• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal köpük boya kullanan arkadaşlar yardım!!

edda_81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
10
0
36
Düzce
dün saçımı loreal köpük boya 4.0 kestane rengine boyadım saçım bildiğin siyah oldu.Alt rengim açık kestaneydi ama gün ışığından çok açılmıştı ona rağmen saçlarım simsiyah.köpük boya kullanan arkadaşlar saç rengi akar mı yoksa böyle mi kalır lütfen yardım :(

dün saçımı loreal köpük boya 4.0 kestane rengine boyadım saçım bildiğin siyah oldu.Alt rengim açık kestaneydi ama gün ışığından çok açılmıştı ona rağmen saçlarım simsiyah.köpük boya kullanan arkadaşlar saç rengi akar mı yoksa böyle mi kalır lütfen yardım :(

aynı hatayı bende yapmıştım kutunun üzerindeki renge aldanıp kumral saçlarımı kestaneye boyamıştım ve saçım simsiyah olmuştu..

beyaz sabunla yıkayarak biraz akıtabilmiştim ama birkaç defa yıkamak gerekiyor

ayni durumu bende yasiyorum. cumartesi sacimi boyadim ayni boyayla hem de. cumartesiden beri yikiyorum hala simsiyah. ben koleston yogun acici ile acacagim.

bir hafta olmuş hala açılmadı mı :S
ben salı günü boyadım ama her yıkamada aktığını görüyorum üst tarafları alta oranla daha açıldı ama hala benm yüzüme göre çok koyu bir renk daha yeni boyattığım içinde tekrardan açtırmak istemiyorum boyayla.

Back