Göz Çevresi Bakımı Loreal paris dermo-expertise 3 etkili göz kremi kullanan var mı??

GkceZfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
79
0
selam kızlar 20 yaşındayım göz altım biraz morlaşmış ve kırışıklar var...
loreal paris dermo expertise göz kremi aldım ona başlıcam en azından daha da fazla kırışmasını durdurayım :KK43:(
aranızda kullanan var mı??

onu bilmiyorum ama yaşınıza uygun nivea aqua sensation var

neutrogena morluk için iyi

Son düzenleme:
selam canım. ben kullandım ve gayet memnun kaldım. 3 etkili olması ve yaşlanma karşıtı olması benim için ideal. sen de gönül rahatlığıyla kullanabilrsn. :)

Ben kremi 2 hafta önce aldım almasınada bu kreme hiiç inancım yoktu acıkcası fıyat uygun bıldik bir marka diye aldım ölesine işte sabah akşam sürüyorum benım iki kaşımın ortasında hafif bir çizgi vardı dün kremi sürerken farkettim o kırışıklık kaşlarımı çatmadıkça yok dün yazacaktım aslında ama malum seçim süreci elim gitmedi neyse kızlar durum budur yani nelendirme konusunda çok süper değil ama fenada değil yani bu arada yaşım 32 kırısıklık acma konusu için yani sorulerınız olursa yanıtlarım $SP_A0780.jpg

Ben kremi 2 hafta önce aldım almasınada bu kreme hiiç inancım yoktu acıkcası fıyat uygun bıldik bir marka diye aldım ölesine işte sabah akşam sürüyorum benım iki kaşımın ortasında hafif bir çizgi vardı dün kremi sürerken farkettim o kırışıklık kaşlarımı çatmadıkça yok dün yazacaktım aslında ama malum seçim süreci elim gitmedi neyse kızlar durum budur yani nelendirme konusunda çok süper değil ama fenada değil yani bu arada yaşım 32 kırısıklık acma konusu için yani sorulerınız olursa yanıtlarım Eki Görüntüle 1046076
Mrb benim göz çevrem cok meyilli kirismaya ne yapicam bilmiyorum ama çok gözüme batıyo yardimci olurmusun banda😍

X