Arkadaslar 2 ay once saclarimi actirdim uzerine röfle yaptirdim güzelim saclarim yandi yiprandi mahvoldu rofleden sonra hatta dökülmeye basladi,tabiki kuaforün bısey olmaz sözüne inandigim icin oldu tüm bunlar, cok uzuldum cok agladim saclarim dökülmeye basladi diye,mecburen 2 ay bekledim simdi koyu yapip birdaha oynamicam saclarimla, baska bi kuafor Loreal Innoa nin bitkisel oldugunu saclarima tekrar bir zarar vermeyecegini soyledi hatta Essensityden daha iyiymis daha bitkiselmis,kullanan memnun olan var mi kizlar saclarim yikandiginda lastik gibi uzuyor telleri cok inceldi, sizce iyi gelir mi saclarima?Napicam ben
canım ben bazı kuaförlerin camında bu boyanın afişini görüyorum. bir de sanırım normal boyadan daha pahalı. bence kalitelidir. ama kuaförüne sorarsan seni daha iyi bilgilendirir. burda bu boyayla saçını boyatan yok herhalde...
canım ben bazı kuaförlerin camında bu boyanın afişini görüyorum. bir de sanırım normal boyadan daha pahalı. bence kalitelidir. ama kuaförüne sorarsan seni daha iyi bilgilendirir. burda bu boyayla saçını boyatan yok herhalde...
Evet canim kuafore sordum boyanin fiyati röfle fiyati nerdeyse ama artik hic bir kuafore guvenim kalmadi hicbirisi saclarini yakarim mahvederim yapmiyim demiyo, hic bisey olmaz ben hic sac yakmadim diyo sonuc hüsrannn..
Biraz daha arastiricam mecbur kalirsam bu haftasonu boyaticam...Yoksa yipranik yanik sacla ugrasmak cook zor