• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri L'oreal Skin Perfection

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.872
8.379
723
merhaba kızlar

az önce reklamlarda l'oreal'in yeni bir ürününe denk geldim. l'oreal skin perfection, reklamda kremin ciltteki lekelenmeleri giderdiğini, gözenekleri tamamiyle küçültüp farkedilemez hale getirdiğini, cildi genel olarak sıkılaştırıp güzelleştirdiğini iddia ediyorlar.genelde l'oreal sınıfındaki ürünlere pek tamah etmiyorum artık, aslında genel olarak kremlerin iyileştirici etkilerine inanmıyorum diyebilirim ama buna rağmen merak edip biraz araştırdım kullanıp mucizevi bir şekilde sonuç alanlar olmuş. cildindeki bir çok lekeden 10 gün içinde kurtulduğunu söyleyenler var ve benim için en önemlisi kullananların gözeneklerinde gözle görülür küçülme olduğunu söylemeleri.

yarın bulabilirsem hemen gidip alıcam, sonuçları buraya yazarım. aranızda kullanmış olanlar varsa da yorumlarını bekliyorum:34:

merhaba kızlar

az önce reklamlarda l'oreal'in yeni bir ürününe denk geldim. l'oreal skin perfection, reklamda kremin ciltteki lekelenmeleri giderdiğini, gözenekleri tamamiyle küçültüp farkedilemez hale getirdiğini, cildi genel olarak sıkılaştırıp güzelleştirdiğini iddia ediyorlar.genelde l'oreal sınıfındaki ürünlere pek tamah etmiyorum artık, aslında genel olarak kremlerin iyileştirici etkilerine inanmıyorum diyebilirim ama buna rağmen merak edip biraz araştırdım kullanıp mucizevi bir şekilde sonuç alanlar olmuş. cildindeki bir çok lekeden 10 gün içinde kurtulduğunu söyleyenler var ve benim için en önemlisi kullananların gözeneklerinde gözle görülür küçülme olduğunu söylemeleri.

yarın bulabilirsem hemen gidip alıcam, sonuçları buraya yazarım. aranızda kullanmış olanlar varsa da yorumlarını bekliyorum:34:

kullanmadım ama almak isitiyorum net de araştırdım birçok blog da beğenenler omuş çok kararsızım alıp almamak da en önemlisi de benim için cilt tonunu eşitleme diye bahsediyor öyleyse harika bir kremdir deneyip görmek lazım anlaşılan :9:

ben serumunu aldım ... kullanıyorum her gün . bir hafta falan oldu .. sivilcelenme vs yapmadı . bazı bloglarda sivilce yapmış arkadaşların . bende şimdilik yapmadı . ama cildimdede bir eğişiklik yapmadı . kokusu çok güzel bir tek ... yazarım yine bir kaç hafta geçsin ...

bugün ben de serumunu aldım. kremi ve kapatıcı özellikli bb kremini denedim krem biraz yağlı gibi geldi bb krem de yüzüme denedim çok ince bi yapısı var. aldığım yerdeki gorevli bayan biraz kafamı karıştırdı esasen, yağlı ciltlere uygun mu diye sordum, siz kullanabilirsiniz cildiniz normal görünüyor dedi, ben de 1 ay boyunca sivile ilacı kullandığım için öyle olduğunu söyledim, çok yağlı olsa tavsiye etmezdim çünkü zaten nemlendirip parlatan bir yapısı var, o yüzden gözenekleri çok açık ciltlere tavsiye etmiyoruz dedi, iyi de ürün zaten gözenekleri küçültmeyi hedeflemiş, gözenekleri açık olanlar tercih eder daha çok dedim, işte çok yağlı oluna parlama yapabilir falan filan dedi, çok da iyi bir kozmetik mağazadan aldım güzellik uzmanlarının çalıştığı. öyle deyince emin olamadım o yüzden riske girmek istemedim sadece serumunu denemek için aldım.

az önce denedim kesinlikle hiç yağlı değil, hatta sanki cildimdeki yağı bile almış gibi, oyle parlama filan da yapmadı ben çok nemli görünsün istemiyorum zaten cildimi o yüzden hoşuma gitti ve kokusu gerçekten güzel:12:

bu arada sivilcelenme konusunda yeni bir ürüne geçerken ilk 1 haftalık süreçte cilt alışana kadar o tip reaksiyonlar gösterebiliyor, kullanıp da ufak tefek sivilcelenme olanlar olursa hemen kullanmayı bırakmamalarını öneriyorum.

