Saç Rengi ve Saç Boyama loreal preference 8.34 floransa koru sarı dore bakır kullanan var mı?

cnm kestane üstüne nasıl duruyordu bi resim koyabilir misin çok merak ettim..

hangi renk üstüne boyadın cnm ve resim koyabilir misin lütfen??

mervecim saçına düzgün işlem yapmayı becerememiştir çünkü saç açıldığında turunculuk
oluyor 8.34 de bu turunculuğu bastıramamıştır.

bir de kızlar bu tonlar çok mu çabuk akıyor, akınca nası oluyor?

kızlar ben boyadım lorealle ama guzel olmadı ılk basda fena deıl gıbı geldı sonra cırkın oldu bende altın karamelle 10,3altrın sarısını akrstırdım bole cok doal bır bakırlık oldu sonucdan cok memnunum ya resım koymayı bılsem gosterecketım zılere

Bende deniycem kuafore gıttım sacımı acmak gerektıgını soyledı asllaaa yaptırmam ben sarıya kendım dondum çokta başarılıydı bn hiç tavsıye etmıorum kuaforde açtırmayı hem yıpranıo hemde cok para alıorlar neyse bakır istıordum acık bakır kızıl gıbı bıse yaptı aktı baya ama bunun ustune yapaca bakalım inş guzell olur bu arada istedıgım renge ulaşmam için ıgorayı onerdı o boya pek satılmıo yane hep kuaforler toptan alıor nerde bulabılırım acaba?***********

arkadaşlar ben saçımı loreal in kahve köpüğü rengine boyadım.ama şimdi yorumları okuyunca floransa koyu sarı bakır da aklım kaldı.kahve köpüğünün üstüne nasıl olur sizce bu renk yorumlarınızı bekliyorum..teşekkürler

ben de çook güvenerek aldım rengine de bayılmıştım:))) amam malesef saçımda hiçbir renk değişimi yaşamadım duş alıp çıkmış gibi oldum(( ve loreal aradım hiç bir şey yapamıyacaklarını dile getirip müşterinin arkasında durmadılar ve de bu koskoca loreal firması (( müşteri temsilcileri hiç bir işe yaramıyoo malesef ki((

Merhaba. Benim saçım da şu an karamel-bal köpüğü arasında bir renk. Markette görünce dayanamayıp Loreal Recital 8-34 Floransa Koyu sarı sore bakır'ı alıverdim 1 aydır duruyor, gözümün önünde boya. Saçımın biraz daha uzamasını bekliyorum, çünkü bundan önce kullandığım boyalar amonyaksız, bu ise amonyaklı olduğu için saçıma zarar vermesinden korkuyorum Bir de renk bayağı iddialı bir renk...Ama karamel saçın üzerine nasıl tutacak çok merak ediyorum. Sizce çok turuncumsu mu olur, saça parlaklık verir mi? Daha önceden Loreal Recital serisini denememiştim bu rengi veya bu seriyi denemiş olanlar fikir verirlerse çok sevinirim

En sonunda boyadım bu renge. Bu boyayı ilk defa kullandım. jel gibi bir boya, kremsi değil. saçı yumuşatıyor memnun kaldım. ama çok amonyak kokuyor kötü tarafı o Palette naturals açık karamelin üzerine boyadım. İyice turuncu-bakır parlıyor, riskli bir renkti benim için Ama umarım yıkadıkça biraz daha sarıya döner...
Belki fikir olur diye fotoları ekledim (umarım ekleyebilmişimdir, eklenti ekle butonunu göremedim)

alttaki resimde pencereden ışık vuruyordu, o yüzden üstteki resme göre renk daha açık çıktı. Renkteki turunculuk da bariz belli oluyor :)

yengem röflelerinin üzerine bunu boyamıştı, röflelerin olduğu kısım kızılımsı turuncu renk oldu. Röflesiz yerlerde açık kumralla bakır arası bi renk oldu kendine yakıştıramadığı için üstüne fındık kabuğu boyadı

kızlar,dün ben bu boyayla boyadım saçlarımı. saçlarım sarıydı üzerine kahve boyatmıştım kahve aktı tabiki, üzerine bunu boyadım, turuncu kahve güzel bi renk oldu. kutunun üzerindeki renk için sarının üzerine boyanınca bikaç yıkamadan sonra kutu üzerindeki renk oluyormuş, ben de memnun kaldım ama.

merhaba ben forumda yeniyim =)

benim de şu anda saçlarım karamel bakır fakat akmış hali :) ve bugün loreal preference 8.34 dore bakır rengini aldım fakat çok açık
olur mu diye tereddüt ediyorum acaba daha önceden saçları bakır tonlarda olupbu boyayı deneyen oldu mu?? yardımcı olursanız sevinirim :44:

