• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Excellence bozuk çıkıyor!!!

kahvefincanxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
400
10
98
loreal excellence 6.1 e boyuyorum. 1 senedir 6.50 ytl ye satılıyor. bu süre içinde aynı boya bir koyu çıktı bir açık, bugün boyayı hazırladım ama bayağı sulu bir kıvamda oldu, saçıma sürdüğümde mavi siyah bir renk aldı, korkumdan 20 dk bekletip yıkadım, Allahtan çok koyu olmadı, aldığım yer bayat satıyor olmaz her zaman çok işleyen bir yer...:oklava:

arkadaşlar bu konuda şikayeti olan var mı yoksa bana mı denk geliyor...-tatlicadiarzu-
ya da loreal den daha iyi bir ürün bana tavsiye edebilir misiniz? :teselli:

cnm o sana denk geliyordur mesela benim annem her zaman loreal la boyar hatta bir ara kolestonla boyadı hiç beenmedi loreale döndü.o ya fabrika hatası ya da sna denk gelmiştir bence.

canım boyaların ömru açılmadıgı takdırde 2 yıl dıye bılıyorum eger çok merak edıyorsan lorealı arayıp elindeki kutudan bır bilgi verdıgın takdırde sana o boyadıgın boyanın uretım tarıhını verıyorlar. ve geçmişşede sıkayette bulunabılırsın kolayca. sana bakım urunu yada başka bır boya gönderiyorlar. loreal en ıyı boya ama tarıhı geçmiş olabılır çünkü bugun bıle gördum 12 ytl ıdı senin aldıgın bayagı eskidir ki 6.5 ytl ye satılıyormuş. stokları bıtırmek için genelde fıyatı ındırıyorlar

Back