dün saçımı loreal köpük boya 4.0 kestane rengine boyadım saçım bildiğin siyah oldu.Alt rengim açık kestaneydi ama gün ışığından çok açılmıştı ona rağmen saçlarım simsiyah.köpük boya kullanan arkadaşlar saç rengi akar mı yoksa böyle mi kalır lütfen yardım
dün saçımı loreal köpük boya 4.0 kestane rengine boyadım saçım bildiğin siyah oldu.Alt rengim açık kestaneydi ama gün ışığından çok açılmıştı ona rağmen saçlarım simsiyah.köpük boya kullanan arkadaşlar saç rengi akar mı yoksa böyle mi kalır lütfen yardım
ayni durumu bende yasiyorum. cumartesi sacimi boyadim ayni boyayla hem de. cumartesiden beri yikiyorum hala simsiyah. ben koleston yogun acici ile acacagim.
bir hafta olmuş hala açılmadı mı :S
ben salı günü boyadım ama her yıkamada aktığını görüyorum üst tarafları alta oranla daha açıldı ama hala benm yüzüme göre çok koyu bir renk daha yeni boyattığım içinde tekrardan açtırmak istemiyorum boyayla.