Markette gördüğüm anda şu hürrem olayı cıkmadan yaklasık iki senedir kullandığım canım turuncu sacım geldi aklıma ic cektim ve dayanamadım aldım.. o kadar mükemmel bir sac rengim vardı ki yolda durdurup soran oluyordu
ama o zamanlar benimle havuc, turuncu kız, tarcın diye lakap takanlar bile hürrem de gördükten sonra boyayınca fenalık gelip inatla altın kumral vurmustum, yine de gönlüm hep tarcın bakırımda kaldı, simdi bunu görünce ve altın kumral turuncudan sonra cok cansız bir renk durunca bembeyaz tenimde, canım sıkıldı iyice sevgilme de dedim her rengi gördün sacımda sence en güzeli hangisiydi, hani, o turuncu fındık kabuğu dediğin renk güzeldi dedi..

tamamdır dedim, bu iş bu kadar, floransayı alıyorum ve aldım su anda da sacımda bekletiyorum, 1o dk sonra falan yıkanıcak, önce ve sonra resimlerimi koyarım yarın gündüz gözüyle, öpüldünüz..

Kızlar mutsuzluk yani tek kelimeyle.. O kadar arkasındaki renk katoloğuna güvendim de aldım, dün yıkamadan sonra da cok koyu gelmişti ama dedim zaten iki yıkama sonra falan renk yerine oturur tam olarak, bugün bol sampuanla filan da yıkadım yok yok yani, ne kadar daha acılabileceğni daha önce defalarca boya yapmıs biri olarak kestirebiliorum da.. en güvendiğim seri idi loreal preferance, aşk olsun yani..
kendi formulumu uygulasaydım coktan bu rengi elde etmiştim , demek ki neymiş en kestirme yol bildiğin yolmuş..

bir saniye koyabilirsem resimleri koyucam önce ve sonra diye..

işte bunlar kızlar.. önce ve sonra.. eğer kendi bildiğim gibi yapsaydım turuncu olucaktım direk, ay ben kendime bişy demiorum.. bir iki gün gecsin yarın bemix sinameki kürümü yapıcam normalde renk acan bir kür .. umarım acar, acmazsa gidicem papatya rengi alıp acıcam bu rengi ben kullanmam böyle..

Soldaki renk altın kumral, beyaz kapusonlu ile olan.. O önceki, sağdaki de siyah kazaklı olan boyadan ve bir gün sonra yapılan bol sampuandan sonraki rengi.. Açılıp açılacağı bir ton daha olucak yani, kutunun üstündeki kataloğa bakmayın bence..

tecrübe eden biri olarak bu renk sarının üzerine olmadıktan sonra tutmuyor ben sarının üzerine boyadığım halde koyu tutmuştu doğal saçıma boyadığımda ise hiç tutmamıştı garip bi boya palette tarçına boyasan istediğin turuncuyu daha kolay yakalardın sanırım

Kızlar bnm saclarım açık kumrala sarı gölgeli ben florance koyu sarı doreyi sadece cıkan diplere diplere boyasam nasıl bir sonuc alırım fikri olan varmı acaba??

kızlar floransa sarıya bende boyadım 1 hafta once zemınım acık oldugu ıcın guzel durdu bakır turuncu karısımı bır renk cıktı ortaya boyanın ustundekı resımde dorelık daha on planda ama dorelık cok yok daha cok bakırın acık tonlaması... sacın zemınıylede alakalı olabılır tonlamalar ben begendım rengı ama dıplerım cok sıyah oldugu ıcın dıbım rengı almadı sadece sıyahlıgı cok hafıf kırıldı saclarıma acıcı uygulamak ıstemıyorum cok yıpranmış hatta yanmıs fonsuz mısır puskulune benzeyen saclarımı dınlendırmek ıcın kendım boyamayı tercıh ettım ılk boyamamda oldukca basarılı oldugumu dusunuyorum burayı tesadufen gorup sızın yazılarınızdan sonra cesaret alıp boyamaya karar verdım cokda ıyı olmus bosa gıttı yıllardır kuafore verdıgım paralar gıttı son model araba :) onuda gectım gıttı guzelım saclar...sımdı sızden bana yardımcı olmanızı ıstıyorum floransa sarı dıbımde etkı yapmadı sızce dıb boyası olarak bu boyaya uygun onerılerınız hangı boyaların renkleri fikir verip bu konuda yardımcı olursanız sevınırım resımımıde ekleyecegım daha dogru renge ulasmak ıcın ...

biliorum canım ya, zaten hep ona vuruyodum.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…