Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Majiblond saç boyası kullanan var mı?

pessimist

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
807
3
316
İstanbul
kızlar bugün kuaför malzemeleri satan bir yerden loreal majiblond 9.11 boya aldım daha önce kullanan var mı sanırım bir tüp boyaya 2 şişe oksidan koyuyoruz peki ne kadar bekleticez yardımcı olursanız sevinirim

Boyaların saçta kalma süresi ortalama saç boyama işlemi bitiminden itibaren 30-40 dk arasıdır. Bu boyanın koyu yada normal tonda olma isteğine göre de değişebilir canım

canım benm saçlarım kızıl ama kırmızımsı çok dikkat çekio erkek arkadaşımda rahat oldu bende o yuzden değiştiricem. dün siparş verdim 900 S tonunu bakalım rengi ne kadar açılıcak ona göre bende saçımı boyucam yarın elimde olur yazarım sonucu. sen naptın ?

canım benm saçlarım kızıl ama kırmızımsı çok dikkat çekio erkek arkadaşımda rahat oldu bende o yuzden değiştiricem. dün siparş verdim 900 S tonunu bakalım rengi ne kadar açılıcak ona göre bende saçımı boyucam yarın elimde olur yazarım sonucu. sen naptın ?

canım tam olarak nerden aldın adres verebilirmisin

kızlar benm saçımda çok farketmedi açıkçası çokta tutmadm öle açılma olmadı. annemın saçları kahveye boyalıydı onda yarım saat tutmustum açılma onda çok güzeldi.

Son düzenleme:
Back