Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bal köpüğü almayı düşünüyorum arkadaşım boyadı bayıldım ilk 2 gün akıyo sonra hiç akma olmuyor.Şiddetle tavsiye ederim bende boyamayı düşünüyorum en kısa sürede
ben de yaziim tecrübemi. Bi kere loreal casting colors gerçekten güzel bi boya, saç tellerini diğer boyalar gibi kaplamıyor, ikincisi boyamanın üstünden aylar da geçse saçta yıpranma belirtisi gözlenmiyor(tabi ben çok bakım yaparım o da var). üçüncüsü ve bence en önemlisi saçtan tamamen çıkması meselesi: eğer saçınızdan daha açık bir tona boyadıysanız içindeki peroksit nedeniyle saç renginiz açılacaktır, dolayısıyla boya aksa bile saç renginiz peroksitle açıldığı için eski haline tamamen dönmeyecek, boyanan yerle dipler arasında mutlaka bir fark olacaktır. Benim saçım kumral normalde, casting color 700 ile boyamıştım şubatta, bence boya aktı,ama dipten gelelerle boyanan saçım arasında baya fark var çünkü peroksit saçımı 2 ton kadar açtı.