Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal kızıl siyah gerçekten resimdeki renk mi oluyor?

astrogirl

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
59
22
288
Kızlar eylüle düğünüm var ve saç rengimi değiştirmek istiyorum benim saç rengim açık kahve solmuş akmış bi renk..ve benim tam olarak istediğim renk bu..

yabancı bi sitede buldum bu resmi ve anladığım kadarıyla lorealin kızıl siyahıymış bu renk .Loreal kızıl siyah boyayan arkadaşlar varsa gerçekten bu renk mi oluyor ?çabuk akıyor mu?ve bu rengi nasıl elde edebilirim lütfen yardımcı olun??

zemin rengi açık biraz bakırlık var ama aktığı için kahverengi gibi.aslında söylediğin zaman koyu tutması mantıklı gibi geldi bunun bide akma payı var koyu tutan akarsa böyle bi renk olabilir mi acaba?tam bu renkte olupta akarsa kırmızı kiremit rengi olmasıda var işin ucunda?:26:

o renk asla kiremit rengine dönmez bu resimdeki kızın saç rengi kızıl siyah değil palette naturel serisinden 4.86 ve 3.68 in karışımı bu renk oluyor kışın bu iki rengi karıştırıp kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım bu boyadan keşke bu rengi hiç bozmasaydım

aradım ama hiç bir markette bulamadım kızıl siyahıbende kutudaki rengine aldanarak bunu aldım umarım aynısı olur kızıl gibi duruyo çok güzel bi renk aslında.Acaba siyah mı olur bilemedim ki? Böğürtlen siyahını kullananlar varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Ben 2yıldır kullanıyorum siyahı çokta beğeniyorum,güneşte kızıl parlıyor.Bazılarında siyah boyayınca peruk gibi durur ama içindeki kızıllık siyahı kırdığından sert göstermiyor yani.Öneririm resimdekinden daha güzel bir renk bence.

Ben 2yıldır kullanıyorum siyahı çokta beğeniyorum,güneşte kızıl parlıyor.Bazılarında siyah boyayınca peruk gibi durur ama içindeki kızıllık siyahı kırdığından sert göstermiyor yani.Öneririm resimdekinden daha güzel bir renk bence.

merak ediyordum bu rengi
aslında en kısa zamanda deneyeceğim
kestaneye dönmeyi düşünüyordum
orijinal rengime
ama önce kızıl siyah nasılmış bir görelim
seviyorum kızıl yansımayı

Süper bir renk aşık oldum mutlaka yaptırmalıyım ama yapmak için biraz beklemem gerekecek :) :2:

bende çok beğendiiiiim..

saçımdaki siyah biraz aktı, siyahın üztüne boyasam tutarmı. ona göre buğün boya alacağım.

Kesinlikle kizil siyah o resimdeki gibi degil! Ben dun boyadim ve bildigiz simsiyah bi sacim oldu.sadece isigin tam altinda oldugumda kizilimsi bi yansima oluyo ki ben demedikce de kimse o kizil yansimayi farketmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…