Saç Rengi ve Saç Boyama loreal recital preference 8.34 florensa koyu sarı bakır dore nasıl kızlar bakarmısınz

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
kızlar ben beyaz tenliyim daha doğrusu pembe beyaz dediklerinden.bu tonu kullanan varmı tenime gidermi bide resmini ekleyebilirseniz çok sevinirim 100 msj dolmamış ekleyemıyorum:enbuyukkk:

çok teşekkür edrim canım.saçlarımı bir yılda kademe kademe zorla açtım açık kumral şu an çok korkuyorum yanlış seçim yapmaktan ondan çok tereddütlüyüm acaba kullanan varmı

cnm,istediin rengi bu linkteki alıx markada boyuyorum ben,kelebk arkadaşımızın ekldii rengede çok yakın,
hem ekonomik,hem de saçıma gözle görülen bi zararı olmadı,
çokta güzel bi renk,bende senin gibi pembe beyazım ve dopğal saç rengim küllü açık kumral,
lorealin bi kaç serisinden başka renklere boyadım,saçıma ciddi zararlar verdi,yinede sen bilirsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
doğru söylüyorsun canım hemde hep daha koyu çıkıyor boyaları.dediğin bal rengiden alayım o zaman canım.ama bakırlık olsun istiyorum biraz roşumcum şöyle çok hafif turunculuk.dediğin renkte varmı canım

senin şu anki saç rengin nedir cnm,benim saç rengim oldukça açık alıxın rengi çok güzel tuttu,
açık bal rengi gibi verdiim linkteki kutu üstündeki renge çok yakın,çok hafif turunculuk sence kutudaki renklerde varsa tereddüt etme derim,şimdi benim boyadıım 1 ay oldu,açıldı baya bii:)

canım benim açık kumral gibi bişey saçım.zor açtım koyulasmasını istemiyorum tatlım ya ondan tereddütlüyüm aslında canım.senin eklediğin resimlerden ikincisini istiyorum tam olarak öylemi çıkıyor canım

devrimcim renk konusunda özelden yardımcı olmak istediim sana ama,
foruma resim yüklediim site açılmıyo,bilenler başka bi site önerirseniz sevinirim:)

ben bu boyayı kullanıyorum canım. floransa rengini.. mükemmel bir renk.. turuncumsu çıkıyo gerçekten de. yıpratmıyor korkma..

ben bu boyayı kullanıyorum canım. floransa rengini.. mükemmel bir renk.. turuncumsu çıkıyo gerçekten de. yıpratmıyor korkma..

lorealin bu serisinden memnun kalmana çok şaşırdım,ama adına sevindim de,
çünkü çevremde bu serinin başka renkleriyle boyayıp saçı yıpranan çok tanıdıım var,
mesela ben geçen yazın başında bu renge boyadım,

renk acaip güzeldi, ama boyadan sonra akarcasına döküldü saçım ve inan kısacık kestirmek zorunda kaldım,cidden çok üzülmüştüm:1no2:

tşkler tatlışım,çok yardımcı oldunopuyorumnanaktan

lorealin bu serisinden memnun kalmana çok şaşırdım,ama adına sevindim de,
çünkü çevremde bu serinin başka renkleriyle boyayıp saçı yıpranan çok tanıdıım var,
:

loreal en iyi saç boyası markasıdır cnm. sadece lüks kuaförlerde kullanılır.. ve en az akan markadır..o yüzden fiyatı normal boyaların 3 katıdır..
benim saçım çok uzun ve çok işlem gördü. yıpranma olsa bende olurdu. tabi her boyanın yıpratması söz konusu ama loreal en az yıpratan. her markayı denedim ben.senin talihsizlik yaşamana üzüldüm. herkes başka markaları beğenebiliyor tabi.

çok haklısın cnm,bizim burda da kuaförlerin çoğu loreal markayı kullanıyor,
evde boyamadan önce soruşturduumdada hemen her kuaför loreal en ii markadır dedi banada,
bende söylenenlere güvenerek boyadım zaten,
sadece beenip beenmemekten değil benim düşüncelerim,
hadi bu seride sorun yaşadım,
loreal castıngin bal köpüğüyle boyadıımdada 1 ay boyunca,
saçımdan elektriklenme gitmedi,acaip bi haller oldu saçıma,
kuaförlere gidip bu sorunları anlattıımdada çok şaşırdılar,
müşterilerimiz çok memnun, hiç böle bişe duymadık dediler,
çevremdede lorealin serileriyle evde boyayıp sıkıntı yaşayanlar var,
belkide saç yapısına göre de farklılık gösteriyodur diye düşünüyorum artıkboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…