Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal majiblond, matrix ya da majirel boya kullanan var mı?

Neslisah07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
50
0
46
İstanbul
selam kızlar loreal ın majiblond, matrix yada majıreli kullananınız varmı? ben bu boyaları merak ediyorum hangisi daha iydir daha iyi renk veririr hangisinin küllü renkleri iyidir grimsi tonlarda küllü yapanı varmıdır?.... Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?...

ben annem de majiblond ve matrix markaları kullandım majiblond 911 küllü sarı grimsi bi sarı yapıyo saçı çok güzel. matrix ul-n blond kullandık birde o da çok güzel bi sarı yapıyo ve saç rengini çok açıyo.

teşekkür ederim cevabın için murtel, peki annenizin saçı boyalımıydı yoksa kendi doğal rengimiydi benim şuan boyalı ve uçlara doğru röfle var tutarmı ki, birde bu boyaları nerden alıyorsunuz netten mi her yerde yok çünkü bu boyalar.....

kumral boyalıydı annemin saçı . boyaları netten alıyoruz saçınızda tutar diye düşünüyorum şuan ne renk saçınız ve dipleri

kumral boyalıydı annemin saçı . boyaları netten alıyoruz saçınızda tutar diye düşünüyorum şuan ne renk saçınız ve dipleri

Bugun aldım bende majirel 9.1 ile 8 aldım, benim sacımda diplerim kullu kumral boya var altlara doğru kullu sari rofleli çok yesillenmesin diye icine 8 karıştırıcam teşekkür ederim yönlendirmeniz icin

Matrix 10av aldım açık küllü sarı irizeymiş içine mavi boyada kattım turunculuk gitsin diye fakat matrix krem boya olmadığı için mavi boya içinde tanecikli kaldı işe yaramadı. saçım ilk boyandığında çok güzel bi sarıydı doğal duruyordu bu akşam banyo yaptım turuncuya döncek sanki. Bi fikri olan varmı sarıya çevirmem için boya harici bir öneri yada matrixsn turuncu yapmayanı falan?

Matrix kremsi bı boya değil mı nasil bir boya ben 11A yi alıcam merak ettim şimdi, peki saclarında turunculanma oldu mu?
Valla bu boyayla ilgili sanırım fazla kimsenin bilgisi yok... Bende merakla bekliyorum birinin yorum yapmasını...ben majiblond kullandım 901, güzel açtı fakat icine kumral katmıştım yeşillenme olur diye turunculanma oldu bende üzerine matrix 11A boyamaya karar verdim bir ton açıp sacımı kullu yapma niyetindeyim....

Evet kremsi değil daha sıvı bir boya ama çok fark yok azcık daha sulu gibi.boyamadan önce saçım soluk açık kumral, altın sarısı turuncu yansımalı bi renkti 10av ile boyadım http://www.kadinlarkulubu.com/asset.php?fid=113954&uid=332321&d=1293277737 bu saç renginin daha küllü ve sarımsı olanını düşünün öyle olmuştu ve harikaydı çok doğal duruyordu hem. Fakat 2. yıkamada rengin akacağını biliyordum korktuğumda başıma geldi hafif turuncu,bal köpüğü yansımalar çıktı ve rengi biraz koyulaştı. ilk önce küllü bir açıcı al matrixte varmı bilmiyorum yoksa bile matrixsin açıcısını kullan sonrada lorealin boyalarından al küllü sarı falan içinede nohut büyüklüğünde mavi katıp boya çünkü matrix boyalarda mavi karışmıyo tanecikli kalıyor. Kuaföre git dicem ama bende kuaför taraftarı değilim hem çok pahalı açma vs işlemleri hemde sarıları çok çakma duruyo evde boyayınca daha doğal tonlar elde ediyorum. Sen araştır daha benim dediğimide denersin saçım dinlensin bende uygulucam.. Şansın bol olsun umarım güzel sonuçlar yakalarsın:))

11A matrix te acici grubuna giriyormuş kullu renkte, birde 11AA var oda yogun kullu sanırım loreal boya al dediğin markette satılanlar sanırım. Evet kuaförlerden nefret ediyorum ne seni anlıyorlar nede istediğini yapıyorlar birde tonlarca para alıyorlar açtırma işlemi icin 120lira istediler evde boyamak daha iyiymis bunu öğrendim birde sac rengimi tutturursam daha da iyi olacak ama baya yaklaştım istegime, sagol çok teşekkür ederim yorumun icin umarım dediğin gibi istediğimiz saclara kavuşuruz (amiiiiinnnn)

Birde ben baktım 10 av de irize renk var demiştin irize kızıl bir renkmis dogal olarak sacında kizillanma ve turunculanma olması normal....

Birde ben baktım 10 av de irize renk var demiştin irize kızıl bir renkmis dogal olarak sacında kizillanma ve turunculanma olması normal....
irize mor renk diye geçiyor ama neyse artık 1 2 ay bekleyip küllü bir renk alırım şuan kötü değil çok az turuncumsu ee sen ne yaptın boyadınmı:))

Ben cuma gunü boyadım majiblond 9.01 , majirelin 8 ve 9.1 karıştırdım hepsini yesillenme olmasın diye 8 katmıştım oda turunculuk yaptı majiblond Serisi de aciciymis baya sacımı açtı bu boya turunculuk olmasında bu acici bozanında etkisi var sanırım yarın majirelin 9,11 boyasiyla koleston 0.11 ( bu boya mix yogun kullu diye geciyo bildigin gri renkte gümüş gibi, gri yansimali kullu olsun diye katiyorum) boyasini karıştırıcam kullanıcam, kullu olsun istiyorum bakalım sonucu yarın yazarım nasil olacak... Ama majiblond serisini kesinlikle tavsiye ediyorum güzel bir boya... Önümüzdeki ay matrix denicem ultra acici boya serisini...

hımm umarım istediğin sonuçlar elde edersin peki istedğin renk hangisi paylaşırsan sevirnirm belki yardımcı olurum( kendime yardım edemiyorum daha başkasına nasıl edicksem)

Koyamadim resim ben tablet bilgisayardan giriyorum nete öyle her özellikte yok maalesef yüklemedim ama bir ara yuklicem bilgisayardan girince. ((((

Bakamadım buraya bi süre ama saçımdaki turunculuk gitti sarı renk oldu bende anlayamadım yıkadıkça rengi turuncuya dönerdi ama daha sarı ve çok doğal oldu

Süpermis bende boyadım ama kullu bir renk olmadı turuncu mü desem kızıl mı desem ikisi karışık bir renk oldu belki ust üste boyayinca mı tutacak bilemedim

saçın boyamadan önce ne renkti ki birde fotoğraf koyabilirsen yükle mutlaka ona göre yardımcı olabilirm. Matrix i kesinlikle kullan:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…