Saç Rengi ve Saç Boyama loreal preference 8.34 floransa koru sarı dore bakır kullanan var mı?

deniz74

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
131
1
116
arkadaslar,
loreal preference serisinin 8.34 nolu rengini deneyen oldu mu?
sonuc nasıl oluyor? carrefourdaki kız bu seri tam rengi cıkatıyor. koyu cıkmaz dedi de.
merak ettim.
Ben böyle parlayan bir dore bakır tonu istiyorum.
Daha önce 8.42 loreal kullandım. Böyle mat bir bakır oldu ve istediğimden koyu oldu.
Ben böyle parlayan bir dore bakır tonu istiyorum.

kaydirigubbakcemile5ben üç hafta önce bu renkle boyadım evet aynı renk çıktı ama şimdi saçlarım boyamadan önceki renge geri döndü saçlarım röfleli oldugu için kalıcı olması zorbir ihtimaldi zagten tutturmak için ongünde bir üç defa boyamak gerekiyor renk çok güzel tavsiye ederima.s.

kaydirigubbakcemile5ben üç hafta önce bu renkle boyadım evet aynı renk çıktı ama şimdi saçlarım boyamadan önceki renge geri döndü saçlarım röfleli oldugu için kalıcı olması zorbir ihtimaldi zagten tutturmak için ongünde bir üç defa boyamak gerekiyor renk çok güzel tavsiye ederima.s.

ya peki bana sacından resim koyma ihtimalin varmı acaba.

benim kumral bakır renkte saçlarım o rengi çok beğenerek aldım ama hiç mi hiç bir fark yaratmadı duş alıp çıkmışım gibiydi sonuç anlamadım çok şaşırdım

RÖfle ÜStüne bu tonu boyasam nolur?Ama saç diplerim kestane.???

olur tabi ama röfleli yerler daha açık bir turuncu olacaktır buna benzer bir renk istiyorsan palette naturals tarçın bakır var 8.77 bu renkten daha açık birde kullananlar memnun kalmışlar canım cesaret edebilsem bende boyardım bu renge içimde kaldı doğrusu

bu renk tarçın bakırdan daha açık :umursamaz: ama boyayan birini merak ediyorum..tarçın bakır koyu oluyor onu çok denedim

Axemariecim açıkçası cesaret edemiyorum bende:/ evet tarçın bakır bundan daha açık.Bu floransa biraz daha sarımsı=)

benim arkadaşım sarının üstüne yeni yaptı bunu çok güzel dore bakır oldu walla hele bi de kuru olmayan parlayan bi saçınız varsa bence süper mesela benim saçım çok çok kuru olduğu için o tonlar çok kötü duruyor

yaaa kızlar bende nette istediğim rengi araştırırken bu renge hasta oldum...
ama benım sacımda da röfle war palette altın karamele boyadım dıplerım sıyah olan yerler kahwe oldu sarılarda cok az koyuldu...bunu boyayıncada sarılara bışı olmıcak sanırım yıne dıplerın rengı değişecek offf renk çok guzel:sinifsinif:

Eklentiler

• $45412_kucuk.jpg
    $45412_kucuk.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 511
yaaa kızlar bende nette istediğim rengi araştırırken bu renge hasta oldum...
ama benım sacımda da röfle war palette altın karamele boyadım dıplerım sıyah olan yerler kahwe oldu sarılarda cok az koyuldu...bunu boyayıncada sarılara bışı olmıcak sanırım yıne dıplerın rengı değişecek offf renk çok guzel:sinifsinif:

röfleli yerler nasıl bir renk aldı canım.
bende düşünüyorumda

ben bu rengi daha önce kullandım kızlar hatta sarı üzerine yapmıştım 2 yıl oldu ama ilk boyandıında sarının üzerine yapmama rağmen koyu tutmuştu ama yıkandıkça açıldı tabi soğan kabuğu gibi renk aldı herkeste çok beğenmişti,doğum yaptıktan sonra boyadım ama sonuç istediğim gibi olmadı hatta rengi çok koyu hiç boyamamışım gibi olmuştu bende bi daha kullanmadım sanırım bu renk açık renk üzerine uygulandığında sonuç veriyor koyu saça kesinlikle tavsiye etmem dediğim gibi resimde gösterilenden çok daha koyu aklınızda bulunsun

altın karamelde pek farketmedi cok hafif sarılar koyuldu

selam benmde sçaarım platindi üstüne tarçın bakırı yaptım aktı .altın karameli düşünüyoudm siz yapmışsınız pek fark olmamış aslında bu floranse koyu sarıdan istedigim renk tam anlamıyla ozaman altın karamel yapmıyımm dimi peki siz bu rengi tututrdunuzmu acil cvp lütfen

selam benmde sçaarım platindi üstüne tarçın bakırı yaptım aktı .altın karameli düşünüyoudm siz yapmışsınız pek fark olmamış aslında bu floranse koyu sarıdan istedigim renk tam anlamıyla ozaman altın karamel yapmıyımm dimi peki siz bu rengi tututrdunuzmu acil cvp lütfen

florensa koyu sarı yı tarçın bakırla ilgili konuda boyayan arkadş wardı onda çok güzel olmuştu

hıhı o benim :ecrin_bebek: profilde ekli boyanmış ve akmış hali de.. ama nazar değdi şuan alakası yok saçlarımın o renkle

arkdaşlarya kararsızım benm saçlarım şuan küllü sarı bal köpügü gibi yanı altın karemelmi yapsam bu floransemı yapsam yada açık karamelmi kararsızım yardın edinya :)bi bayan boyamış bu rengı kızıl oldu diyo oda kumralın üstüne yapmış üstelik

Back