gözeneklerde 1 hafta içinde gözle görülür küçülme olacağı söyleniyori bakalım 1 hafta sonra tekrar yazarım gelişmeleri

not: serumun ve kremin fiyatı 19.90 bb krem de sanırım 17 küsürdü. gayet uygun denemek için

Son düzenleyen: Moderatör:
yani tabii ki set halinde alınmasını tavsiye ediyorlar ama ben cildimi yeni yeni yağlıdan normale döndürmüşken kreme cesaret edemedim bu ara pek bi sey sürmüyorum nemlendirici. serumu sevdim ama bugün makyajdan 15-20 dk önce sürdüm pürüssüzleşti cildim makyaj altı bazı sürmüş gibi oldu.

yaş sınırı olmadığını söyledi bana bayan ben de 20li yaşlardayım

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bugün serumunu aldım 20li 30lu yaşlar yazıyor.inşallah iyi sonuçlar alırız.

6lı BB kremi, serumu ve günlük nemlendiricisi var, bende almak istiyorum ama hangi sıra ile kullanmak lazım.
bi kaç gündür araştırıyorum, kullanıcılardan hiç olumsuz yorum duymadım.

Once cilt temizleniyo ardindan serum sonra nemlendiriciyi suruyosunuz daha sonra bb krem .Sıralama bu sekilde

bende serinin makyaj suyu

toniğini ve bb cremini kullanıyorum ...

cildim de karma ...ama benim yüzümü yağlandırdı....

Yagli ciltler kullanmasin çünkü sivilca yapiyormus..daha cok kuru veya karma yada normal ciltler icin uygun..bir hafta oldu gozle görülür bir degisiklik yok..ben sadece serumunu kullaniyorum.nemlendiricin vs farkli..biraz zaman gecsin yine yazıcam. ..burun ustumde yalniz parlama yapti sanki..burnuma kullanmayi düşünmüyorum su an ....yogun bir nemlendirici yapisi var...

benim cildim karmaydı normale, gectiğimiz ay 20 gün roaccutane kullanıp bıraktım baya kuruttu. ama bu serum bende en ufak bir nemlendirme , yağlandırma yapmadı sanki aksine daha da kurutuyor. neden yağlı ciltlere tavsiye etmiyorlar anlamadım, sanki özellikle yağlı ciltlere uygun bir yapısı var:26:

bir de kızlar ben yıllar önce vichy nin leke ve sivilce için bi serumunu almıştım sürünce sanki yogur sürmüş gibi garip bi hal alıyodu elinizle biraz ovuşturunca dökülüyodu, yani bi tabaka oluşturuyordu ciltte. bu serumda da onu farkettim cilt sanki emmiyo bi tabaka halinde kalıyo ciltte, daha öncede dediğim gibi makyaj bazına benziyor, gözenekleri sıkıştırmak yerine dolduruyor gibi.

kullanım sırasına gelince serumdan sonra krem en son da bb krem diye biliyorum.

kızlar bugün serumu kullanalı 8.gün, düüzenli bir şekilde sabah akşam temiz cildime kullandım ve gercekten çok memnunum su an. gün geçtikce etkisini gösterdi. bi kere kesinlikle yumusacık oluyor cildiniz. benim boynuma doğru pütürlenmeler vardı bugün baktım tamamen pürüzsüz çok şaşırdım. gözeneklerimde de öyle büyük bir mucize olmadı ama o konuda da işe yaradığını söyleyebilirim.
ilk fırsatta nemlendiricisini ve bb kremini almaya karar verdim.

[SUB]Hanımlar bende 2 gün önce serum ve nemlendiricisi aldım, iki gündür düzenli bir şekilde uyguluyorum, kullanıl kullanmaz faydası gördüm diyebilirim.
Cildim yağlı ve alerjik bi bünyeye sahip olduğum için yer yer kızarıklıklarım vardı, renk dengelemesini çok güzel bir şekilde yapıyor. Ve cildiniz gün boyu yumuşacık oluyor.
Almayı düşünen varsa tavsiye ederim :40:[/SUB]

Bende 5 gundur serumunu ve nemlendiricisini kulllaniyorum yalniz gunde 1 kez kullaniyorum 2 kezmi kullanilmali .ayrica simdilik iyi gibi gorunuyo

serumu sabah akşam kullanıyorum bende, nemlendiriciyede serum emildikten sonra. zaten yetiyor ve gün boyu nemli kalıyor cilt.