Saç Rengi ve Saç Boyama loreal preference 8.34 floransa koru sarı dore bakır kullanan var mı?

hehe doğru diyosun canım eyvahedigeldismile

renk de turuncumsu bi kızıl oluyo ilk. aktıkça kapaktaki renge dönüyo. çok akmıyo sonra da sarıya kadar..

ben tam cart diye fosforlu turuncu kızıl oldum şuanda.. özledim floransa rengimi.. doğaldı mafoldumben

bende acık kumralın ustune boyamayı dusunuyorum kızlar ama dıplerde nası duruyo bu renk sonucta dıplerımız daha koyu

Arkadaşlar öncelikle buradaki arkadaşların yorumlarını çok gerçekçi buluyorum ve şimdiye kadar hep buradaki yorumları okuyarak boyadım saçımı. Saç rengimdeki kısa geçmişi şöyle aktarayım :) saçlarım kestane rengi idi, palette kumral bakır kullanıyordum ve yaşlanana kadar bu rengi kullanacağım diyordum. Çünkü gerçekten mükemmel bir renkti, yolda herkes çevirip saç rengimi soruyordu. Derken bu rengi malesef kaldırdılar ( o kadar üzüldümki henkeli aradım, bana stoklarından 2 kutu hediye yolladılar :) neyse uzatmayayım. Alternatif renkler denedim ama tam rengi tutturamadım. Loreal koyu kumral akaju bakır biraz yakındı kumral bakıra. Yaza doğru daha açık renkler güzel oluyor, hele bronzlaşınca falan. Biraz turuncumsu bir bakırlık, parlama istiyordum. Buradaki yorumlarla geçen hafta koyu sarı dore bakır aldım büyük tereddütle. Çünkü kutu üstünde baya sarı duruyordu renk. Tabi saçım çok açık renk olmadığından o kadar açık tutmadı. Ama mükemmel ve canlı bir bakır oldu. Tam istediğim gibi hemde Kuaför bile tutturamamıştı bu rengi. Umarım bu renk kaldırılmaz ( ben rengimi buldum. Önerim şu kullanacak arkadaşlara. Çok koyu saç rengi olanlarda pek kendini göstermez. Karamel,açık kestane gibi yumuşak renkler üzerine boyarsanız süper olur. Çok canlı ve hoş bir renk emin olabilirsiniz

evet bu renk gerçekten çok harika bi renk bende rengimi buldum diyorum ilk defa saç rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum. htta size komik bi olay anlatayım kuzenimle dedikodu yaparken bi yandan da aceleyle boyayı hazırlıyordum ilk defa lorealin bu boyasını kullandım boyanın içindekiler debiraz farklıydı bnde bakmadan resmen ezbere önce boyaya benzettiğim kremi içine döktüm sonra bakıyorum saç kremi olcak yok bulamıoruz :) bi baktıkki krem oymuş aama yapılcak bişey yoktu o riske grdim ve boyayı da içine karıştırıp saçımı boyadım 30 dakika kadar beklettim. ya tutmaz yada saçım dökülür diodum ki iiki yapmışım krem olmasına regmen renk harika oldu ve aylardır bu ne rengi die merak ettiğim çok tatlı ve parlak bi renk oldu. Kesinlikle tereddütsüz boyayın derim ben. ayrıca çok fazla makyaj gerektiren bi renk de değil bence sonuçta canlı olduğu için yüzünüz makjajsız ölü gibi durmuo ki bnde genelde öyle olurdu. hele de bakır rengi kullanmayı sevenler kesinlikle boyamalı. bnde öyle aşırı bi bakır tonu olmadı dore bakır ve sarılık bir arada adındaki gibi gerçekten güneşte mükemmel duruyo.

kızlar yaa.bişey sorucam izninizle.şimdi benim saçım patlıcan moruydu 8 ay önce sonra 2 kere açık kahve boyadım.şu anda rengi tabi kızıl hala kustuğu için uçlar daha kahve kızıl üstler kahve duruyoo.bu re nge geçmem çok mu zor.hani diyorumki oksidan şişesi varya onu tüzdesi yüksek falan alsam genede açmazmı bu rengi ???yada en kötü ihtimalle ne renk olur saçım ?? yardım lütfen.bayıldım bu renge yaa :))

ben bu rengi boyadım ama öncesinde kuaförde açtırmıştım..açık bakır yaptırmıştım ..saçım uzadıktan sonra dipleri kendim açtım ve floranseye boyadım nerdeyse aynı rengi aldı ama çabuk akıyo gibi geliyo bana ...renk çok hoş deneyebilirsiniz rahatlıkla

kızlar kuaförle konuştum yarın önce açıcak sonra boyayacak bu renge .resım koyarım inşallah güzel olur.beyaz tenliyim koyu kahve gözlü ,kahve kaşlı...yakışır umarım.solgun bi tenim var umarım azıcık canladırır..inşallah pişman olmamam kızlar ??

kızlar bu aksam kısmetse kızıl kahve gibi olan saçlarım bu renk olacak ...inşallah bana yakışır ve inşallah saçım yanmaz.bu arada 3 gündür saçımı yıkamıyorum yanmasın diye :)

ayyyyyy boyattim kizlar bu acik turuncu oldu aaa sariyla hiiic ilgisi yok/bakir acik kizil bakir olduu
bilmiyorum bi tuhaf geliyoo gozume simdii ...off yaaa kizlar laptop kamerasiyl;a foto cekilirmii nasi resim koyacam canim sikildi yaa kimseye caktirmiyom amaa

kızlar yaa bu niye turuncu oldu zemin kızıldı açılmadan önce ondanmı acaba?? ama orielle açtı boymadan ve sarı oldu..sinirim bozuldu yaa ne bıçım boyaymıs acaba bi dahaki boyamamda eğer boyarsam otururmu yada uzaklaşayımmı kızlar saçımı hazır açtılar orielle bunun üstüne kahve boyatıp aralara sarı röfleler attırsam ne olur..yada kirli sarı diyolar ya koyu sarı öyle bişey boyasam..yardım edın yaa cok canım sıkkın

dün siyah olan sacımı koleston sac acıcısıyla actım, yıpranmasın dıye cok bekletmedım turuncu bakır bır renk oldu,Canlı bir turuncu istiyorum, bu renk boyasam acaba tutar mı yoksa açık mı kalır ? acil cevap

kızlar ben boyuyorum bu renge.Zaten saçlarım basta kuaförde açılmıştı daha koyu bakır'a boyatıyordum sonra kendim boyamaya karar verdim.İlk basta turuncusu daha yoğun oluyor ama kısa süre sonra kutunun üzerindeki renge dönüyor.
Bana da biraz hızlı akıyormuş gibi geldi.Artık biraz daha turuncusu ağırlıklı istiyorum.Acaba palettenin tarçın bakırını boyasam nasıl olur?
saç rengim suanda bu boyayla böyle:

Eklentiler

• $44762_417954782685_689637685_5036442_5255264_n.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 358
sarı ile alakası olmayan bir kızıl çıkıyor ,biride şikayette bulunmuş firmaya bu renk ile ilgili...

Merhabalar herkese:)

Benim sorum şu. Saçım dore bakıra boyalıydı. 3 hafta oldu aktı gitti tabi. Ve açık solgun bir tenim olduğu için o turunculuk beni çok daha solgun gösteriyor.
Buradan hareketle, Loreal Floransa Koyu Sarı Dore Bakır ile Koyu Kumral Akaju (6.50) karıştırsam nasıl bir şey çıkar ortaya?

Saç rengimin ne açık ne koyu olmasını istiyorum, soft ve orta bir ton istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…