Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaloreal excellence kumral yani 7 no ile boyayan?
benim saçım sarıydı boya aldım loreal ama hala kararsızım boyayan varmı nasıl bir renk elde etti resim paylaşırsanız çooooooooook sevinirim yada yorum yaparsanızda olur a.s.
benim saçım açık kahverengiydi, loreal 7 değil ama 4.35 kullandım karamel kahvesini ve saçım simsiyah oldu. Yarın kuaföre gidip açtırıp tekrardan boyatıcam. Ben tavsiye etmem canım..
benim saçım açık kahverengiydi, loreal 7 değil ama 4.35 kullandım karamel kahvesini ve saçım simsiyah oldu. Yarın kuaföre gidip açtırıp tekrardan boyatıcam. Ben tavsiye etmem canım..
cnm yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun sende koyu bir renk almışsın be güzelim zaten kahve tonlarıymış rengi fazla akmazda :teselli: benimki açık sarı kumralda çok koyu bi renk değil akınca zaten çıkar benim taban açık olduğu için ama yinede kafam karışık sarıdan vazgeçmek zor oluyo galiba ama bıktım artık aldım boyayı bekliyorum :uhm:
1 ay öncesine kadar benimde saçım sarıydı ve 1 ay önce artık bıktım deyip karamel boyatmıştım kuaförde ve çokl güzel olmuştu çok memnun kalmıştım. alttan akıp sarılar çıkınca alıp boya kendim boyamak istedim ve sonuç simsiyah bir saç:) yarın yine dönücem açık kahverengiye inşallah.. seninki de güzel olur inş canım..
crnnn evet o boyayı her ay alıorum annemin sacını boyuorum
beyazlar %1oo kapanıo beyazın üstünde bile koyu birenk oluor yıkadıkca 1 2 ton acılıor
egersacın avatardaki gibi platinse bi koaföre danıs zaten snn sacında daha acık durur ve yıkadıkca acılır yasakkelime
crnnn evet o boyayı her ay alıorum annemin sacını boyuorum
beyazlar %1oo kapanıo beyazın üstünde bile koyu birenk oluor yıkadıkca 1 2 ton acılıor
egersacın avatardaki gibi platinse bi koaföre danıs zaten snn sacında daha acık durur ve yıkadıkca acılır yasakkelime
bak cnm saçlarım açık sarıydı hemde çok =) kapatmak icin loreal koyu kumral denendi ilk etapta daha sonra renk oturunca loreal kumral denedim cok güzel bir renk tereddüt etmeden boyayabilirsin
saçlarımı boyadım resmen siyaha yakın renk oldu üç kez yıkandı birkaç gün oldu şimdi kumral ama sanki azcık yeşerdi gibi uçları ama normalde farkedilmeyecek kadar az herkes çok beğendi özellikle nişanlım dahada açılacaktır yıkadıkça şimdilik memnunum kurtuldum sarıdan artık yaza kadar boyamam hiç
ilk kez kendim boyadım saçlarımı geçenlerde bu boyanın 6 numarası koyu kumral ile fena değil ama ben biraz daha açık yani tam kumral istiyordum bir de bununla boyayayım bakalım
ben de kahve köpüğüne boyadım sacımı acık kahve suan.çok mat bi renk..ama kumral yapmak istiom bilemedim.acaba kumral dore 7,3 nasıldır loreal de ya da baska bi marka.