Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Ultra Açıcı Saç Boyaları

çoook çook aşırı değişiklik olmasın diyosan bence ilk resimdekini tercih et canım....ama yok baya dönsün renk diyorsan sonuncusunu da kullanabilirsin...doğal saçların hemen zaten o tonları alıcaktır...tutmama diye bişey olcağınıo sanmıyorum.....:içelim::içelim::içelim:

bende saçımı kolestonun çükolata kehvesine boyamıştım haziranda hatta belki ondan önce ama pek bi değişiklik olmadı.sonra ramazanda açık kahveye boyadım ondada bi fark olmadı.saçımın doğal rengide koyu bi siyah olmamakla birlikte siyahtı şimdi birazcık dahaaçığı ama yine siyah görünümü var.ben saçımı kavak yelleirndeki aslının saç rengi gibi istiyorum. koyu kahve sanırsam.sizce açılırmı yada o renk için hangi rengi almam lazım.boyayalıda 3 ayı geçti gerçi çok fazla tuttuğuda söylenemez ama

çok çok açık değil o kızın saçı...en koyusunu dene derim..:içelim::içelim::içelim:

kızlar saçınızda boya varsa bu boyayı kullanmayın çok kötü oluyo arkadaşım boyadı dipler çok açık turuncu oldu resmen uçları da koyu oldu insan içine çıkamıyordu kız:) saçınızda hiç boya yoksa kullanın

Canım sen bence kutularının arkasındaki renk tablosuna bi bak,koyu kestanenin ne renge dönüşeceğini gösteriyor,hangisi aklına yatarsa ona boya:1hug:

nasıl yani yaa...boyalı saçı açmıyo mu yani kesinlikle?
hangi rengini kullandı arkadaşın canım?
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Kızlar d.harman arkadaşımız boyalı saçların üzerine uygulamayın demiş,bak şimdi içime kurt düştü,VARMI ARANIZDA BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞAN?:uhm:LÜTFEN PAYLAŞIN

nasıl yani yaa...boyalı saçı açmıyo mu yani kesinlikle?
hangi rengini kullandı arkadaşın canım?
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

arkadaşım doreli olan tonu kullandı saçlarında boya vardı ve dip boyası gelmişti dipleri yani kendi saçları çok açıldı ve turuncu gibi oldu uçlarındaki boyalı kısımlarıysa hiç açılmadı insan içine çıkamıyordu kız
arkadaşlar boya varsa sakın ama sakın kullanmayın 2 renk olur saçlarınız
pişman olursunuz benden söylemesi

aaaa çok sağol canım yaa...
bende boyalı saçlarıma denemeyi düşünüyodumm...
yol yakınken duymam iyi oldu....a.s.a.s.a.s.

ya benim arkadaşımın neden 2 renk olmadı kızlar bakın bazı renklerin üstüne dore renkler gitmez bazılarının kızıl renkler gitmez bazılarının ise küllü renkler internette bir yerde okumuştum bir saniye tekrar bulup göndereceğim siz de okuyun derim

kopyala yapıştır olmuyo fakat sitenin adresini veriyorum ultra açıcı dore kahve için,ürün açıklamalarında hangi saçlara yapılır yazıyo.dediğim gibi arkadaşım kolestonun çikolata kahve rengini boyamıştı önce sonra diğer boyama zamanı geldiğinde lorealin ultra açıcı dore kahvesini kullandı ve beyoncenin saç rengi gibi oldu hatta biraz açıldı rengi daha da güzel oldu kendi gözlerimle gördüğüm için öneriyorum bi arkadaşımız güzel olmadığını yazmış ben de diyorum ki daha objektif bakmanız için benim gönderdiğim adrese girin ve ürün bilgisini okuyun hem de kendi saç renginize göre belirleyin olur mu olmaz mı diye adres şu;http://www.kozmetikmarket.com/pinfo.asp?pid=568&cid=123
ya da googleye kozmatik market yazın sitesine girin saç bakımından saç boyasına girin ve istediğiniz renge bakın.umarım işinize yarar

arkadaşlar ben gittim bugün sordum 6.3 dore kahveyi önermiyolar turunculuk çok yapıyormuş 5.1 ise çok fazla açmıyormuş 6.1 en iyisi ben onu deniycem zaten kutusundaki renge baktım ilk uyguladığınızda 5.1 deki resmin 1 ton daha açığı yakalanıyormuş koyu kestane de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…