Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Majirel Saç boyası kullananlar ?

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Loreal Majirel Şaç boyası kullananlar hangi renkleri kullandıklarını ,kalıcılıklarını ve renkleri hakkında bilgi verebilirler mi ?

Son düzenleme:
Loreal Majirel Şaç boyası kullananlar hangi renkleri kullandıklarını ,kalıcılıklarını ve renkleri hakkında bilgi verebilirler mi ?

ben yıllar önce kullanmıştım canım ve diğer boyalardan bir farkı yoktu kalıcılık ve kalite açısından.

ben sarı ve küllü tonlarını bir de kızıl tonlarını kullanmıştım..

ben yıllar önce kullanmıştım canım ve diğer boyalardan bir farkı yoktu kalıcılık ve kalite açısından.

ben sarı ve küllü tonlarını bir de kızıl tonlarını kullanmıştım..

Öyle mi canım profesyonel boya olduklarını okumuştum .

Küllü tonları nasıldı ? saçımda yeşillik olsun istemiyorum da .

Son düzenleme:

cnm evde boyayıpta yeşil olması için alt zeminin baya bi açık sarı olması lazım senin öyle deilseeee zaten imkansız yeşil yapması çünküü küllüler evde boyamayla tam anlamıyla turunculugu gidermiyor azaltıyor sadece:)baya bi küllüye boyadımmmm daaa tecrubeyle sabit:)%30-40 kesin turunculuk kalıyoo

küllü tonları güzeldi canım..yeşillik de yapmıyor..zaten katalogtan seçebiliyorsun,çok fazla küllü tonları var..ben genelde 7-1 veya 8-1 kullandım..annem de 9-1 kullanmıştı,yeşillik olmamıştı canım..
umarım memnun kalırsın..
cevap biraz geç oldu tatlım,kusura bakma :90:

Tatlım geçenlerde saçlarımı açık küllü kumrala boyattırdım sanki saçlarımda biraz yeşillik oldu gibi . O yüzden kaliteli bir boya ile evde kendim boyamak istiyorum .Netten kataloğuna baktım 7.1 ve 7.11 in renkleri çok hoş görünüyor .
Canım kataloğun üzerinde renklerin birebir aynısı mı oluyor ?

Son düzenleme:
Kızlar Liv ve Kavak yellerindeki Aslının saç rengini elde etmek için hangisi ile boyamak lazım

Benim şu an ki saçım 1. resimdeki Brook'unun saçı gibi :26:

Ben birkaç sene önce başladım MAJIREL ile boyamaya ve acıkcası marketlerde satılan hiçbir ürünü almıyorum sadece MAJIREL alıyorum. Çok iyi hatırlıyorum o büyük marketlerde aldıgım saç boyalarını kendim uyguladıgımda/ kuafor de olabilir, saç diplerini böyle kaşındırır ya. Majirel'de o yok işte. Kaç kere kullandıysam ne alerji yaptı ne memnuniyetsiz kaldım. Gittim kuaforlerin satın aldıgı yerlerdn MAJIREL aldım yanına da %9 luk oksidasyon aldım. altını çiziyorum %9LUK. %6'lık olan piyasada satılan.

Açıkçası asırıya kacan renkler secmedim tercih meselesi ben dikkat cekmek istemiyorum dogaldan yanayım, en asırı yaptıgım kızıl-kahve tonları. 6-7-8 tonları. zaten sacım 7 tonu. MAJIREL'in 7.35, 7.52, 7.46 idi kullandıklarım. Benim tek favorim. Kuafore kaç senedir gidip de bir kurus para vermiyorum zaten tek boya yapıyorum röfle değil acıcı değil bişi değil, kuafor de aynısını yapıyor. Zaten acıcıya evde cesaret etmek cok zor bi ton çeşidi var hangisi sac yapına uyacak vs risk yani. Ama sacını tek renk yapacaksam gider MAJIREL katalogundan secerim. Oksidasyonumu da ne %6lık alırım ne de %12'lik. 30 volume %9 luk tamamdır:)

bu arada bugun bir majirel daha aldım. ANA RENK majirel 8. yukarıda saydıklarım .35, .46, .52 'de akaju/ kızıl/dore gibi tonları barındırıyor. Şimdi aldıgım ise sadece 8.0. Bakalım bu doreligi/kızıllıgı vs ne derece dogallaştıracak. Gerci yine dogal saçlar öyle fındık kabugu renkli cok canlı güzel ama "majirel 8"le bakalım nasıl oalcak. Tabi garanti olsun diye şöyle 20-30 gun sonra aynı rengi yyine alacam duruma göre.

Görüşmek üzere, Selamlar

kızlar saçlarım akmış koyu kahve majirel serisinden küllü kumral boyasam nasıl bi renk olur..%9 luk saçı yakarmı..neva color boyamıştım saçlarımı kırmıştı..

kızlar saçlarım akmış koyu kahve majirel serisinden küllü kumral boyasam nasıl bi renk olur..%9 luk saçı yakarmı..neva color boyamıştım saçlarımı kırmıştı..

8 ve üstü numaralarda %9luk kullanılıyor. siz %6lık alın...

canım bende saçlarımı loreal majirel 5 numara açık kestaneye boyamak istiyorum
ama ilk kez deneyeceğim nasıl bir renk çıkar bilmiyorumsen daha önce denedin mi, bir de boyayı nerden temin ediyorsun,ben su anda eskişehirdeyim,,sanırım burda yok satan bi yer,,ben internetten baktım,,satışını yapan bir iki site var ama kataloğu olmadıgı için renkleri seçemyom
istediğim renk bu

Katie Holmes Day Dress - Katie Holmes Clothes - StyleBistro
Katie Holmes Print Dress - Katie Holmes Clothes - StyleBistro

(link yolladım resim ekleyemiyorum)
bana yardımcı olabilir misin

Kızlar kuafor.me adresinden saç renginizle ilgili uzman kuaförden çok güzel tavsiyeler alabilirsiniz, bir bakın derim ben :) üstelik kuaförün önerdiği renkler loreal majirel saç boyası katoloğundan. Ben ve arkadaşım ordan tavsiye aldık işe yarıyor :)

Kızlar Liv ve Kavak yellerindeki Aslının saç rengini elde etmek için hangisi ile boyamak lazım

Benim şu an ki saçım 1. resimdeki Brook'unun saçı gibi :26:

1.resimdeki saç rengi kendi saçınız mı yoksa bi boyaylamı elde ettniz eğer boya ile elde ettiyseniz hangi renk oluyo bu benim en çok istediğim renk yardımcı olursanız sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…