ya arkadaşlar bn yazın sçlarımı bu 3 renkden birini uygulamak istiyorum doğal saçım hiç boyamadım rengi koyu kestane siyaha çalan bir renk tenim beyaz kaşım zaten siyah npıcam hangi boyasını önerirsiniz doğal dursun istiyorum
bende saçımı kolestonun çükolata kehvesine boyamıştım haziranda hatta belki ondan önce ama pek bi değişiklik olmadı.sonra ramazanda açık kahveye boyadım ondada bi fark olmadı.saçımın doğal rengide koyu bi siyah olmamakla birlikte siyahtı şimdi birazcık dahaaçığı ama yine siyah görünümü var.ben saçımı kavak yelleirndeki aslının saç rengi gibi istiyorum. koyu kahve sanırsam.sizce açılırmı yada o renk için hangi rengi almam lazım.boyayalıda 3 ayı geçti gerçi çok fazla tuttuğuda söylenemez ama
ya arkadaşlar bn yazın sçlarımı bu 3 renkden birini uygulamak istiyorum doğal saçım hiç boyamadım rengi koyu kestane siyaha çalan bir renk tenim beyaz kaşım zaten siyah npıcam hangi boyasını önerirsiniz doğal dursun istiyorum
kızlar saçınızda boya varsa bu boyayı kullanmayın çok kötü oluyo arkadaşım boyadı dipler çok açık turuncu oldu resmen uçları da koyu oldu insan içine çıkamıyordu kız:) saçınızda hiç boya yoksa kullanın
nasıl yani yaa...boyalı saçı açmıyo mu yani kesinlikle?
hangi rengini kullandı arkadaşın canım?
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
5.1 ultra açıcı doğal kahve
bende bu renge boyadım gayet güzel .....
sanırım bu boyalar boyalı saça olmuyo...konu da öyle açılmış doğal saçlara diye ama kutuda da öyle bi ibare yok....tatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzuben 5.1 dogal kahveye boyamıstım cok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?