Saç Rengi ve Saç Boyama loreal preference 8.34 floransa koru sarı dore bakır kullanan var mı?

Bu boya ile krem boya karıştırılabilir mi çünkü bu normalde ıslak saça uygulanıyormuş acil cevap lütfen kızzlar

evet bu renk gerçekten çok harika bi renk bende rengimi buldum diyorum ilk defa saç rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum. htta size komik bi olay anlatayım kuzenimle dedikodu yaparken bi yandan da aceleyle boyayı hazırlıyordum ilk defa lorealin bu boyasını kullandım boyanın içindekiler debiraz farklıydı bnde bakmadan resmen ezbere önce boyaya benzettiğim kremi içine döktüm sonra bakıyorum saç kremi olcak yok bulamıoruz :) bi baktıkki krem oymuş aama yapılcak bişey yoktu o riske grdim ve boyayı da içine karıştırıp saçımı boyadım 30 dakika kadar beklettim. ya tutmaz yada saçım dökülür diodum ki iiki yapmışım krem olmasına regmen renk harika oldu ve aylardır bu ne rengi die merak ettiğim çok tatlı ve parlak bi renk oldu. Kesinlikle tereddütsüz boyayın derim ben. ayrıca çok fazla makyaj gerektiren bi renk de değil bence sonuçta canlı olduğu için yüzünüz makjajsız ölü gibi durmuo ki bnde genelde öyle olurdu. hele de bakır rengi kullanmayı sevenler kesinlikle boyamalı. bnde öyle aşırı bi bakır tonu olmadı dore bakır ve sarılık bir arada adındaki gibi gerçekten güneşte mükemmel duruyo.

Canım bende krem boya ile karıştırsam tutar mı acaba yine :) Birde sen ıslak saça mı uyguladın?

acil yardımınıza ihtiyacım var. clemency bitkisel boyada 8.34 aldım güneş sarısı diye geçiyor birde 8.73 bal sarısı kozmetikçideki kız ikisini karıştırın dedi fakat nette baktğm resmlerde 8.34 baya hürremin rengi kadar bakır duruyor sizce napmalıyım?

Back