• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal sıcak çikolata (resimli)

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
zemin kumral bakırdı..
ilk gün çok koyuydu ama açıldı
hoş
boyayan çok kişi vardı,çok resim istedim ama bitanesi koymadı.ben koyucam dedim,koydum
buyrun

Eklentiler

• $04122010429.jpg
    $04122010429.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 937
evet saç rengi konusunda pek yardımcı olunmuyo burda:53:ben de perşembe günü boyattım saçımı çikolata kahveye,benimki de baya koyu tuttu zeminim sarı olmasına rağmen:53:akıcak diyolar,ozaman nasıl olucak merak ediyorum valla.bi de benim orjinal rengimde çok koyu tuttu,senin kendi renginde nasıl tuttu acaba?birde lorealin çikolata kahvesi nasıl acaba?senin bu renkle aynı mı daha mı açık acaba.çünkü kuaför rengi oturttuktan sonra ben kendim boyamak istiyorum ama seninde dediğin gibi kimse foto falan koymadığından fikir olmuyo malesef,deneyerek öğrenicez galiba:53:

Gun gectikce acilacak merak etme...
bir an önce açılsa keşke :50:

evet saç rengi konusunda pek yardımcı olunmuyo burda:53:ben de perşembe günü boyattım saçımı çikolata kahveye,benimki de baya koyu tuttu zeminim sarı olmasına rağmen:53:akıcak diyolar,ozaman nasıl olucak merak ediyorum valla.bi de benim orjinal rengimde çok koyu tuttu,senin kendi renginde nasıl tuttu acaba?birde lorealin çikolata kahvesi nasıl acaba?senin bu renkle aynı mı daha mı açık acaba.çünkü kuaför rengi oturttuktan sonra ben kendim boyamak istiyorum ama seninde dediğin gibi kimse foto falan koymadığından fikir olmuyo malesef,deneyerek öğrenicez galiba:53:
benim çikolata kahve de değil,sıcak çikoata,lorealde sıcak çikolata çikolata kahveden biraz daha koyu.
Pek alışamadım ben bide..
inş açılacak
ama loreal saçı hiç yıpratmıyor açıkcası
aşırı parlaklık veriyor bide

tatlım senin rengi tutmuş bnce hoş görünüyo yakıstrdm ben:34:

teşekkür ederim ama çok koyu umarım akar :50:
teşekkür ederim :8:

bir an önce açılsa keşke :50:

benim çikolata kahve de değil,sıcak çikoata,lorealde sıcak çikolata çikolata kahveden biraz daha koyu.
Pek alışamadım ben bide..
inş açılacak
ama loreal saçı hiç yıpratmıyor açıkcası
aşırı parlaklık veriyor bide

teşekkür ederim ama çok koyu umarım akar :50:
teşekkür ederim :8:

evet akar ben yeşil yada beyaz sabunun boyayı akıttıgını forumda okudum denedim ama akıtmadı hiç belki bi kaç kere daha yıkamalıym bilmiyorm ..akmasını istiyorsan bi dene cnm belki işe yarar sende

Back