay karamel boyamistim. Uclari o kadar yaniktiki boya almiodu ama ne hikmetse kestane boyayi aldi akmak bilmio deliricem. Benim istedgm acik renkte diil aslinda kullu kumral kendi ana sac rengime donmekti amacim biliosun klasik turk kizi sac rengi ama kuafor boya tutmaz diye gitti koyu boyadi. Tatile gidicem eger iki hafta icinde deniz- havuz akitmazsa senin yaptigin gibi yapicam ama cok korkuyorum sacim kopar diye ya. Uclari zaten kopuo surekli. Herkes dediki bu sac akar tatilde hic dayanmaz. Umarim ole olur ya.

ben önceki serinin floransa koyu sarı dore bakırına boyamıştım. açtığım konularda olması lazım, foto da koymuştum. hürremin saçı gibi olmuştu ve çok parlak ve canlı bir renkti... bence renk verme açısından iyi, kaliteli. diğer boyalar gibi kremsi değil, sıvı. yalnız beyazları iyi kapatmıyor. siz hangi rengini aldınız?

koyu sarı dore bakırı ben de önceden almıştım canım ama cesaret edemedim çok açık olursa diye şimdi de yeni serisinden 74 mango yoğun bakır aldım renk çok hoşuma gitti yalnız içersinde fazla amonyak varmış diye duydum kokusu çok ağır mı rahatsız ediyor mu peki boyarken

arkadaşlar bu yenilenen feria preference serisini kullanan var mı eski feriaya göre biraz daha pahalı renkler çok güzel ve çok parlak bazı yerlere gelmemiş sanırım ben indirimde buldum hemen aldım ama deniyenlerin yorumlarını almadan boyamak istemiyorum.. Yardımcı olur musunuz

ben yurtdışındayken kullandım bakır tonunu ve çok memnundum buraya da gelmiş olmasına çok sevindim. saçı yıpratmadığını ve kesinlikle bakır renginin çok güzel olduğunu düşünüyorum

Seneler önce Türkiyede de vardı Feria ve hiç unutmam vişne rengi vardı ünlü. Sonra kaldırılmıştı neden bilmem. Baktılar boyalar çok revaçta, geri gelmiş. Ama Feria'nın kızılları ünlüdür. Çok canlı olurmuş. Amonyağının fazla olması normal.

ben 6.0 kumralını kullandım, eski seriden bi farkı yok amonyak açısından. bildiğin normal amonyaklı boya gibi bence, zaten amonyağı az falan da dememiş loreal, jelolduğu için belki kokusu dah ayogun gibi geldi bana. boyaya gelince, 6.0 kutunun üstündeki gibi koyu tutmadı, saçlarım 8 tonlarında akmış bakırdı, değişik bi kumral oldu yapınca.

her boya kadar da yıpratıyor saçı kesinlikle. sadece loreal'in boya yanında verdikleri kremleri artık ne varsa içinde saçları çok güzel yapıyor sahte de olsa.

Ben kızılına boyadım, paletteye göre fazla akıyor sanki ve kokusu çok ağır, balkon kapısı açıkken önünde oturup boyadık yinede kokusu beni öldürcek sandım okadar ağır geldi bana, bidaha düşünmüyorum hem çok akıyor hem ağır kokuyor, ama yanında verdikleri krem çok iyi geldi o kremi ayrı satsınlar alalım bari :)

Ben kızılına boyadım, paletteye göre fazla akıyor sanki ve kokusu çok ağır, balkon kapısı açıkken önünde oturup boyadık yinede kokusu beni öldürcek sandım okadar ağır geldi bana, bidaha düşünmüyorum hem çok akıyor hem ağır kokuyor, ama yanında verdikleri krem çok iyi geldi o kremi ayrı satsınlar alalım bari :)

Biraz haksızlık ettim galiba Loreal Feriaya :)) Saçımı feria ile boyattığımda rengini açtırıp boyatmıştım. Saçlarımda koyu kızıl boya vardı. Orjinalinde siyahtır. Açınca turuncu olmuştu. Üzerine Loreal Feria kızıl ile boyamıştık. İkinci yıkamadan sonra çok güzel bir renkti. Bir buçuk ay sonra saçımdan tamamen aktığında da aslında hala güzel bir renkti. Altından çıkan renge bayılmıştım. Ve boyamaya kıyamadım. Diplerim iki santimden fazla çıkana kadar. Ama kokusu ağırdı diye tuttum başka boya başka renkle boyadım. Ahhh nerde şimdi o güzel Feria kızılım. Kokusu ağır diye her boyayı her rengi denedim nerdeyse ama hiç biri onun gibi olmuyorrr olmuyor. Son bir tane daha deneyeceğim bu hafta. Eğer oda ona ulaşamazsa ağırda koksa Feriaya döncem. Rengi aktığında bile çok hoştu ya :)

Ben aldım mango yerini ki saçım bakır karamel rengiydi şuan bildigin kınalı kuzu gibi oldum iğrenç rengin bakır ile alakası yok direkt 90'lar kızıllı mecburen açtırıcam yine yarında işe gidicem kahretsin sakın sakın aldanmayın yani.

Benim de sacim karamel bakir arasiydi. Daha da acilsin bakirlik gelsin diye mango aldim ama bildiğin kizil oldum. Ama kötü bir kizil:( birkaç yikamada akmazsa yeniden boyucm sacimi :(

Back